Şimdi Ara

Sevdiğim kıza açılamıyorum, moralim yerlerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Moralim çok bozuk ya. Şimdi dershanede çok güzel bir kız var ve ben buna ilk görüşte vuruldum. Sonra dershane çıkışı farkettim ki ikimizin evi de aynı yerdeymiş ve ikimiz de eve metroyla gidiyormuşuz. Bir gün bütün cesaretimi topladım ve kıza merhaba dedim. Sonra kızla yol boyu konuştuk ve kız çok samimiydi konuşurken. Neyse görüşürüz deyip ayrıldık. Sonrasında kız beni takmamaya ve bana çok soğuk davranmaya başladı. Onu gördüğümde selam vermek için göz göze gelmeye çalışıyorum ama kız hiç bakmıyor bile. İlk konuşmamızın ardından 2 hafta geçti ve tek kelime bile konuşmadık. Kızla tekrar konuşmaya çalışıyorum ama kızın soğuk tavırları tüm özgüvenimi ve cesaretimi kırıyor.

    Sizce ne yapmalıyım? Kız benden hoşlanmadığı için mi soğuk davranıyor sizce? İki haftalık suskunluğun ardından kıza merhaba felan desem çok mu garip durur? Kızla konuşmaya çalışsam ezik ve yapışkan biri gibi mi dururum? Moralim çok bozuk ve kafam karışık. Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Beyler lütfen yardım edin ya uyku girmiyor gözüme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha net bi karakter sergilemeye çalışıyor olabilir, mesaj atsan çok içtenlikle yazabilir, veya bi adım atsan gayet iyi konuşabilir.

    Benden hoşlanan bi kız var, ben hoşlanmıyorum fakat arkadaşım olmasını isterdim.Konuşalım sürekli, bana yol göstersin falan.Geçenlerde mesaj attı konuşmuştuk, gayet içtenlikle..9 ay oldu konuşmuyoruz, kız benle istiyor ama ben hiç adım atmadım.Bilmiyorum atamıyorum, ama o bi kere atsa on kere atsa yüz kere atsa ben mutlu olurum aynı heyecala.Sendeki durum da tam tersi olabilir, yani kızı benim seni de benim bahsettiğim kız olarak düşün :) Çekinme, korkanın çocuğu olmaz.Ama güzel şeylerden bahset, konuşmayı planla..Anlatacaklarını düşün, ne planlanmış olsun ne de spontane gelişen bir konuşma olsun :)
  • İlk gün ayıp olmasın diye muhabbet etmiş. Anla işte sürekli kaçmaya çalışıyor. 2. Kere şansını dene olmazsa unut

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona şunu söyleyebilirsin
    eyw biraderim eywda biraz daha dikkat etsek anaabacı karıstırmasak kocum cunku kufur etmeyi peks ewmiyorum bide erAy admininde uyarısı war artık anab acı karıstıranlar banlanıor biliosun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.