Şimdi Ara

seri kodu ile performans iliskisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yakin bir arkadasim icin makine bakiyoruz.yeni cocugunun fotograf ve videolarini cekmek amaci.200 liraya kadar kompakt dusunuyoruz hatta like lar daha hosmus ondan istiyor.cok bilgisi yok hevesi var.fuji s serisi uygun bence tavsiye etmeden sormak istedigim şey şu seride rakam arttikca kalite artmiyor saniyorum.ornegin s1500<s1600<s1800<s2950<s2995 gibi bir durumdan soz edebilir miyiz? s1500 un guzel bir tercih olacagini dusunuyorum.forumda vardi 150 liraya 1600 alinir mi? yoksa 50-100 daha koyup digerleri mi dusunulmeli? yani bu cihazlar arasinda fabrika cikisi 50 ser100 er lira bir fark var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Doğru düşünüyorsunuz. 50-100 daha koyup büyük rakamlı modeli almak size pek bir fotoğraf kalitesi anlamında geri dönmeyecektir.
  • incelemelere baktim kasasi ayni urunlerin.ne kadar dogru bilmiyorum yazdiklari ama neredeyse kopya.
    sonucta ben aradaki farki pek cozemedim.zaten onemli olan simdilik arkadasin beklentilerini (hd fotograf & video cekmesi,biraz manuel ayar,slr goruntu,vizorden bakabilme,ucuz fiyat) s1600 isabet gibi.bu modellere parasoley gibi extra aparatlar takiliyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firmalar materyal ve dış görünüm dışında bazı modellerin yapamadıklarını başka ya da bir üst modele koymaktalar. mesela sensör, mp, vizör aynıdır ama işlemcisi daha hızlıdır ve birileri o hıza muhtaçtır ya da video çekme özelliği daha üstündür. o yüzden alırken daha dikkatli olmak gerekir.
  • bu seri icin uygun parasoley var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.