Şimdi Ara

Ses Karti 5.1 icin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meraba arkadaslar,
    Bi arama yaptim ses karti diye ama , istediklerime ulasmadim,yine de gozmdn kacirdiysam,bu forumdaki yeniligime verin, affola..

    Simdi bu forumdan okudugm bilgilere de dayanarakbi logitech x530 almaya karar verdim. hem sizden duyduklarim hemde ekonomk sayilablcek fiyati beni buna yoneltti..almadan once son bisi diicek olan varmi once onu sorim

    bi de bunla beraber tam perf alabilceim ses karti nedir? mp3 dinlemek icin kullancam seti daha cok,ve arada dvd flm izliorm... ve kullancagim extra bi yazilim var mi ayar cekmek icin tavsiye ediceginiz?weya ses karti yamalari falan ne derecede onemli? su 50-60 dolarlik cretive audigy LS isimi gorur mu? memnun kalir mym? veya sunu al diyeblcenz bisi var mi? fiyati da makul olanlardan tabi :)



  • SBLIVE olur 30 dolar
    Audigy olur 50 dolar

    Hoparlor seti çok iyi.İmzamda var aynı sistem
  • evet fiyatlarini biliorm da,farklari neler? hangisni tercih edim.20 doalr buyuk bi rakam diil,farki hissedersin ,soyle syle farklari var derseniz audogy yi tercih edicem.. bi de yok muzik dinlerken uydulardan biri calismio,4.1 gibi dinliosun diye bisiler okudum bi yerlerde . o olay varmi?neyden kaynaklanio ve nasi halledilir?
  • Audigy se işini görür.Başka markalarda var ama çekirdekleri zayıf ve cpu'ya çok yükleniyor.
    Audigy se işini görür.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Pcbuilder

    Audigy se işini görür.Başka markalarda var ama çekirdekleri zayıf ve cpu'ya çok yükleniyor.
    Audigy se işini görür.

  • SBLIVE 5.1 ben kullanıyorum çok memnunum ama Audigy de bayağı bi iyi ama biraz pahalıdır sblive göre.
  • creative audigy LS ve logitech x 530 almaya karar verdim. anca netten siparis verip almak istemiorm. direk bi saticidan ve dukkandan almak istiorm.. ses karti her yerde var ama logitech yok.. kadikoyde eksen die bi yerde varmis galiba ama.mecidiyekoy de var ? bgn vaktim olursa m koy e gidicem ve alicam..
  • Bgn gittim mecidiyekoy e,logitech i tek bi dukkanda bulabildim ve aldim.Ses karti ise simdilik buyuk - kucuk hic bi magazada aninda bulunumio. Hepsi de getirtiriz elimizde yok dio.

    Bu arada bende seyi sorim. Asus P5P800 marka ana kart war bende..biraz karistirdim ozeliklerinde 5.1 ses sistemi secme falan vardi ama, aldigim logitech x530 ile bunun on board karti calisirmi? eax flm gibi ozelikleri kullanabilr mym? bu kendi kartiyla muzik dinledigimde beni keser mi yoksa.illaki bi audgy Ls veya en azindan bi live 5.1 sart mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.