Şimdi Ara

sevdiğim kızla ilgilenme becerisine sahip değilim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 7 aydır ciddi anlamda görüştüğüm biri var.. 1 hafta öncede evlilik kararı aldık. Hayatımız hızlı ilerliyor. Başlık üzerinden konuşalım. ben sevdiğim tabikide tanıdım ama ilgilenemedim aciyp derecede beceriksiz ve huzursuz biriyim bu nedenle adam gibi bi yemeğe yada adam gibi bir aşk muhabbeti olsun. İki dakika şamata dahi olsa bunların hiç birini beceremdim. İstiyorum ki her şey güzel olsun fakat kendimi iyi yetiştiremedim. Sevdiğim akıllı kız kültürlü ve çok dikkatli biri detaya çok önem veriyo. Bana göre üstünlüğü :) konuyu dağıtmıyım. demek istediğim benim hangi adımlar onun hem gönlünü besleyip ilişkimizi güzelleştirebilirim hemde bende mutlu olabilir. Fikirleriniz gerçekten çok ciddi olsun. Böyle soğuk kanlı yazıyorum ama içimdekini allah biliyo sadece. Yorumlarını bekliyorum.



  • Peki sence bu konuyu onula konuşmak nasıl bir fikir ? ya da bu konuyu onunla konuşsaydın nasıl olurdu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Viking -- 8 Haziran 2013; 11:41:14 >
  • Eğer evlenme kararı aldıysanız bence kız ile konuşmak bizle konuşmaktan daha faydalı olacaktır.




  • Kadınları 364 gün üzer 1 gün mutlu edersen kadınlar hep o mutlu günü hatırlar ama 364 gün mutlu edip 1 gün üzersen hep o mutsuz olduğu günü hatırlar. O yüzden kadını mutlu etmek için çok seçici olmak lazım özel günler dışında ayda yılda bir jest dışında birşey yapma insan aç kaldığı şeyi ister eğer ilgiye aç kalır ve arada bam teline dokulunursa çok daha mutlu olacaktır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EndlessPowerr

    Kadınları 364 gün üzer 1 gün mutlu edersen kadınlar hep o mutlu günü hatırlar ama 364 gün mutlu edip 1 gün üzersen hep o mutsuz olduğu günü hatırlar. O yüzden kadını mutlu etmek için çok seçici olmak lazım özel günler dışında ayda yılda bir jest dışında birşey yapma insan aç kaldığı şeyi ister eğer ilgiye aç kalır ve arada bam teline dokulunursa çok daha mutlu olacaktır

    arkadaş bam teline ritim atıyor 4/4lük
  • cevaplarınız için teşekkür ederim. Evet konuşmayı düşündüm. Fakat sorunmuş gibi algılamasından çekindim. yani evlilik boyutundayız ama şöyle işinden iş çıkışından alıp bi adam gibi bi mekana gidip yemek yediremedim. Tanıyorum ama sezgisel duygusal olarak çözdüm. bunu ona onun ilgilendiğim göstermedim. Kadın ister ilgilenilmeyi. ben çok pratik düşünene biri değilim. Çok sakinimdir. ilişki arasında bazı şeyleri kaçırdığımı düşünüyorum alt yapı oturtamadım. İlişkim sağlam ama gırgırı şamatası yada romantizmini ne biliyim vs.. beceremedim yapmasını. kafam çok karışık işimle alakalı birazda yoğunlaşamadım hiç bi şeye. her şeye rağmen beni seviyor ve istiyor. Zaten evlilik teklifinide yapmadım böyle orjinal güzel hayatımız boyunca güzel bi anımız olsun istiyorum yine tabiki gibi aklıma hiç bir şey gelmiyor. yorumlara devam edelim.. arkadaş olalım.
  • Hocam amacim moralini bozmak degil ama ben yalan soylemeyi beceremem. Evet seni seviyor ama boyle devam edersen sana olan sevgisi gun gectikce azalip bitcek ve bunu kendisi de anlamiycak. En sonunda ya ayrilcaksiniz yada araniz eskisi kadar iyi olmiycak. Tabiki oyle olmamasini mutlu olmanizi umuyorum fakat bu bu olay tamamen psikolojik ve yaratilistan ileri gelen bir durum.

    Aslinda iliskilerin %90ini erkekler bitirir ama kiz terk etti diye aglar. Cunku erkek kisi onu cok sevdigi icin cogu insanin yaptigi hatayi yaparak butun kapilari acar hatta maddi/manevi herseyini ona feda edebilcegini bayan kisiye acikca belli eder. Bu durumda bayan kisisinin bilincaltinda cesitli olaylar gerceklesir ve bir gun ortaya cikmaz uzere temeller atilir. Erkek kisi ayni tutumla devam ederse bayan kisi bu durumdan yavas yavas sikilmaya baslar ama bu sikilmayi hicbir nedene baglayamaz. Beyni surekli sikilma durumuna sebep arar ve bayan kisinin en yakininda erkek kisi oldugu icin beyin direkt olarak erkek kisiyi suclamaya baslar. Bu durum buyur cig gibi olur ve sonu husranla biter.

    O yuzden hocam bu tutumunu degistirmeni bir dost veya kardes olarak tavsiye ediyorum. Kisiligini, yapini az cok cozdum sayilir. Benim onerim fazla merhametli davranma (vur, kir anlamina gelmiyor), her istedigi seyi gerceklestirme, onun lideri olabilmen icin en basitinden `suraya gidelim` dedigi anda hemen hadi gidelim deme biraz ugrastir kendinle, alinan/alinacak kararlarin buyuk kisminin sana ait olmasina ozen goster ve en onemlisi NE KENDINI ONDAN USTUN GOR NE DE ONU KENDINDEN USTUN GOR.

    Tabi butun bunlari yapabilmen icin once bahsettigin yemege cikma, ask muhabbeti olaylarini halletmen gerekir. Bu olaylar tavsiyeyle olmaz kendiliginden olur hocam, kendini cok kasiyorsun o mutlu olsun diye kasma. Tamamen akisina birak o zaten seni seviyor. Eger sen daha cok mutlu olsun diye kendini kasarsan bu sefer isler tersine doner herseyi berbat edersin. Sadece dogal ol ve agirligini koymaya calis.

    Yok benim ask muhabbetlerinde becerim yok diyorsan ozelden bi taktik vercem onu da uygulamaya calis hocam. Mutluluklar diliyorum..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.