Şimdi Ara

SEVGİLİYE ÖZEL RESİMLER İÇİN İPUÇLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevdiklerinize onları sevdiğinizi hissettirmenizin milyonlarca yolu var. Bunlardan en güzel hiç kuşkusuz beraberken geçirdiğiniz vakit içerisinde fotoğrafladığınız karelerdir. CanonFlavio ve Bandiere iki uluslararası fotoğrafçı sizlere sevdiklerinize güzel bir albüm yapabilmeniz için fotoğraf çekmenin ipuçlarını veriyorlar.

    Derin bir aşk hikayesi


    Bu tarz fotoğraflar genelde çiftlerin birbirlerine olan zıtlıklarını simgeleyen derin anlam içeren fotoğraflardır. Kamerayı birbirlerine doğru dönük olan ve birbirlerinin gözlerinin içerisine bakan çiftleri cepheden görecek şekilde ayarladıktan sonra benzersiz bir biçimde bu çiftin aşk hikayesinin kompozisyonunu oluşturacak şekilde fotoğraf çekilir.

    Sıradan aşk fotoğraflanması

    Herkesin bildiği tipik birbirlerini seven ve ilişkilerini cıvık bir biçimde yaşayan çiftlerin çekildiği fotoğraflardır. Duyguların oldukça laçka bir şekilde dışa vurulduğu bu fotoğraflar içim örnek arka tarafta Paris manzarasının bulunduğu birbirlerine sarılarak çekilmiş olan çift fotoğraflarıdır. Bu fotoğrafların kalitelisini çekebilmek için gereken şey anı kovalamaktan geçer.

    Anlık sevgi fotoğrafları

    Sevginin yüze yansımış olan halini gösteren fotoğraflardır. Anı yakalayarak çekilen bu fotoğraflar sevginin ifade edildiği en gerçekçi fotoğraflar olarak göze çarpar. Doğal yakalanmış bu fotoğraflar anlayış, hoşgörü, sevgi, saygı ve güven duygusunun çağrıştırıcısı olarak göze çarparlar.

    Spontan aşk fotoğrafları

    Bu resimler sevgi dolu bir ilişkinin parçası olarak eğlenceyi, heyecanı ve macerayı temsil eder. Bu resimler birbirlerinin elini tutan sevgililer, beraber farklı bir etkinlik içerisinde olan çiftlerde görülür. Anı hızlı yaşamak gerektiğinin bilincinde olan bireylerde görülür.

    SEVGİLİYE ÖZEL RESİMLER İÇİN İPUÇLARI







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.