Şimdi Ara

Ses işi benim işi diyen üstadlar bi bakın acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sa dostlarım... Elimde 2 adet eski tip alamanyadan gelmiş müzik seti tarzı plak kaset çalan teyp hoparlörü var 50 wattlık bir tane de aynı tip 100watt lık pioneer var. Bu elimdekiler ve 250-300 liralık bir bütçeyle ne yapabilirim?? Tek istediğim evde müziği açınca komşuların rahatsız olması müzik ağırlıklı kullanacağım bir ses sisteminden tornistan bişe lazım bana bi yardım ediverin hele

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • trblsl T kullanıcısına yanıt
    Selam. en kolay yoldan,, 4*60w jameson 6004 otoanfisi 100-150tl arasi. ve 1 adet 2.el pc power supply ile 20-50tl arasi. sistem tamamdir. eski tip kolonlari stereo olarak baglarsiniz. 100w lik pioneeri ise 2 kanala koprumodda baglarsiniz. evin icinde sesini siz bile fazla acamazsiniz.. hoparlorleride uygun olcude mdf kabin yapin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler peki ev amfisi tarzı bişe düşünsem ne önerirsin fiyatı uygun güzel performanslı bir ev amfisi önerebilir misin? Ayrıca araba anfisini evde kullanabilmek için gereken power supply nasıl bişe bi fotoğrafı felan atabilir misin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trblsl T kullanıcısına yanıt
    Bu konu çok geniş,, yani ses konusu.
    Kimisi özellik ister fazla ses istemez. kimisi az ses ister fakat kaliteyi arar devamlı. Kimisi kalite falan takmaz sesi olabildiğince yüksek olsun ister.
    Diğer sesler az olsun,, bass sesi evi zangırdatsın ister.
    Kendi düşüncemi yazıyorum;
    Araba anfisi aldınız diyelim bellibir para harcadınız, bir müddet sonra eminimki ona woofer almak istiyeceksiniz. bütçe 400-500ü bulacak.
    Araba anfisinde nevar >> sağdece 1 adet analog ses girişi okadar.. (power suply bildiğimiz pc poweri>http://www.meanwelldirect.co.uk/public/ranges/images/1636/yp-450A-AA_300.jpg
    Bunun dışında diğer seçenek hazır paket sistemler >http://img-teknosa.cubecdn.net/TeknosaImg/productImages/1024x783/110100683-3-samsung_ht_e455_dvd_ev_sinema_sistemi.jpg bunlar iyi çalışırlar, fakat ses olarak sizi tatmin etmediğinde yapacak birşey yok,, sesçikışları uyduların düşük olabilir, farklı hoparlör bağlanması uygun değildir. bir adet optik girişi ile ps4 veya uydu alıcı veya tv nizi bağlıyabilirsiniz,, varsa 1 veya 2 adet line in girişi vardır.
    Diğer seçenek; Avr cihazı;http://gsaelektronik.com/urun/pioneer-htp-073-51-sinema-sistemi_1888.aspx?CatId=213
    ses çıkışları 6*100w.. kendi paketinde hoparlörleri vardır, eğer sesi hoşunuza gitmezse istediğiniz 6ohm 8ohm arası 100-150w daha büyük kabinhttp://www.teknoyenilik.com/wp-content/uploads/2013/07/supreme-800.jpg veya daha geniş çaplı otowoofırı bağlıyabilirsiniz. hdmı girişve çıkışları,, optik ve analog girişler daha güncel.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.