Şimdi Ara

sevilen kızın en yakın erkek arkadaşı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • öncelikle merhaba. birazcık ucundan değineceğim, detaya girmeyi düşünmüyorum. empati yapabilecek arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

    yaklaşık olarak üç yıldır birlikte olduğum birisi var. 19 yaşındayız ikimiz de. neredeyse aynı mahallede oturuyoruz diyebilirim, yani sürekli görüşme şansımız var. üç yıllık ilişkim süresince kendisini çok gereksiz sebeplerce terk ettim. ama her defasında geri döndüm, o da kabul etti. beni sevdiğini biliyorum. ben de onu seviyorum. buraya kadar bir sıkıntı yok.

    ancak, kendisini terk ettiğim ve ayrı kaldığımız en uzun süre yaklaşık 7-8 aydı. bu günler içerisinde dershaneden tanıştığı bu arkadaşla irtibatını kesmek istemiyor. onunla konuşmak kendisini rahatlatıyormuş.

    benim için böyle bir olay hiçbir zaman problem olabilecek kadar büyük değildi. ama sevdiğim kadın bana utanmadan ona karşı duygusal bir şeyler hissettiğini söylüyor. ancak sen yokken bir şey olmadıysa, bundan sonra da olmayacak diyor.

    ya arkadaş, bugün mesela. tesadüf eseri denk geldim, saçlarını kestirmiş. dedim nereden geliyorsun, kuaför dedi. konuştuk öyle. sonra ben bu en yakın arkadaşı ile konuştuğumda(konuştuğumuzu bilmiyor) bana beni çağırdığını ancak işte olduğum için gidemediğini falan söyledi. bir insan, saçlarını kestirdikten sonra niye sevgilisine değil de en yakın erkek arkadaşına gider?

    burada açıklamam gereken bir şey var, telefonu tamirde. arada bir kardeşinin telefonunu alıyor. yani beni de arayabilirdi ama onu aramayı tercih ediyor.

    bana ona karşı ilgi göstermediğimi söyleyeceksinizdir, her gün yanında olmaya çalışıyorum. konuşuyoruz. bazı günler sevişmiyorum bile, kendi isteğimle. onu sadece o şekilde görmek istemediğimi bilmesini istiyorum. bunu da ona belli ediyorum. bana da iyi davranıyor, ilişkimiz açısından herhangi bir sıkıntımız hiç olmadı ama bir anda çıkan en yakın erkek arkadaş, beni paranoyak yapıyor.







  • Biz buna kısaca eküri tarzı ilişki çeşidi diyoruz , bu ilişki çeşitinde kızımız aslında iki oğlanıda bağlamıştır fakat birine onun ona aşık olduğunu bilmesine rağmen onla muabbet etmekten hoşlndğı ve nazını her türlü çektiği için arkadaş adı altında görüşmekedir ..Aslında karşı taraf kıza aşık ve açık kollamakta fırsatını beklemektedir kısa süren ayrılıklarda kendine ekmek çıkarma peşindedir ...Esas oğlanın yani senin durumun ise daha vahimdir çünkü devamlı bir acaba ile yaşamak zorundadır , bu konumda kral olan ve ilişkinin tüm gücünü elinde tutan kız tarafıdır her türlü konfordadır senden ayrılsa onla takılır , onla arası bozulsa senle sevişir ...Ne yapılması gerekir dersen kıza bi tercih yapmasını yoksa kendisini kaybedeceğini söyle aynı tarz hayatına devam ediyorsa ilişkiniz çoktan bitmiş sen farkında değilsin demektir..
  • anarchy violence kullanıcısına yanıt
    bak benim sevgilimle yaşadığım olayı analtayım
    eski bi arkadaşı varmış bunun kız ona karşı bişey hissetmiyo ama erkek hissediyo hatta kısa bi süre çıkmışlar yapamamışlar ayrılmışlar ve hala konuşuyolar, bende buna karşı çıktım ve bana dediği laf: seninle onun yeri bende aynı, sen veya o daha üstün diyemiyorum dedi, ulan sevgilisi benim arkadaşını benden üstün tutuyo. çok tartıştık ve o arkadaşına laf dedim diye terketti, ama sonra döndü. ben kabul etmiş gibi yaptım ama şuan tamamiyle bitirdim aklımda ve kalbimde haa kısaknçlık ve acı var içimde ancak nefretin boyutunu anlatamam sana, bir insan nasıl sevgilisiyle arkadaşını bir tutar deli oluyorum. ben aynısını yapsam bana demedik lafı bırakmaz, bırakır gider. ama o yapınca sanki normal bişeymiş gibi karşılıyo, ne var bunda diyo, ben aynısını yapsaydım sana ne hissederdin diyorum kırılırdım diyo, ben bitirdim kafamda o kızı

    açıkçası işin zor ve aralarında bigün bişey olabilir, başıma gelen şeyler bunlar, konuşmasını kesmesini söyle kardeş, gerekirse sert çık, baktın olmuyo ya böyle devam edersin yada ayrılırsın

    edit: ve bir üstte yazan arkadaşınki çok doğru uyar hala devam ediyosa o ilişkiden hayır gelmez
    senden ayrılır ona takılır, onunla bozuşur sana takılır çok doğru bi laf, kızın kaybedeceği bişey yok seceneği bol yani, acı ceken sen olursun ya adam gibi sevebilecek birini aramaya başla kendine yada otur adam gibi tercihini yap de kıza

    iyice düşün biz dedik diyede ilişkini bitirme bi kendi icinde sorgula



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lTUBORGl -- 20 Nisan 2014; 5:54:07 >




  • Olum saçma sapan konuşmayın böyle bir ilişki kabul edilebilir mi. Kız açıkça demiş seni seviyorum fakat ondan hoşlanıyorum. Onun sana olan bağlılığı insanin hoslanmadigi halde sigarayı birakamamasi gibi birsey. Sorunun inan cok büyük. Bugün terk etsen en gec 1 aya beraber olurlar (cinsel acidan) terk etmesen paranoyak olan durumun git gide dahada vahim hale gelir. Sana tavsiyem en acilinden bir başka kız bul onunla takıl ve bundan hemen ayrıl. Diğer türlü çok acı çekersin. Unutmanin malesef ki en yakın çözümü bir başka biri. Unutma ki çağımız değil insanlarımız bozuk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kiz ikinizi de elinde oynatiyor haberin yok ulan kiz sana acik acik o cocuga karsi duygusal bir seyler hissettigini soylemis sen kalkip kizin en yakin erkek arkadasi diyorsun. ne erkek arkadasi kardesim sen 1 ay ortadan kaybol bak bakalim kiz bu cocugun kollarina atliyor mu atlamiyor mu?? hatta muhtemelen atlamis bile daha once o yuzden ikinizi birden goturuyor su an.

    o ayri kaldiginiz 7-8 ayda kim bilir nasil yakinlasmislardir da o sana anca ona karsi duygusal bir seyler besliyorum diye anlatmistir. hepsini gectim arkandan o cocukla is ceviriyor bile olabilir. demissin bazi gunler sevismiyorum bile belki o gunlerde o elemanla sevisiyordur o da. uzun lafin kisasi boyle iliski falan olmaz soyle kiza acik acik o cocukla gorusmeni istemiyorum diye. ya ben ya o cocuk de. biraz erkeklik gururunuz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenYokum -- 20 Nisan 2014; 9:21:32 >
  • Yerinde olsam bırakırdım bu ne yahu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü bir durum. Sağlıklı yürüyeceğini sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Once git cocugun agzini yuzunu s... sonra git kizin agzini yuzunu s... bitir. Bana olsa yemin ederim katil olurum simdi bile elim ayagim titredi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boynuzlanacaksın .belki şimdi bile boynuzlanıyorsundur. ilişkiyi bu kadar yıpratan bence senin ayrılıp geri dönmelerin. kız , bu ilişkiyi ciddiye almıyordur. seni sevdiğini zannediyorsun fakat bu kadar basit değil. eğer bu anlattıkların doğru ise o çocukla ilişki içerisindedir. bu anlattıkların bile yetti . detaya inmene bile gerek kalmadı.
  • Kızlardaki bu ego tatmin duygusu bizim anlamakta çok zorlanacağımız bir boyuttadır ve senin durumunda da bu mevcut fazlasıyla. Ben olsam uyuz olurdum. Empati kurmaktan yoksun olduğunu zaten belli etmiş. Yerinde olsam resti çeker silerdim. Katlanması çok zor bir durum.
  • Bende yazacağım bir şeyler. Ayrılığı bekliyorum
  • demekki bazı konularda sende olmayan mantığı onda bulmuş ve bana göre sevgili anlamında anlama tek erkek yetmiyor o kız arkadaşımıza demekki..
    çünkü bi kız sana söylemeyipte ona söyleyebildiği ne olabilir. yada senle yapamayacağı bişeyi onlamı yapabiliyor felan fistan bu tarz şeyler bundanda ona bahsetmelisin
    ona olan bağını kabul edemem çünkü benle yapamayıp onla yapabildiğin ne var veya benle konuşamayıp onla konuşabildiğin ne varda böyle bağlısın inatçısın gibisinden tatlı bi dille konuşmalısın ama tabiikide ağırlığınıda koymalısın..
  • quote:

    beni sevdiğini biliyorum. ben de onu seviyorum.


    quote:

    ama sevdiğim kadın bana utanmadan ona karşı duygusal bir şeyler hissettiğini söylüyor.


    Şu cümleleri aynı yazıda nasıl kullanabildiniz, şaşıyorum. Bu seviyeye gelmiş hâlâ daha soruyorsunuz. Madem daha önce birkaç kere ayrıldınız, tecrübelisiniz. Noktayı koyun artık. Bu ne böyle?

    Değinmeden geçemeyeceğim, yorumlar bomba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıl gitsin boynuzlanacaksın.Benim başıma aynı olaylar geldi hatta beteri.Kız bana aynen şunu dedi sevgiliyken "Ya bugün X geldi çok özlemişim varya bizi görenler sevgili gibi sandı 3-4 kişi sevgili gibisiniz" dedi ulan oha ben böyle bir şey yapsam bana demediğin laf kalmazdı bir kaç saat içinde barışmıştık ama sonra bir kaç hafta sonra ayrıldık ve kız bana "Ben Y yi seviyorum" bende. "O senin dostun değil mi? " dedim verdiği cevap "Öyleydi" yani yakındır boynuzlanman koy postayı gitsin hiç düşünme yoksa sen üzüleceksin ama ben ayrılmam güveniyorum diyorsan da boynuzlanmaya hazırlıklı ol kardeşim hadi eyvallah.

    Düzenleme:Dostu 2 yıllık tanıdığıydı yada arkadaşı herneyse...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asdfghk -- 21 Nisan 2014; 1:24:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al karsina konus boyle böyle de ya o ben anlat usteki arkadaslarin dedigi seyleri sor soyle sonra onu secerse biraz takildiktan sonra geri donmekbister belki sana belli olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşadığın olayın aynısını yaşadım. Kız bana duygusal olarak bir şeyler yaşadığını ama artık sevmediğini falan söyledi , ayrıldım.
    Aradan bir hafta geçti.
    Sonra geldi bana itiraf etti işte bitti demiştim ama bitmemis Özür dilerim falan sen benim için herseyden değerlisin seni çok seviyorum hataydı affet falan dedi bastım tekmeyi gitti.
    Bir insan sevgilisi varken başka biriyle konuşuyorsa ki bu özellikle daha önce konuştuğu hoşlandığı vs biriyse o kızı bırak kardeşim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir kızdan hayır falan gelmez, en kısa sürede ayrıl gitsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anarchy violence

    öncelikle merhaba. birazcık ucundan değineceğim, detaya girmeyi düşünmüyorum. empati yapabilecek arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

    yaklaşık olarak üç yıldır birlikte olduğum birisi var. 19 yaşındayız ikimiz de. neredeyse aynı mahallede oturuyoruz diyebilirim, yani sürekli görüşme şansımız var. üç yıllık ilişkim süresince kendisini çok gereksiz sebeplerce terk ettim. ama her defasında geri döndüm, o da kabul etti. beni sevdiğini biliyorum. ben de onu seviyorum. buraya kadar bir sıkıntı yok.

    ancak, kendisini terk ettiğim ve ayrı kaldığımız en uzun süre yaklaşık 7-8 aydı. bu günler içerisinde dershaneden tanıştığı bu arkadaşla irtibatını kesmek istemiyor. onunla konuşmak kendisini rahatlatıyormuş.

    benim için böyle bir olay hiçbir zaman problem olabilecek kadar büyük değildi. ama sevdiğim kadın bana utanmadan ona karşı duygusal bir şeyler hissettiğini söylüyor. ancak sen yokken bir şey olmadıysa, bundan sonra da olmayacak diyor.

    ya arkadaş, bugün mesela. tesadüf eseri denk geldim, saçlarını kestirmiş. dedim nereden geliyorsun, kuaför dedi. konuştuk öyle. sonra ben bu en yakın arkadaşı ile konuştuğumda(konuştuğumuzu bilmiyor) bana beni çağırdığını ancak işte olduğum için gidemediğini falan söyledi. bir insan, saçlarını kestirdikten sonra niye sevgilisine değil de en yakın erkek arkadaşına gider?

    burada açıklamam gereken bir şey var, telefonu tamirde. arada bir kardeşinin telefonunu alıyor. yani beni de arayabilirdi ama onu aramayı tercih ediyor.

    bana ona karşı ilgi göstermediğimi söyleyeceksinizdir, her gün yanında olmaya çalışıyorum. konuşuyoruz. bazı günler sevişmiyorum bile, kendi isteğimle. onu sadece o şekilde görmek istemediğimi bilmesini istiyorum. bunu da ona belli ediyorum. bana da iyi davranıyor, ilişkimiz açısından herhangi bir sıkıntımız hiç olmadı ama bir anda çıkan en yakın erkek arkadaş, beni paranoyak yapıyor.
    quote:

    onunla konuşmak kendisini rahatlatıyormuş.





    Kardeş olay burda bitiyor kızların genel yalanı budurKardeş olay burda bitiyor kızların genel yalanı budur kesinlikle inanma zaten kız da birşeyler hissettiğini söylemiş. O çocuk kendini temize çıkarmaya çalışabilir onada inanma en kısa sürede çözmeye çalış ama bu kız hayır gelmez :)




  • Ya ben ya o bile deme çünkü buna gerek bile yok sınırı koyamayan bir kız emin ol senlr sevgiliyken çoktan sınırları aşmıştır. Ayrıl gitsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yollarını ayır bence bu kızla dediği şey tam bi saçmalık yürümez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.