Şimdi Ara

Sevdiğim Dönmesi Hangi Duaları Okumalıyız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arası Bozuk Olan Sevgililer İçin Dua

    Arası Bozuk Olan Sevgililer İçin Dua bu sorunlarden ve dertlerden kurtulmanın en rahat ve basit yollarından biri olmakla birlikte, yüzünüzü ve güveninizi Allah’a dönmeniz yardımıyla huzur verici ve rahatlatıcı tesire de sahiptir. Eşler ya da sevgililer arasında sıkça karşılaşılabilen haller arasında kavgalar ya da tartışmalar neticesinde meydana çıkabilen soğukluk da yer almaktadır. Dileklerinizin ve isteklerinizin gerçekleşmesi amacıyla edebileceğiniz en özel dualar arasında yer almaktadır. Düzenli ve daimi olarak soğukluk yaşam sürdüren, problemlerinın giderilmesini bir türlü sağlayamayarak aynı problemleri daimi olarak yaşam sürdüren kimseler doğrulusunda her gün, derli toplu olarak ve içten bir biçimde edilmesi gereken dualar arasında da kendisine yer edinmiştir.

     

    Diğer ibadetlerinizin yanısıra sıksık olarak yine edebileceğiniz dualar yardımıyla, temaslarinizin hayırlara vesile olacak bir biçimde sürdürülmesini sağlamanın yolları arasında öne çıkan dua, herkes doğrulusunda okunabilecek bir yapıdadır. Şeffaf ve dürüst bir biçimde okunması gereklidir.

     

    Bu tesirli dualar, aynı vakitte Aradaki Soğukluğun Kalkması İçin Dua olarak da adlandırılabilmekte ve aynı tesirnin birbirinden uzak kalmış olan eşler ya da sevgililer üstünde gerçekleşmesini sağlamakta da faydalı olarak görülmektedirler. Hem erkekler, hem de kadınlar doğrulusunda her gün, derli toplu olarak okunabilecek olan bu duaları, Abdest alarak okumak ve dürüst bir biçimde yakınlaşmak gereklidir.

     

    Kısmet Bağlılığını Çözmek İçin Dua

    Kısmet Bağlılığını Çözmek İçin Dua, bireyin gönül işlerinde yaşadığı sorunlar amacıyla sarfedilen bir manevi tesir olarak bilinmektedir. Kısmet bağlılığı, bireyin kısmetinin kapalı olması yani aşk ve evlilik hayatlarının olumlu hallerde olmaması manasına gelir. Kısmet kapalılığının çoğu sebebi olabilmektedir. Fakat bireyin hayatında aniden görülmesi, ne yazık ki büyü ya da nazar anlamlarına gelmektedir.

     

    Kısmet bağlılığı, bir insanın manevi dünyasına olumsuz anlamda tesir ederek o insanın temas yaşanması ya da evlilik gibi hallerının görülmemesine sebep olan bir engeldir. Kişinin karşılaşacağı hayırlı kısmetler, bir türlü karşısına çıkmayacaktır. Kişinin karşısına çıksa dahi ise bu kişiler, evlilik ya da aşk yaşamaya sıcak bakmayarak kosa vakitli temaslar neticesinde ayrılık yaşayacaklardır. Kısmeti bağlanan kişiler, bu hali çözüme kavuşturana kadar ise hiçbir anlamda ciddi bir temas yaşayamamaktadırlar.

     

    Bilindiği gibi dinimizde ortamında bulunduğumuz olumsuz haller amacıyla tesirli çözümlere ulaşılmasını gerçekleştiren dua ve ibadet programları mevcuttur. İnsanlar, hayat sürdürdükleri olumsuz hallerın geçici olduğunu ve acıma sahibi Allah’a sığınarak kısa vakit ortamında bu olumsuz durumdan kendilerinin kurtulacaklarını bilirler. Bu şuur ile kısmet kapalılığını ortadan kaldırmak İçin Kısmet Bağlılığını Çözmek İçin Dua okunarak bilhassa de evlilik yaşına gelen ve hem de evlilik çağının geçtiği kişiler, kısa vakit ortamında mutlu evlilikler yaşayabilirler.

     

    Eşinin Seni Düşünerek Geri Gelmesi İçin Dua

    Eşinin Seni Düşünerek Geri Gelmesi İçin Dua etmeden evvelce ilk olarak birtakım şartların sağlanması gereklidir. Genellikle de duaların kabul olması amacıyla dua eder iken niyetinizi doğru bir şekilde ifade ederek belirtmeniz gerekmektedir. Bununla birlikte aynı vakitte duaların okunmasından evvelce kesinlikle bireyin Abdest alması gerekir. Bütün bu koşulların sağlanması ve dua okuyarak, eşinizin size geri dönmesini sağlayabilirsiniz. Genellikle de evliliklerde meydana çıkan birtakım tartışmalar neticesinde eşler birbirlerinden boşanmak isteyebilirler.

     

    Böylece bir tarafın evden gitmesi halinda kalan kişi, eşinin geri dönmesini isteyebilir. Bu yüzden de çoğu yola başvurabilir. Genellikle de kalan kişi, eşinin geri dönmesi amacıyla dualar okuyarak Allah’a sığınabilir. Eşinin Seni Düşünerek Geri Gelmesi İçin Dua, dilenen sayıda ve vakitlerde okunması halinda de ortalama olarak en geç 1 haftada eşinizin size geri dönmesi beklenmektedir. Bu sayede de evliliğinizde oluşacak sorunlar ortadan kaldırılmış olur.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.