Şimdi Ara

ses sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim pc led tv bağlı. pc de 2+1 sistem bağlı ama bu 2+1 den ses alamıyorum. usb arka ve 3,0 lar calışmıyor ses tv den geliyor.ses daha önce geliyordu ve usb ler calışıyordu birden bire gitti .Daha öncede olmuştu kendiliginden düzeldi realtec hepsi yüklü ne yapmalıyım usb ve sesin birden gitmesi için ne olmuş olmalı teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicilyoo -- 24 Temmuz 2013; 22:05:08 >



  • Yakın zamanda olduysa sistem geri yükleme yapıp düzelecek mi diye dene.
    Yoksa ses kartının yazılımı sil anarkartın cdsi yada sitesinden çekip tekrar kurmayı dene.
    O da olmadı windows kur çokta uğraşma derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cicilyoo

    Arkadaşlar benim pc led tv bağlı. pc de 2+1 sistem bağlı ama bu 2+1 den ses alamıyorum. usb arka ve 3,0 lar calışmıyor ses tv den geliyor.ses daha önce geliyordu ve usb ler calışıyordu birden bire gitti .Daha öncede olmuştu kendiliginden düzeldi realtec hepsi yüklü ne yapmalıyım usb ve sesin birden gitmesi için ne olmuş olmalı teşekkürler.

    Şuan sesi televizyondan aldığınıza göre hdmı bağlantı yapmışsınız tv il. bu demek oluyor ki ekran kartının üzerinde bulunan ses kartı ile ses alıyorsunuz. anakartın ses kartı şuan çalışmıyor muhtemelen. usb 2.0 lar çalışıyor mu? eğer formatla driverla falan düzelmezse, fişi çekin, biosun pilini sökün, 2dkka açma kapama tuşuna basın pili tekrar takıp, pcyi açın. yine sorun düzelmezse anakart arızası olabilir gibime geliyor.




  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    ewet hocam hdmı ile bağlı. ses önce 2+1 den gelirdu sonra birden gitti.tv den gelmeye başladı ne yaptıysam olmadı .birde sizin yöntemi deniyeyim.tşlr
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cicilyoo

    ewet hocam hdmı ile bağlı. ses önce 2+1 den gelirdu sonra birden gitti.tv den gelmeye başladı ne yaptıysam olmadı .birde sizin yöntemi deniyeyim.tşlr

    deneyin. Anakartın onboard ekran kartı varmıydı. Eğer çhipset sorunu varsa o da arızalanmıs olmalıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.