Şimdi Ara

Ses Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows açılırken bilgisayardan ses geliyor. Daha sonra hiç bir şekilde ses duyamıyorum . Windows media player da müzik dinlerken mp3 ler çalınıyor ama hiç ses duymuyorum sesleri kontrol ettim açık gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim. Bi sorunum daha var bilgisayardan pek anlamam ekran kartım VIA/S3G UniChrome Pro IGP 256mb bu nasıl bir ekran kartıdır? Bazı oyunları çalıştırmıyor sanırım Directx olmadığından ama onuda yüklemeye çalışıyorum yüklendi diyor ama yüklenmiyor. Biraz bilgi verirseniz sevinirim



  • Bi cevap yazsanız lütfen hiç birşey dinleyemiyorum
  • 1- "başlat/denetim masası/performans ve bakım/sistem" den "donam/aygıt yöneticisi"ne gir. Ses ve video oyun kumandasını çift tıkla. Ses aygıtını bul ve sağ tıklayarak sürücü güncelleştir yap.
    2- "Program ekle/kaldır"dan "Adobe Flash Player Active X" aygıtını kaldır ve tekrar yükle. "www.filehippo.com" adresinden yükleyebilirsin.
    3- "C:\WINDOWS\Downloaded Program Files\" ye gir. "Shockwave Flash Object"i sağ tıkla ve güncelle.

    Hala sorun varsa:
    1. madde de yerini belirttiğim ses aygıtını kaldır. Bilgisayarı yeniden başlat. Donanım ekle sihirbazı kendiliğinden çıkacaktır. Çıkmazsa denetim masasında "donanım ekle"yi çalıştır ve otomatik olarak yükle komutu ver.

    Bunları yaparsan sorun büyük ihtimalle çözülür.

    Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.