Şimdi Ara

servis danışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler öncelikle,
    Yaklaşık 2 yıl önce Lg Nexus 4 telefon aldım bimeksten. Servisini ise Delta Servis veriyormuş. Telefonun alttan 2 sıra dokunmatiği bir anda gitti. Servise verdim ve bana dedikleri “kullanıcı hatası”. Sebep olarak da; ben telefonu 7 ay önce düşürmüştüm ve üst çıtasında küçük bir göçme vardı ama bu 7 aydır ne cama ne de başka bir özelliğe hasar vermemişti. Servisin dediği ise ekran bütündür, o düşme bugün dokunmatiğe hasar vermiştir demek oldu.
    Konudan anlayıp, okuyup, cevap verenlere şimdiden teşekkür ediyorum. Böyle bir şey olabilir mi? yoksa tüketici hakem heyetini deneyeceğim ama daha fazla telefonsuz kalacağım o zamanda. 25 gündür yok zaten. Biraz ihtimal varsa bile denemek istiyorum hakem heyetini yoksa zaman kaybetmeyeceğim mecburen 350 lirayı vereceğim. Teşekkürler…



  • Pek anlamam ama düşmeye bağlı olabilir bu durum. Mesela camda taş değince iz olur sonra zamanla çatlak yayılır. Dokunmaktiktede parmak basınç uyguluyor zamanla o tarz bir probleme neden olabilir. Ancak diyelimki heyete başvurdunuz diyeceksinizki telefon 3 ay önce düşmüştü sorun yoktu birden bu durum oldu. Servise geldiğinde darbede vardı ekranda çalışmıyordu. Bu durumun olma zamanı ile darbenin olmasının arasında gerçekten 3 ay olduğunu belgeleyebilirseniz sorun olmaz. Ancak zor bir durum ve ben yerinizde olsam 350 lira yerine dışarıda yaptırırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler mesajın için.
    Düşmeyi belgeleyemem haliyle anca yemin ederim :)
    ama baktım firma ile ilgili baya böyle şikayet var konudan anlayan birkaç arkadaş daha yorum yazsa ona göre karar verebilirim
    bir de İstanbul'da var mı öyle güvenilir ekran değişimi yaptırabileceğim yer acaba??
  • rmzn25 R kullanıcısına yanıt
    Forumda birçok kişi dışarıda yaptırdı. Ekran kırılması olarak arayın mutlaka çıkar. Zaten garanti bitmiş veya bitmek üzeredir. Sorun olmaz daha uyguna olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.