Şimdi Ara

Sevgilinizin chat yapmasına karışır mısınız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • chatin sanal bi tarafı oldugunu sanmıyorum, herhngi bi sekilde telefonla veya birebir gorusmekten farkı yok gibi.. birebir gorusmede insan cevreden cekınırsede chatte o endisede kalmıyo daha tehlikeli olabiliyo yani.. ama gunumuzde hala yeni sayılabilecek bi olay oldugu icin, sanal mı diil mi diye bi belirsizlik var ve bazı ınsnalarda maalesef sırf zaman gecırmek ıcın sanal(!) oldugunu dusunduklerı bu duruma devam edebılıyolar.. daha ileri boyutlarda farklı durumlarda yasanabiliyo, mesela bi dergide okmustum yeni evli bi cift var hanımı 5 aylık hamile.. adam chatte tanıstıgı bırıne asık oluyo kısa zaman ıcersınde ve 5 aylık cocugunu aldırtıp bosanıyo.. buda isin baska bi tarafı.. burda sıl sorulması gereken bence ınsanların chat ortamında baskalarıyla konusup konusmamalarından zıyade dıs ortamda sınıf arakdaslarıyla ıs arakdasalaryıla veya eskı arakdaslarıyla munasebetlerının sınırları neler olmalı? Yoksa aradkasalrında dedıklerı gıbı chat olmazsa baska seyler olur bi sekilde iliski yine bozulur ama mantalit ne olmalı?




  • Karışmam.........
    quote:

    Orjinalden alıntı: carpe diem

    arkadaşlar merak ettim ; sevgilinizin internet ortamında başkalarıyla görüşmesine sohbet etmesine karışır mısınız onun msn sini arada bir kontrol eder misiniz ? bu sizin için önemli mi ?yoksa kimle görüşürse görüşsün burası sanal ortam nasıl olsa diyip karışmaz mısınız? bu konuda ne düşündüğünüzü ve neler hissettiğinizi merak ediyorum




  • quote:

    Orjinalden alıntı: CaVaLLioN

    yankee go home

    şaka bi yanada sevgiline ne kadar güvenirsen güven konustugu adama guvenemessın..tanımadıgım bır adamla konusmasını ıstemem.ama ben ıstemedım dıye yapmassa hosuma gıder.gızlı gızlı yaparsa banada yok konusmuyorum derse o zaman kızılca kıyamet kopar..

    Hıc sevmedıgım bırsey dır yalancılık ve aldatma

  • -selma duyduklarım doğrumu?
    -noldu hüseyin ne duydunki?
    -seni başka serverda görmüşler.
    -yok hayır yalan bunlar basının abartması..asla ben senden başka lamer koklarımıyım sevgilim...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganea -- 11 Haziran 2005, 16:48:24 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eMaNeT

    chatin sanal bi tarafı oldugunu sanmıyorum, herhngi bi sekilde telefonla veya birebir gorusmekten farkı yok gibi.. birebir gorusmede insan cevreden cekınırsede chatte o endisede kalmıyo daha tehlikeli olabiliyo yani.. ama gunumuzde hala yeni sayılabilecek bi olay oldugu icin, sanal mı diil mi diye bi belirsizlik var ve bazı ınsnalarda maalesef sırf zaman gecırmek ıcın sanal(!) oldugunu dusunduklerı bu duruma devam edebılıyolar.. daha ileri boyutlarda farklı durumlarda yasanabiliyo, mesela bi dergide okmustum yeni evli bi cift var hanımı 5 aylık hamile.. adam chatte tanıstıgı bırıne asık oluyo kısa zaman ıcersınde ve 5 aylık cocugunu aldırtıp bosanıyo.. buda isin baska bi tarafı.. burda sıl sorulması gereken bence ınsanların chat ortamında baskalarıyla konusup konusmamalarından zıyade dıs ortamda sınıf arakdaslarıyla ıs arakdasalaryıla veya eskı arakdaslarıyla munasebetlerının sınırları neler olmalı? Yoksa aradkasalrında dedıklerı gıbı chat olmazsa baska seyler olur bi sekilde iliski yine bozulur ama mantalit ne olmalı?



    sana katılıyorum aslında internet ortamı sanal falan değil insanın yazdıklarıyla düşündükleri aynıdır. aldatma sadece fiziksel olmaz aklından o anda netteki kişinin geçmesi ve onunla yazışması benim için aldatmadır .hem beni hem de kendini aldatır!

    bu arada coğu kişi kendi cinsiyeti dolayısıyla karsıdakinin genelde kız olma iihtimalini ele almış ama peki beyler yaz siz napıyosunuz chat yapan hiç mi erkek yok

    kız yaparsa ;erkek yaparsa diye ayrımlarınız mı var yoksa? dürüst olun










  • quote:

    Orjinalden alıntı: Pozitif

    oyarım falla ne demek

    ben geri kafalıyım varmı



    +1
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.