Şimdi Ara

Sevinelim mi Üzülelim mi? (Herkese açık) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • TFF başkanın son açıklamalarından çok rahatsız oldum.

    Ne demek kurumlara değil şahıslara ceza verilmeli..
    Şahıslarla beraber kurumlara da ceza verilmeliki bundan sonra kimse o tür işler yapmaya cesaret edemesin..

    Haa taraftar taşkınlıklarında vb. Kuluplere ceza verme. Yapanları adalete teslim et cezalarını çeksinler. Bunu anlayaibilirim.
    Çünkü kuluplerin bu tür olayları engelleme için çalışmalar yapmaları epey sıkıntılı olur.

    Ama şimdiki durum çok çok farklı bir durum..
    Hem kişisel cezaları mahkemeler verecektir.
    Sen o kişinin kulübüne ceza vermeyip o kişiye hak mahrumiyeti versen ne olacak. O kişi zaten en az 5 yıl cezaevinde kalacak.

    Federasyon olarak senin görevin kurumlara verilecek cezaları vermek..
    Haa bunuda yapamıyacaksan Federasyon olarak ne işin var orda.

    Sen o cezaları veremezsen. Fifa, Uefa gelir o cezaları paşa paş verdidir. Üstüne üstelik ülke ile ilgili katlamalı cezaları da verir.

    Ondan sonra zaten zedelenmiş olan Türk futbolunun itibarı iyice yerlere düşer.

    Türk futbolunu kurtaracağım derken iyice batırırsın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SUAVI


    quote:

    Orijinalden alıntı: kuşburnu


    quote:

    Orijinalden alıntı: SUAVI

    Benim anlamadığım Süper Kupa maçında FB hangi yüzle bizimle maç yapmaya gelecek?



    Ne demek hangi yüzle gelecek ?
    Ortada hukuki süreç sonucunda ispatlanmış kesin bir şike var mı?
    Bjk'li eski ve yeni yöneticiler,teknik heyetten kişiler ifadeye çağırıldı, kupa finaliyle alakalı İbrahim Akın çağrıldı madem sadece duyumlara göre rakiplerimizde yüz bırakmıyoruz ben de size sorabilirim o zaman hangi yüzle gelip oynayacaksınız diye galiba değil mi?
    Hadi bizim koskoca bir şampiyonluk maratonunda puanlı sistemde bazı maçlarımızda şike iddiaları var, sizin şike iddialarıyla adınızın anıldığı maç direk süper kupa organizasyonunun biletini aldığınız maçla ilgili,insan karşısındakine sormadan önce biraz haya eder yahu...
    Ayrıca fanatiklik yapıp işi farklı boyutlara çekmeyin umarım neticesinde aklanırız ama ortada şike varsa bile bir kaç insanın işgüzarlığı bizim topçularımızı ve teknik heyetimizi bağlamaz onlar tüm sezon ter döktüler mücadele ettiler bu ligin en mücadeleci en azimli kadrosu olduklarını da çoğu maçta ve derbilerde gösterdiler.



    İşine gelen kısmı alıntıla, gelmeyen kısmı bir güzel çıkart! Ne ala memleket!
    İyi alışmışsınız siz buna! Diğer yazdıklarımı da ekleyip istersen öyle cevap verseydin!

    Hakemi seçtiğini söyleyen sizin kendi Aziz Başkanınız!
    Mahmut Özgener'in de gözaltına alınması talep edilmiş. Eksik parçalar bir güzel birleştiriliyor.

    "Mahmut Özgener'in sorgusu tamamlandı. Savcı, Özgener'in gözaltına alınmasını talep etti ve adliyeye sevk edilmesini istedi"

    Daha hala bir kaç teknik heyetin yaptıkları bizi bağlamaz diyorsunuz. Üstüne toz kondurmadığınız pek değerli Aziz Yıldırım başkanınız tüm bu operasyonun 1 numaralı adamı! Daha ne olsun?

    Kaldı ki Beşiktaş ile ilgili dedikodular çıktığından beri her Beşiktaşlı arkadaşımız tavrını en baştan açık ve net bir şekilde ortaya koydu.

    Eğer ki ortada bir para transferi, araba alınması ... vs gibi bir şike durumu var ise gereken yapılsın diye en baştan beri söyledik.


    Forumda ne adamlar var yahu vallaha hayretle izliyorum.
    Tek derdiniz altta kalmama ve son cevabı kendi vermiş olmak.. Mantıklı ve düzeyli şekilde tartışmayı bile beceremiyorsunuz.
    Ben o kısmına takıldım oraya cevap verdim gerisinin işime gelmediğini nereden çıkartıyorsun? Buyur gönlün olsun pek kayda değer bir şey yazmamışsın ama hadi bütün yazıklarını alıntıladım bu sefer.
    Okuduğunu bile anlamıyorsun üstüne bir de "muaha" falan koymaya kalkıyorsun.Bizi bağlamaz dememişim takımı ve teknik heyeti bağlamaz demişim.. Ki bu konudaki fikrim hangi takım olursa olsun aynı olacaktı.Yöneticiler hata yapıp yanlış işlere bulaşmış iseler bunun faturası haliyle takıma da çıkacak.Yani alt lig, puan silme veya şampiyonluğun alınması gibi işler.. Ama topçuları ve teknik heyeti bağlamayan kısmı işin etik kısmı anlatabildim mi ? Onlar yüz kızartacak bir şey yapmadılar -tabi eğer yapıldı ise- onlar koca sezon top oynadılar,mücadele ettiler.
    Senin okuduğunu anlayamaman sebebiyle uzun uzun yazıp zahmete giriyorum.Tekrar söyleyeyim ortada yapılan bir şey varsa cezası çekilecek lamı cimi yok ama henüz hukuki süreç işlemedi, bir neticeye varılmadı.Neticeye varılıp Aziz Yıldırım'ın bir şeyler yaptığı kanıtlansa bile burada en suçsuz ve aynı zamanda en mağdur kişiler yine bizim futbolcularımız olacaktır.A takım B takım fark etmez.Sen canını dişine takıp ter döküyorsun,koşuyorsun, yırtınıyorsun sonra yönetimden bir kaç adam oturduğu yerden işgüzarlık yapıp senin bunca emeğini heba ediyor.Öncelikle bu açıdan düşünülmeli.




  • cdemir sen yapma bari. Adam bu benim fikrimdir, fakat yasa ne diyorsa o uygulanır dedi. Yani mahkeme kararına göre ya düşeceğiz ya da kalacağız. Daha suçlu olup olmadığımız kesin değilken düşürseler olay olurdu asıl. Mahkeme lehimize sonuçlansa milyar avroluk tazminat alırdık. Kim bu yükün altına girebilir. Forumda kendini kandırmak için Aydınlar'ın cümlelerini kafalarına göre buraya taşıyanlara inandı herkes. Bir kişi bile o cümlenin tamamını yansıtmadı buraya. Aydınlar bu işe tek başına karar verecek kişi değildir ve uyacağı yasa vardır. Mahkemede suçlu bulunursak düşmeme gibi bir ihtimal yoktur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuxexes

    cdemir sen yapma bari. Adam bu benim fikrimdir, fakat yasa ne diyorsa o uygulanır dedi. Yani mahkeme kararına göre ya düşeceğiz ya da kalacağız. Daha suçlu olup olmadığımız kesin değilken düşürseler olay olurdu asıl. Mahkeme lehimize sonuçlansa milyar avroluk tazminat alırdık. Kim bu yükün altına girebilir. Forumda kendini kandırmak için Aydınlar'ın cümlelerini kafalarına göre buraya taşıyanlara inandı herkes. Bir kişi bile o cümlenin tamamını yansıtmadı buraya. Aydınlar bu işe tek başına karar verecek kişi değildir ve uyacağı yasa vardır. Mahkemede suçlu bulunursak düşmeme gibi bir ihtimal yoktur.


    Tamam öyle diyelim ama her ne olursa olsun. O konumdaki bir kişinin bu kadar hassas konuda benim düşüncem budur demesi bile çok yanlış bir olay.

    Hadi mahkeme sonuçlarına göre kuluplere ceza verilmesini gerektirecek bir durum ortaya çıkmadı.

    Bu sözünün altından nasıl kalkacak. Başlıyacaklar Federasyon başkanı kulupleri düşüremedi vb. demeye.




  • M. Ali Aydınlar yaptığı açıklama ile soruşturmada adı geçen kulüplerin üstüne leke sürmüştür. Türk futbolundaki güven ortamını yok etmiştir.
  • Eğer adı geçen kulüplerin tamamı şikeye gerçekten karışmışsa şimdi atıp tutan taraftarların hepimiz kardeşiz sloganlarıyla yürüyüş yapması yakındır.
  • İşte öyle bir yetkisi yok onun. Ben düşürmüyorum diyemez suçlu bulunduğumuz takdirde. Yasa var önünde, yasayı mı çiğneyecek? Fikrini belirtmesi hatalıdır kesinlikle ama düşürülmeme sebebi o fikri değildir. İnatla insanlar burada çarpıymaya çalışsa da. Mahkeme sonuçlanmadan düşürülmemiz imkansızdı zaten. Bunu UEFA bile söylüyor, sonuçlanana kadar herkes masumdur diye. Bu laflarımdan şike destekçisi anlamı çıkarmaya kalkmayın. Kanıtları mahkeme sonucu sunsunlar, o zaman inanırım şikeye ve yazıklar olsun derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jst1907

    Hadi , basının salladığı herşeye saçma sapan delillere konuşmalara inanmasını biliyordunuz buna da inansanıza ?

    Mehmet Yıldız a inandınız Emenike ye inandınız Sezer e inandınız, hepsi fos çıktı , sürekli bir kıvırma çabası içindesiniz .

    TFF diyor ki SAVCILIK BİZE DELİLLERİ GÖNDERMEDİ.

    Deliller Fenerbahçe'yi düşürmeye yetecek kadar olsa ,emniyet - savcılık neden göndermesin delilleri federasyona ? Çünkü kendileri de biliyorlar o belgeler bi sızsa herkes bir taraflarıyla güler, bunlar mı delil diye.

    Birileri fazla korktu sanırım 31 Temmuz'dan ? Federasyon bizi düşürmediyse suçsuzluğumuz kanıtlanmadığı içindir, eğer ki kanıtlanırsa sezon ortasındada olursa küme düşürülürüz. Bizim zararımıza değil mi sezon ortasında düşmek, sizi geren nedir, 31 Temmuz :) Bana kalırsa düşürebiliyorsanız şimdide düşürün , ne oldu dünya yıldızlarını getiren başkanınıza , 3-5 kuruş yayın gelirinden mahrum olmamak için sesini çıkaramadı mı ?

    UEFA'ya şikayetmiş, bakıyorum yaşlarınıza, yıllar boyu sadece yaş kavramının sayısal değeri artmış. Şayet yaptığınız çocukça davranışlar yaşınızla hiç uyumlu değil.

    Daha dün Trabzon'u şampiyon ilan ettiniz, yine bir kıvırma çabası..

    Mehmet Ali AYDINLAR'a sallamasını da biliyorsunuz, başka birisi başkan olsa deliller federasyona gelmeden düşürebilecekti Fenerbahçem 'i yani..

    Siz nasıl basın sallamaya başladığı andan itibaren bize şikeci damgasını vurduysanız, bizde size vuruyoruz , TS ve BJK'nin şikeci olduğu yukardaki haberde olduğu gibi ortadadır. Tabi yersen..

    Birileri çıkmış diyor ki İbrahim Akın o maçta çok iyi oynadı, Fenerbahçe'nin rakipleri çok kötü oynadı yani , şike yapıldı denen maçlarda 90+4 de gol attık , 3-1den geri geldik. Top 10 saniye geç gitse ceza sahasına şikeyi bile beceremiyorduk yani..

    Şimdi gerçekleri dile getirdim diye bu mesajı şikayet etmeye, fake muamelesi yapmaya kalkarsınız, aman aman



    Daha 2 gün önce büyük federasyon, Fenerbahçe'yi düşür, oo büyüksün Mehmet Ali Aydınlar diyenler bugün aciz federasyon, fenerasyon diyor işe bak




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Syn7ax


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bluedevil86

    şampiyon olmadan önce, parakazanma hırsındaki yöneticiler ve düşük gelirlerle büyük ist takımlarına kafa tutuyorduk ve bu büyük heycan ve hırs veriyordu bana. gel gelelim şampiyon olduk ve hatta o yıl ilahi adalet tecelli etti. rakip takımın yıldız 10 numarası 6 pastan topu 90 da kalenin 4 metre üstüne attı. yalnış anons oldu ve kendi kendilerine oyunu soğuttular falan.

    o sene de denen şu idi "bursa şampiyon olamaz" , "olamaz derken yapmazlar"

    bunu halkta biliyordu ki o sene yarıştığımız takım ilginç kaleci hatalarından goller atıyor ve puanlar alıyordu. bizim maçlarda ise ilginç kararlar vardı.

    o yıl şampiyon olduk, imkansızı başarmıştık. yani trabzon deniyordu ama bir trabzonun bile , endüstriyelleşen bir türk futbolunda tek başarısı 96 da ve son maçta kaybedilen şampiyonluk olmuştu.

    başarmıştık. açıkcası bursanın şampiyonluğu zonguldaktan, hataya kadar kutlandı.

    bizde ligde bişeyler değişir dedik , benim düşüncem buydu. 3 büyütme hegomonyası yıkılırdı dedik. 3 büyütme dememin sebebi yıllardır konuşulan zengin ist kulüplerinin anadoludan maçları satın alması.

    bugünlerde bu konuşulan şikeler belgelendi, yasayla hemde. bir kez daha umutlandık. ama bugün gördük ki işin içine para, ist takımı amblemi, yayıncı kuruluş ve lobi gibi katmanlar girince, işler yine eskisi gibi olucaktır. görünen bu. açıkcası şampiyon olduk ama keşke olmasaydık.

    evet şansa şampiyon olduk diyorum, fenerin o yıl son maçlarda ilginç kaleci hatalarından attığı golleri hatırladıkça ve şike soruşturmasındaki sızan delilleri okudukça. evet o kadar dönen çarka rağmen şans eseri şampiyon ol. hemde fenerin o sene rakibi yokken bir sen anadolu kulübü olarak şampiyon ol.

    reva mı bu ? bak iş nerelere kadar geldi.

    artık anadolu insanı türk futbolunu desteklerse beyinsizdir. açık açık diyorum. o kadar maça gittim, bursa ürünleri aldım. sırf takımı desteklemek için. ama bugün takımımın başkanı ekran karşısında şikeyi desteklediğini öğrendim ( fenerin yanındaymışlar, destekliyorlarmışmış). yazıklar olsun. onların amacı yayıncı kuruluştan daha da sömürmek. insan da biraz onur olur. bence sizde desteklemeyin. hatta lig tvlerinizi atın. iptal ettirin. fenerlilerin iptal ettirme tehtitlerini okuduk. eğer onuru olan başka takım taraftarı varsa iptal ettirir.

    artık lig mig takip etmem. takımın uefa maçları olucak, onları izlerim ama pek bişeyde beklemiyorum. böyle giderse servetleri, buraklar, çağlarları izleyeceğim ama onların yerine hak eden cenk tosunları, nurileri, gökhan töreleri yedekte bekleten bir milli takımı da desteklemem. isteyen kızsın yargılasın. ben adalet istiyorum ki bu da yıllardır yok ligde.

    Hagiden dolayı gs şampiyon olsun derdim önceleri 3 takımdan. aslında 3 büyütülme derken gs bunun dışında tutuyorum. adamlar 8inci bitirdi ama yinede sicilleri temiz.


    Genelde aşırı fanatik yorumlarda bulunduğundan yorumlarını sevmem ancak bu dediklerine katılmamak elde değil dostum. İtalyada dahi büyük takım demeden yuvarladılar juventusu. Bizim ülkemizde ise para uğruna şikenin başını çekenlere göz yumuluyor. Daha da kötüsü kulüp başkanları bunu destekliyor. E siz değil miydiniz maçlardan sonra hakkımız yeniyor diye böğüren ? Müstahak.


    Juventus başkanı evet şike yaptım dedi, 1. ağızdan itiraf direk olayları sonuçlandırır zaten. Aziz Yıldırım bunu deseydi federasyon bugün Fenerbahçe nin küme düştüğünü açıklardı.

    Şu an yargı sonuca ulaşmadı, deliller yeterli mi değil mi belli değil, hangi kulüpler, yöneticiler işin içinde belli değil, soruşturma daha da derinleşecek gibi.

    Bütün bunların ışığında kalkıp Fenerbahçe nin küme düşürülmesini nasıl bekliyorsunuz.

    Sonuç açıklanınca şike yapıldığı sabit görülürse yargı tarafından, tabi ki küme düşeceğiz bu kaçınılmaz, ancak şuanki karar doğrudur buna kulp takmayalım.

    Kaldı ki Trabzon da bu olayların içindeyken onlar nasıl temiz oalrak adlandırılırken Fenerbahçe küme düşecek.


    Diğer takım taraftarlarına kalsa Aziz Yıldırım ı önce vururlar sonra sorguya çekerler. Fernerbahçe yi küme düşürüp sonra yargı sürecinin beklenmesini istemeleri gibi.




  • Hangi takımı tuttuğu önemli deil türkiyede futbola gönül vermiş insanlara yazık. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler fifa %1 dahi ihtimal varsa takımı küme düşürün diyor. Adam tutuklandı cezaevine atıldı hala delil yok elimizde diyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackDestiny

    Hangi takımı tuttuğu önemli deil türkiyede futbola gönül vermiş insanlara yazık. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler fifa %1 dahi ihtimal varsa takımı küme düşürün diyor. Adam tutuklandı cezaevine atıldı hala delil yok elimizde diyor.


    Ben tam takip edemediğimden, bilmediğimden soruyorum

    bir kısım diyor ki uefa demiş %1 şüphe varsa düşürün,
    bir kısım diyor ki uefa şike olduğundan %100 emin olun,
    kişi ve kurumlar suçu ıspatlanana kadar suçsuzdur, ki Juventus örneğinde itiraf vardı gereken yapıldı, Porto olayında süreç takipe dildi Porto aklandı.

    Sormak istediğim Fifa websitesinde falan mı yazmış bu %1 olayını yoksa Habertürk haberi falan mı, aradım bulamadım ama söylemek isterim ki bu %1 olayı bana biraz mantıksız geldi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jst1907

    Hadi , basının salladığı herşeye saçma sapan delillere konuşmalara inanmasını biliyordunuz buna da inansanıza ?

    Mehmet Yıldız a inandınız Emenike ye inandınız Sezer e inandınız, hepsi fos çıktı , sürekli bir kıvırma çabası içindesiniz .

    TFF diyor ki SAVCILIK BİZE DELİLLERİ GÖNDERMEDİ.

    Deliller Fenerbahçe'yi düşürmeye yetecek kadar olsa ,emniyet - savcılık neden göndermesin delilleri federasyona ? Çünkü kendileri de biliyorlar o belgeler bi sızsa herkes bir taraflarıyla güler, bunlar mı delil diye.

    Birileri fazla korktu sanırım 31 Temmuz'dan ? Federasyon bizi düşürmediyse suçsuzluğumuz kanıtlanmadığı içindir, eğer ki kanıtlanırsa sezon ortasındada olursa küme düşürülürüz. Bizim zararımıza değil mi sezon ortasında düşmek, sizi geren nedir, 31 Temmuz :) Bana kalırsa düşürebiliyorsanız şimdide düşürün , ne oldu dünya yıldızlarını getiren başkanınıza , 3-5 kuruş yayın gelirinden mahrum olmamak için sesini çıkaramadı mı ?

    UEFA'ya şikayetmiş, bakıyorum yaşlarınıza, yıllar boyu sadece yaş kavramının sayısal değeri artmış. Şayet yaptığınız çocukça davranışlar yaşınızla hiç uyumlu değil.

    Daha dün Trabzon'u şampiyon ilan ettiniz, yine bir kıvırma çabası..

    Mehmet Ali AYDINLAR'a sallamasını da biliyorsunuz, başka birisi başkan olsa deliller federasyona gelmeden düşürebilecekti Fenerbahçem 'i yani..

    Siz nasıl basın sallamaya başladığı andan itibaren bize şikeci damgasını vurduysanız, bizde size vuruyoruz , TS ve BJK'nin şikeci olduğu yukardaki haberde olduğu gibi ortadadır. Tabi yersen..

    Birileri çıkmış diyor ki İbrahim Akın o maçta çok iyi oynadı, Fenerbahçe'nin rakipleri çok kötü oynadı yani , şike yapıldı denen maçlarda 90+4 de gol attık , 3-1den geri geldik. Top 10 saniye geç gitse ceza sahasına şikeyi bile beceremiyorduk yani..

    Şimdi gerçekleri dile getirdim diye bu mesajı şikayet etmeye, fake muamelesi yapmaya kalkarsınız, aman aman




    Kardeşim anlamak istemiyor musun ? Deliller hazırlanması falan 3 ay sürer dendi, karar o zaman verilecek dendi.

    Madem adam gibi delil yok ellerinde, sizin başkanınız ve asbaşkanınız neden içeride ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: arnex7


    quote:

    Orijinalden alıntı: BlackDestiny

    Hangi takımı tuttuğu önemli deil türkiyede futbola gönül vermiş insanlara yazık. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler fifa %1 dahi ihtimal varsa takımı küme düşürün diyor. Adam tutuklandı cezaevine atıldı hala delil yok elimizde diyor.


    Ben tam takip edemediğimden, bilmediğimden soruyorum

    bir kısım diyor ki uefa demiş %1 şüphe varsa düşürün,
    bir kısım diyor ki uefa şike olduğundan %100 emin olun,
    kişi ve kurumlar suçu ıspatlanana kadar suçsuzdur, ki Juventus örneğinde itiraf vardı gereken yapıldı, Porto olayında süreç takipe dildi Porto aklandı.

    Sormak istediğim Fifa websitesinde falan mı yazmış bu %1 olayını yoksa Habertürk haberi falan mı, aradım bulamadım ama söylemek isterim ki bu %1 olayı bana biraz mantıksız geldi.


    UEFA'nın dediği ''%1 şüphe varsa düşürün , düşürmeyecekseniz takımın şike yapmadığından %100 emin olun''




  • quote:

    Orijinalden alıntı: IspanyoL


    quote:

    Orijinalden alıntı: arnex7


    quote:

    Orijinalden alıntı: BlackDestiny

    Hangi takımı tuttuğu önemli deil türkiyede futbola gönül vermiş insanlara yazık. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler fifa %1 dahi ihtimal varsa takımı küme düşürün diyor. Adam tutuklandı cezaevine atıldı hala delil yok elimizde diyor.


    Ben tam takip edemediğimden, bilmediğimden soruyorum

    bir kısım diyor ki uefa demiş %1 şüphe varsa düşürün,
    bir kısım diyor ki uefa şike olduğundan %100 emin olun,
    kişi ve kurumlar suçu ıspatlanana kadar suçsuzdur, ki Juventus örneğinde itiraf vardı gereken yapıldı, Porto olayında süreç takipe dildi Porto aklandı.

    Sormak istediğim Fifa websitesinde falan mı yazmış bu %1 olayını yoksa Habertürk haberi falan mı, aradım bulamadım ama söylemek isterim ki bu %1 olayı bana biraz mantıksız geldi.


    UEFA'nın dediği ''%1 şüphe varsa düşürün , düşürmeyecekseniz takımın şike yapmadığından %100 emin olun''


    Hocam işte bunu kim demiş Habertürk, milliyet falan mı yoksa UEFA websitesi mi. Artık medya iyice saçmaladı.

    Habertürk e kalınca TFF ye giden mektupları vs okuyor açıklıyor adamlar, bütün telefon görüşmeleri yalan dolan dialoglar ı yazıyorlar, masabaşından ellerinin uzanmadığı yer yok maşaallah




  • (Başlığa İstinaden) Bence şimdi bol bol sevinin, nasılsa en fazla 3-5 ay sonra yine gam yine keder. Allah'tan "son dakikada kursakta kalan heves sendromuna" alışkınsınız !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jst1907



    TFF diyor ki SAVCILIK BİZE DELİLLERİ GÖNDERMEDİ.

    Deliller Fenerbahçe'yi düşürmeye yetecek kadar olsa ,emniyet - savcılık neden göndermesin delilleri federasyona ? Çünkü kendileri de biliyorlar o belgeler bi sızsa herkes bir taraflarıyla güler, bunlar mı delil diye.





    Göndermemesinin 1.sebebi soruşturmanın henüz tamamlamamış olması.
    2.sebebi ise tff müdürlerinin içeri alındığı bir ortamda gizli belgeleri,delilleri neden tff'ye göndersin.

    bazı delilleri bildiğinde çürütebilirsin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik


    quote:

    Orijinalden alıntı: Jst1907



    TFF diyor ki SAVCILIK BİZE DELİLLERİ GÖNDERMEDİ.

    Deliller Fenerbahçe'yi düşürmeye yetecek kadar olsa ,emniyet - savcılık neden göndermesin delilleri federasyona ? Çünkü kendileri de biliyorlar o belgeler bi sızsa herkes bir taraflarıyla güler, bunlar mı delil diye.





    Göndermemesinin 1.sebebi soruşturmanın henüz tamamlamamış olması.
    2.sebebi ise tff müdürlerinin içeri alındığı bir ortamda gizli belgeleri,delilleri neden tff'ye göndersin.

    bazı delilleri bildiğinde çürütebilirsin...


    Tff de onu diyor soruşturma tamamlanmadı, tamamlanınca suç kesinleşirse küme düşürülür diyor, siz hırsınızdan anlamak istemiyorsunuz küme düşürülsün diye sağa sola mail atıp duruyorsunuz. Bu sene şampiyon olursak , sene sonunda küme düşeresek olan bizim 2 şampiyonluğumuza olur sorun nerede ?

    " Gizlilik " esasıyla Aziz Yıldırım'ın eşgal fotoğraflarını yayınlayan emniyet çok güvenilir yani..

    Yarın öbür gün 3. dalga umarım GS a bulaşmaz, bulaşırsa düşünemiyorum sizin hallerini..

    Aziz Yıldırım bilin ki örgüt kurmak suçundan içeride tutuluyor , şike yanında belirtilerek şikedenmiş imajı veriliyor. Bir insanı kesin olmayan şike iddaalarıyla içeride tutamazsınız. Neden şike ve örgüt için ayrı soruşturmalar açılmadı sanıyorsunuz ?




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.