Şimdi Ara

Servisten İkame Araç Talep Etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir kaza sonucu aracım 70 gündür parça için serviste beklemektedir. Sorum şu servisin ikame araç vermesi gerekmiyor mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Servisin raporuna göre kaskon varsa sigorta veriyor biliyorum, servis özel bir anlaşman yoksa neden versin bilemedim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrudur kasko veriyor nitekim verdi de 14 gün sonra geri aldı. Araç 70 gündür serviste bekliyor parça olmadığından dolayı bundan ötürü vermesi gerekir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araç marka modeli nedir? Kaç model araç? Yetkili serviste mi işlem yapılıyor yoksa özel serviste mi?

    Bir komşum 2009-2010 model Corolla'sını servise verdi tamir için ama tam detayını bilmiyorum. Yaklaşık 2 hafta kadar yeni kasa Rav4 2.5 hybrid vermişler onu kulandı. Artık satın mı aldılar bu arabayı diye düşünmeye başlamıştım.
  • fractal design kullanıcısına yanıt
    Araç Ford Focus 2019 modeldir. Ankara Ford Başer yetkili serviste alındı. Şuan ise yetkili serviste parça olmadığından dolayı 70 gündür beklemekedir. İkame talep hakkım varmıdır?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ferhatkaya2106 F kullanıcısına yanıt
    Kaskodan 14 günlük araç aldığınıza göre araç kazadan dolayı tamirde anladığım kadarıyla. İkame araç alma hakkınız yoktur ama marka daha sıfır olan aracın tamiri için bu kadar bekletmesinden dolayı vermesi gerekirdi. Yeni arabanın yedek parçası nasıl olmaz. Olmasa da fabrikasından istenir en geç 1 haftada tedarik edilir.

    Konuyla ilgili 444 36 73 numaralı Ford Direkt'i arayıp durumu anlatmanızı tavsiye ederim. Oradan yardımcı olacaklardır mağduriyetinizle ilgili. Müşteri memnuniyeti adına ikame araç vermeleri uygun olur.
  • Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Araç tamir süresi 30 iş gününü geçtiği için yetkili servis mecbur vermek zorunda. Dün yetkili servisi aramıştım bana dedi veremeyiz diye bende biraz bağırıp nasıl veremezsiniz araç 70 gündür orda parça gelmiyor ve 30 iş gününü geçmiş bu benim suçum mu vermek zorundasınız dedim tamam deyip müdürümüzle konuşup dönüş yapacaz dediler ve aracı bu gün gelip teslim ettiler parça gelene kadar araç bende kalacak. Bilmeyen arkadaşlar için belki buradan faydalanırlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.