Şimdi Ara

Servis ŞİKAYETLERİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Yarisimi 1000 Km. bakımı için ONATÇA Toyota Adana servisine götürdüm aracın sağına soluna bakmaktan başka bir şey yapılmıyor değişen ya da ilave edilen bir şey yok.Ücretsiz olan bu bakımdan sonra yağlı tulum ve yağlı elleri ile ön koltuklar ve kapı içi döşemelerdeki yağ lekelerini temizlemek için 40 milyon harcadım gereken temizliği ve itinayı göstermeyen kasaba tamirhanesi anlayışından eğitimsiz ve zarar vermek umrunda bile olmayan personeli kınıyorum ve toyotaya yakıştıramıyorum.Servise gittiğime pişman oldum .



  • toyotaya şikayet et.normalde direksiyonu ve koltuğu ambalajlamaları gerekiyor ama çoğu firma bunu yapmıyor hyundaidede öyle.

    ama reno buna çok dikkat ediyomuş.en ufak bi iş için bile arabayı alıp kılıfları geçirip teslim ederkende içini dışını yıkayıp veriyomuş.ama ben hyundaidede böyle bişey görmedim...
  • Türkiye'de gerektiği kadar servis denetimi yapılmıyor ki! Şikayetleri de aman öyle çok dikkate almıyorlar!
    Denetlesin diye de gönderdiği görevli de, zaten gittiği yeri önceden bilen , tanıyan yani arasının iyi olduğu yer.Dolayısı servis hakkında gözüyle bile görse ile kötü bir rapor hazırlamaz.

    Firmalararası servis kalitelerinde de çok bir fark yok. Kalite anlayışı ; yetkili servisin sahibine ve/veya ustalara kalmış.

    İş biz tüketicilere kalıyor.Avrupa'da olduğu gibi tepkimizi bir bütün olarak göstermemiz gerekiyor.Ör:Almanya'da Opel'e yapılan gibi.Ki firmalar ancak böyle korkarlar!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞANS -- 27 Ocak 2006 9:01:40 >
  • 1.000 km. bakımında neyin değişmesini bekliyosunki ?????? Ama şu arabayı kirletme olayına yuh diyorum.Toyota'ya yakıştıramadım
  • Aracımdan gelen ses için Ankara toyana gittim araç için kayıt aldılar sonra servis şefi benle beraber arabamın yanına geldi koltuğa ve direksiyona özel plastik kılıfları önümde taktı ,paspaslarada kağıtları koydu,anahtarı teslim aldı.
    Aracı teslim almaya geldiğimdede arabaya kadar eşlik edip anahtarı teslim ettiler.
    Toyanın servisi gördüğüm kadarıyla gerçekten çok güzel.Fiestam varken Otokoça gittiğimde "niye geldin lan sen" tavırlarından sonra çok hoşuma gitmişti.

    Heryerde böyle olacak değil tabiki mutlaka o servisi şikayet edin derim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JackDaniels

    toyotaya şikayet et.normalde direksiyonu ve koltuğu ambalajlamaları gerekiyor ama çoğu firma bunu yapmıyor hyundaidede öyle.




    her servisi bir etmemek gerek samandıra/kızılaydaki hyundai servisi bu konuda çok hassas ben starexin bakımını yaptırdım orda camımdaki yağlı el lekelerini bile temizlediler arabamıda yıkayıp öyle verdiler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JackDaniels

    toyotaya şikayet et.normalde direksiyonu ve koltuğu ambalajlamaları gerekiyor ama çoğu firma bunu yapmıyor hyundaidede öyle.

    ama reno buna çok dikkat ediyomuş.en ufak bi iş için bile arabayı alıp kılıfları geçirip teslim ederkende içini dışını yıkayıp veriyomuş.ama ben hyundaidede böyle bişey görmedim...



    yapmadılarmı sana? ben 1500 km 'de rutin bir iki sorun için gittiğimde sadece içine oturup şöyle bir kafa çevirmek için özel kılıf taktılar koltuğa, direksiyona da aynı şekilde, ve zaten üstleri temizdi yani takmasalardıda problem olmazdı ve binmişken bi tur attık içinden gelen ses varmı yokmu diye o ayrı konu, arabam çamurlu bile değilken dış yıkamayı ücretsiz yaparak aracı bana teslim ettiler... Hangi servisi kullanıyorsun?



    Bu arada şikayeti yapan arkadaş, mutlaka toyota merkeze o servisi şikayet etmelisin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roy -- 27 Ocak 2006 22:21:08 >




  • karalar yapmıyor-merkez servis yapmıyor-hunko yapmıyor
  • valla bizim golfü servise götürüyoduk taş gibi yapıyolardı koltuklar kılıflı direksiyon fln tamir işi bitincede arabayı yalıyolardı iç dış.
    toyota son zamanlarda işi cıvıttı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JackDaniels

    karalar yapmıyor-merkez servis yapmıyor-hunko yapmıyor


    şikayet et dicektim de merkez bile yapmıyorsa kime şikayet edicen? bence yine de birşeyler yapmalısın, MASLAK OTO 'ya götürüyorum aracımı, gerçekten özenerek davranıyorlar.. tabi 1 2 ufak kaza da görmedim değil serviste başka araçların başına gelen ama her serviste olabilecek şeyler.
  • citroen elmas gerçekten tavsiye edebileceğim bi servis arabamı götürdüm ben aradadan indikten sonra hemen koltuğa,direksiyona ve paspaslara korumaları geçirdiler yaklaşımları falan da çok ii di arabamı almaya gittiğimde içini dışını motorunu falan güzelce yıkamışlardı.gerçekten verdiğim parayı son kuruşuna kadar helal ettim içimden
  • Toyota Derindere Samsunda da kesinlikle hizmet çok iyi.. Kılıf geçirme-temizlik vs.. konusunda çok dikkatliler..

    Ben üst katta tüm servis alanına nazır manzara ile işin bitmesini beklerken internet, çay-kahve-m.suyu ve de pasta sınırsız..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 28 Ocak 2006 17:38:03 >
  • bende aracımı ist cevızlıbag fıat ana bayıne goturdum adamlar arkadasın dedıgı gıbı sen neden geldın len der gıbı davranıyorlar arabaya koruyucu kılıf poşet nerde yaglı ellerle alıp goturuyorlar aracın garantı suresı bıtsın gorurler benı bır daha...
  • skoda fabia almıştık bikaç ay önce, ikinci el, ilk kapsamlı kontrole gitmeden önce çok güzel çalışıodu, normal oranlarda yakıodu, servise bi gitti, çıktıı an arabadan vites boştayken kamyon sesi gibi sesler gelmeye başladı, hatta biz arabanın içindeyken dışarda yol çalışması var sandık ciddi ciddi, camları bi açtık dışarda bişiy yok, önden gelio sesler, hararet müşürü bozuldu nedense bi anda, arka silecek motorunu komple deiştiler bozuk dieki sadece 5 milyonluk bi plastik parça deişse yetiomuş, 1 hftaya kalmadan debriyaja basılmadıı bi an baskı balatalar yandıki hiçbir sorunu yoktu arabanın, kontrolden çıktıktan sonra da herşeyi sağlam dediler, bi anda araba aşırı derecede benzin tüketmeye başladı, neyse tekrar aynı yere götürdük, bu sefer de artist artist siz bozmuşsunuzdur siz yapmışsınızdır fln diyip ilgilenmediler, e biz de YÜCE OTO ya şikayet ettik, bunun üzerine başladılar sürekli aramaya yok onu bedava yapalım yok bunu bedava yapalım die, neyse
    biz söledik oraya gitmeyiz die, bunun üzerine bizi Maslak Atatürk Oto Sanayi deki ÇİFTKURTLAR a yönlendirdiler, burda arabanın herşeyiyle çok ii şekilde ilgilendiler, çoğu şeyini de bedava yaptılar, şimdi araba gıcır gıcır gidio, bu uyuluğu yapan skoda servisi de BAYRAMPAŞA daki ATİK OTOMOTİV, sırf bize mi yamuk yaptılar, hayır çünkü ilk götürdüümüzde arabanın çıkmasını beklediimiz sırada 3 octavia lı 1 superb ve 1 fabia lı vatandaş da bekleme odasında servisle ilgili seri bi şekilde küür sıralıolardı, hepsine bi şekilde geçirmişler




  • unutkanlık diyelim bende toyana götürüyorum herşey çok iyi.hatta yazın arabayı alalı 2 ay bile olmadı arabanın anahtarı bagajda kaldı.ben didimdeyim muğladan adam geldi açtı kapıyı 5 kuruş para almadan sonra belli belirsiz boya kalktı bunu servisimize getirin ücretsiz halledelim dediler.1000 km bakımı sadece konrtoldür değişen bişey olmaz.
  • bir şehirde bir markada servisleri arasında rekabet olması lazım.tekel olunca her türlü pisliği yapabiliyorlar..bazı markalar bu açıdan dezavantajlı...
  • toyotaya yakışmamış diyemem servise yakışmamış
    derhal müşteri hizmetlerini ara ve memnuniyetsizliğini belirt
    hatalarını telafi ederler etmezlerse toyotayada yazık olmuş derim
  • Benim Renault Clio'yu bakima goturdugumde her zaman once iyi giyimli bir kiz arabanin direksiyonunu, vites topuzunu ve sofor koltugunu guzelce naylona sariyor, sonra binerse tamirci biniyor. Tum bakim bittiginde ise naylonlar sokuluyor, ic-dis guzelce yikanip oyle teslim ediliyor.

    Babamin Mercesdes'i var. Benim Clio'dan kac kat pahali, ona kimse ilgi filan gostermiyor. Yikama filan da yok. Usta yagli kiciyla kendini koltuga atiyor. Yagli elleriyle direksiyona yapisiyor filan...
  • Hoca ne öküz adamlarmış onlar arabya tulumla binmişler. Yaw taa 5 sene önce bizim Springe bile reno servisindeki ustalar naylonsuz binmezlerdi . Ayıp yaw..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.