Şimdi Ara

569 TL QCY HT05 MeloBuds (BH21HT05A) Bluetooth ANC Kulak İçi Kulaklık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
4
Favori
8.373
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ernaltnts kullanıcısına yanıt

    bende de 3 ay sonra sağ kulaklık çalışmamaya başladı. garantiye gönderdim. değişim yada iade kararı çıktı. n11 yenisini gönderecek onu bekliyorum. bu arada kulaklığı yoğun bir şekilde telefon görüşmesi için kullandığımdan toplamda 6 mikrofon kalitesinden çok memnundum. çok detaylı ses beklentim yok ama ses kalitesi benim için ideal. o yüzden tekrar yenisinin gelmesini istedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 1 Kasım 2023; 21:17:12 >
  • zaltun kullanıcısına yanıt
    Kulaklık fiyatına göre çok kullanışlı. Bende earbuds 2 de var ama ben kulaklığı kullanmayı tercih ediyorum çünkü kulağımdayken beni hiç rahatsız etmiyoru ve düşmüyor.
    Programını kaldırdım yeniden kurdum şimdilik daha önce yazdığım hataları vermiyor. Bakalım duruma göre fırsat bulursam garantiye yollarım.
  • Qcy' bin HY07 modelini aldım sadece kulaklıklar 5-6 saat sürüyor kullanması ama kutusu yanımda olsa dahi maalesef 28 saate tamamlayamadım direk kulaklıkları kutusuna koyup şarj ediyorum daha sonra yeniden kullanıyorum e tabii 1-1,5 saatte şarj oluyor kutusu yanımdayken 28 saate tamamlayabilmek için ne gibi işlem yapmam gerekiyor uygulamada da böyle bir işlem tuşlama vesaire yok
  • UçamayanSüperKahraman U kullanıcısına yanıt

    Hocam sendeki kutusunda life yazan modeli mi yoksa normal dot 3i yazan mı? Birisi yorumda life olmayanın kötü olduğunu yazmış. Ayrıca bu kulaklık flac destekliyor mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 13 Kasım 2023; 0:35:59 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.