Şimdi Ara

Sertifikayı aldım şimdi ne yapicam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ehliyet sertifikasini bugun aldim.Bi tane kagit vermisler soyle yaziyo
    Soforler cemiyeti 25 Tl
    Vergi dairesi 403 Tl
    İlce emniyet 130 tl

    Simdi tam olarak ne yapmam gerek ? Bide randevulara baktım en erken 29 marta bos yer var.Galiba sabah 9 da 2 gun sonrasi icin yerler aciliyormus.Ya da randevu almadan sabah erken gitsem hallederler mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba halkbank a gidiyorsunuz onlar yonlendiriyorlar zaten ama 3 makbuz alacaksiniz yanlis hatirlamiyrsam 3 yada 4 . Emniyet icinde randevu almak bolgeye gore degisiyor ama genelde kabul etmezler. Online isterler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

    Merhaba halkbank a gidiyorsunuz onlar yonlendiriyorlar zaten ama 3 makbuz alacaksiniz yanlis hatirlamiyrsam 3 yada 4 . Emniyet icinde randevu almak bolgeye gore degisiyor ama genelde kabul etmezler. Online isterler.

    ben de şey sormak istiyorum. Ben pendikte oturuyorum. Kursumda pendikte. Fakat pendik ilçe emniyet 28 marta sıra veriyor.
    Tuzla ve Kartal 23 üne veriyor. Oralardan alabilir miyim acaba?
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    Tabiki isterseniz baska sehirden bile alabilirsiniz. Benim b sinifim kadikoyden a sinifim sisliden alinma o konuda size rahat gelen yeri secmekte ozgursunuz.

    Kendim de yazlari ege de kislari da istanbul beyoglunda ikamet etmekteyim.

    B sinifini anadolu yakasindan bir kurstan a sinifi avrupa yakasinda bir kurstan aldim. Keyfime gore hareket ettim. Sikinti olmuyor. Baska sorular varsa yardimci olabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 10 Mart 2016; 0:04:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hubalahubhub kullanıcısına yanıt
    Hocam soforler cemiyeti parasini nereye yatiriyoruz ? Ayrica verdikleri kagitta bankaya yatirin demiyor vergi dairesi yaziyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akcanon kullanıcısına yanıt
    Sanirim dosya ucretinden bahsediyorsunuz soforler cemiyeti adina dolduruyorlardi ek1 ek5 adinda dosyalardi, ilk ehliyet aliminda istiyorlar.ben bu islemi 6 sene once yapmistim o zamanlarda 5 lira kadar bi ucreti vardi birde esim 3 sene once 15 lira karsiliginda halletmisti. Hala var mi bilmiyorum buyuk ihtimal var bunu emniyet mudurlugunun icinden ya da disinda yakinda bulunan kirtasiyelerde (soforler odasi yada cemiyetine bagli yerlerde), daktilo yada bilgisayrdan dilekce yazar gibi dosya/form dolduruyorlar 2 3 dk lik islem sira yoksa, karsiliginda elden 10 15 lira civari ucret veriyorsunuz, sgk veya adliye onlerindeki daktilocu gorevliler gibi dusunun.

    Bu soyledigim disinda aklima baska bir islem gelmiyor. Sadece 20 lira vergi gibi bir ucret aliyorlar bunun icinden 2 lira kadar bir ucreti polis cemiyetine para yatirmaniz lazim onu da halkbank aliyor ve zaten biliyorlar gorevliler de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 10 Mart 2016; 0:40:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.