Şimdi Ara

Sessiz kasaya yakın :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bilgisayarımı müzikle ilgili kullanıyorum ve artık kasanın sesine dayanamıyorm. elimde (AOPEN ES50-E 300W) kasa var acı çekiyorum lütfen sesiz kasa önerin ? :(



  • O kasadaki power supply çok ses yapıyor. Psu'nun fanını sessiz bi fanla değiştirirsen seste baya bi düşüş yaşarsın.
  • @heartless ek olarak !

    Psu nun fanını değiştireceğin zaman dikkat edeceğin bir husus var cfm yani üfleme seviyesi düşük bir fan takmamaya özen göster ayrıca kasanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum ama fanları ön ve arkalarının boş olmasıda sesde fark yaratacaktır

    ayrıca burada çok faydalı bir döküman var buradan baya bir bilgi sahibi olursun...

    http://forum.donanimhaber.com/m_3904532/tm.htm




    Sesizlik kolay değil ;)

    Saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firaz -- 28 Aralık 2005 3:41:47 >
  • Kasanın tahminen egzos fanlarıda takılı durumdadır büyük ihtimalle müthiş ses çıkartıyorlardır artık kasanın içini açıp yavaş yavaş fanları sökerek, değiştirirek, fan kısıcı takarak sessizleştirebilirsin.

    Merak etme sıcaklıktan dolayı bilgisayarlar artık eskisi gibi bozulmuyor deneme yanılma yolu ile eğer antalyada gibi bir ortamda klimasız yaşamıyorsan büyük ihtimalle bilgisayarın genelde sessiz ve stabil çalışabilecektir.
  • İki tane Coolermaster 8 cmlik fan alınır, (altısı bir arada gold veya mavi de 18 dolara satılıyordu) bir psu fanıyla diğeri kasanın egsoz fanıyla değiştirilir ve ses de olağanüstü bir rahatlama yaşanır, teorik olarak ... ancak, bunlar cpu soğutucu fanı gözönüne alınmadan ve kasa değiştirme yoluna gidilmeden söylenebileceklerdir.
  • bende aopen qf50 300watt kasaya sahibim.fanlarından şikayet edenleri anlamıyorum.yeterince sessiz ama ben daha sessiz olması adına tt 21db lik güçlü fanlar aldım, seste çok değişiklik olmadı.gelen ses psu dan.aşırı ses geliyor.değiştirmek lazım ama yeni psu alsam daha iyi olur.ayrıca işlemci ve ekran kartı fanlarınada bi bak derim.bide nb fanı.ama asıl ses kaynağı psu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.