Şimdi Ara

Sessiz lastik tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
16.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartalaraz

    kumho

    Kesinlikle katılıyorum.Bir çok kişi bilindik markaları söyleyebilir ama Kumho gerçekten çok sessiz ve yumuşak bir lastik ,darbeleri absorbe etmektede çok başarılı.Adac'ın yaptığı testlerde de en sessiz lastikti sanırım.Fiyatını sonuna kadar hak eden bir lastik bence.
  • 2000 Opel Astra Sedan'da 2003'de takilan 185/65 15 Michelin XH1 (Energy) leri, gecen sene Impetus Revo 195/60 R15 ile degistirdik. Bence hem cok sessiz, hem de yoldaki bozukluklara filan ragmen cekmeyen nefis bir lastik. MIchelin yanaklarinda ve dislerinde kilcal catlaklar olustu. Bizde Range Roverimizinda Lassa Competus var, 2002 uretimi, oinda hic catlak filan yok. Bir baska arabamizda Lassa Impetus 2 var, bence o daha spor bir lastik, ama o da cok sessiz.

    Lassa Impetus Revo, herhalde piyasadaki en pahali lastiklerden biri bu boyda, ama benim tecrubeme gore belki en iyisi. Asagida arkadaslar Kumho demisler. Biz fazla kullaniyoruz, km bazinda ama gerektiginde otobanda 150km ile viraja girdigimiz oluyor. Corvetimin ustunde Kumho MX var, Lassa Impetus Revo ile Opel Astrayi daha hizli kullandigim yollar var, cunku daha guvenli hissediyorum.

    Kumho fiyati icin iyi, ama her turlu yol sartindan bence Lassa.


    C4ZF6

    quote:

    Orijinalden alıntı: cemil27

    Lassanın impetus sport'ları hariç diğer serileri işe yaramaz. ben geçen yıl impetus revo taktırmıştım tanesi 120tl'den 195-60-15 1 yıl geçti ve şuan yoldaki herşeyi hissediyorum esneme diye bir şey kalmadı sertleşti iyce. 25.000km gittim sadece!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c4zf6 -- 12 Haziran 2010; 23:35:04 >




  • nokian z-line lastik aldım 3000 km yol yaptım hala 8 numara da güzel lastik ebatlarım 225*45*17 45 yanak ise xxl sağlam + ları michelline göre gürültü yarı yarı ya daha az , çukurlar çok daha az hissedilir oldu , yol tutuşu micheline göre baya arttı 160 bg araba patinaj çekmez oldu :) çok beğendim valla arkadaşlar başka lastiklere bakmayın derim ıslak zeminde ani frende de ciddi sonuçlar elde ettim araba kendini kaybetmeden kontrollü bir şekilde durdu , fiyatta cabası 290 tl tanesini aldım piyasada en ucuz 270 e var internette beklemedim aldım 90 lira zarar ettim ama genede michelin veya diğer markalara göre baya ucuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dakturk

    nokian z-line lastik aldım 3000 km yol yaptım hala 8 numara da güzel lastik ebatlarım 225*45*17 45 yanak ise xxl sağlam + ları michelline göre gürültü yarı yarı ya daha az , çukurlar çok daha az hissedilir oldu , yol tutuşu micheline göre baya arttı 160 bg araba patinaj çekmez oldu :) çok beğendim valla arkadaşlar başka lastiklere bakmayın derim ıslak zeminde ani frende de ciddi sonuçlar elde ettim araba kendini kaybetmeden kontrollü bir şekilde durdu , fiyatta cabası 290 tl tanesini aldım piyasada en ucuz 270 e var internette beklemedim aldım 90 lira zarar ettim ama genede michelin veya diğer markalara göre baya ucuz

    Aldığınız lastikler 4mevsim mi yoksa kış lastiği mi?
  • alfazeki A kullanıcısına yanıt
    dostum aldığım lastikler 4 mevsim yalnız yazlık lastik diyelim çünkü normalde 4 mevsim olmaz öyle satıyorlar ıslak kuru yollarda ultra performans veriyor tavsiye ederim bundan önceki lastiğim michellin pilot sport dan sonra hem %70 oranında ses azalması oldu hemde tutuşu arttı bir o kadar da tasarruflu lastiktir ki yakıt sarfiyatına etki etmedi
  • Kesinlikle NOKIAN değil çok ses yapıyor. Acayip bir uğultu oldu arabada, buradaki yorumları dikkate alarak almıştım, fakat sessiz arabam oldu uğultu canavarı.
  • 225/45/17 Michelin Primacy 3 lastiklerimin sessizliğinden çok memnunum.
  • Ben de Good Year aldım 2 ay kadar önce, konfor konusunda araca sınıf atlattı diyebilirim
  • Bu nokian öve öve bitiremiyorlar bunu anlamıyorum bende bundan bir sene önce lastikçinin ısrarla tavsiyesi üzerine almıştım ama o cukurlara girdigimde o vuruntu sesleri beni deli ediyordu ve bariZ yol sesi fazla isi ama sağlamlığına lafım yok gercekten saglam aynı yol sartlarında alpin a4 lastikelrim balon yaptı nokian taş gibi saglam bu doğru

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sitede sizin ölçülerinizi girip arama yaptım.
    En sessiz Kumho gözüküyor.
    67 dB
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OOGUZZ

    Merhaba arkadaşlar Merdedes CLK 200 aracım için 205/55/16 ebatlarında yazlık lastik almak istiyorum en önemli kriterim SESSİZLİK forumda araştırma yaptım ancak tam bir sonuca ulaşamadım.

    Tavsiyeleriniz doğrultusunda yarın alıcam tavsiye edeceğiniz markayı modeliyle belirtirseniz sevinirim.

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

    CLK icin 205/55/r16 cok küçük gibi geldi bana.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokohama S-Drive alın para okadar çıkışmazsa Nokian H serisi işinizi görecektir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: errddm

    Michelin primacy hp oldukca sessiz bir lastik..Bundan 3 hafta once aldık aracımıza V serisi 180TL

    +1
  • michelin primacy
  • Kumho Ecowing KH27.

    Hem sessiz, hem de yuvarlanma direnci çok düşük.

     Sessiz lastik tavsiyesi





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.