Şimdi Ara

Seoul yeni versiyonlar hakkında ön bilgi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli Arkadaşlar,

    Bildiğiniz gibi, geçen 2 hafta boyunca, hazırlık süresiyle beraber, Uydu Fuarı sebebiyle, Fujitsu ve X serisi için yeni versiyon yazılımlar veremedik.

    Normalde, bugünlerde, yeni versiyonları sizlerin beğenisine sunacaktık, ama şimdi sebebini söylemek istemediğim, bazı sürpriz yeni özellikler sebebiyle, bunu biraz daha geciktirmek istiyoruz.

    Tahminimce, Fujitsu serisi ile başlayacak olan bu sürprizler için, biraz daha zamana ihtiyacımız var ( Benimde SSSP kaynak kodlarına ... Gerçi büyük kısmı hazır ama acaba ECM'yi gönderip, CW'ü alınca onun ODD ke.y mi EVEN ke.y mi olduğunu nasıl anlıyoruz acaba... Forumda bu konuda çok bilgili arkadaşlar var, belki bana yardım edenler çıkar...)

    Herneyse... X serisinde de önemli sürprizler olucak, ama onun için de zamana ihtiyaç bulunuyor.

    Yarınki son durumumuza bakarak, ya şimdiye kadar yapılanları biraraya toplayıp, yeni bir derleme oluşturacağız, ve size v34 - v94 göndereceğiz, ya da stabilite sorunlarını önlemek için hepsinin birden bitip, tümden kökten bir yenileme ile yeni versiyonları sunacağız.

    Bu yeni versiyonlarda yer alan bazı yeni fonksiyonlar, beraberinde birçok soru işaretini de getirecektir kesinlikle... ( Nasıl kullanıcaz, nasıl çalıştırıcaz...vb gibi)

    Ama ben artık umutluyum, TF SEOUL bölümünde gayet iyi teknik bilgiye sahip, PRO level kullanıcılar var, ve inanıyorum ki herkes birbirine yardım edecektir...

    Elbette bu yeni fonksiyonlar, cihazın biraz daha ağırlaşmasına yol açabilir. Bu çok normaldir. Ama siz de çok iyi biliyorsunuz ki, gerek Fujitsu serisi, gerekse X serisi, geliştirilmeye son derece açık platformlardır, ve Merih'te de bu gelişimi sağlayacak maddi ve manevi güç mevcuttur ( Bakınız fujitsu serisi 1.5 yılda 93 tane versiyon )

    Sonuç olarak, yazılımlar için tüm gücümüzle halen çalışmakta olduğumuzu, ya bu hafta içersinde kısıtlı yenilikleri içeren, ya da gelecek haftalarda kökten değişiklikler içeren yeni yazılımları, cihazınızı açtığınızda "Yeni yazılım bulundu, güncellemek ister misiniz?" diyaloglarıyla görebileceksiniz..

    Anlayışınız için teşekkür eder, saygılar sunarım...

    Not: Yeni versiyonlardaki sürprizlerin neler olabileceğini merak ediyorsanız, Son 2 haftada açılan konular içersinde, ipuçlarına / resimlerine kolayca ulaşabilirsiniz...

    Not2: Bu yeni versiyonları verince, elbette iş bitmeyecek. Daha geliştirilebilecek çok şey var ( Fujitsuda değil, X serisinde) ve biz o gelişim için, 2 yıldır ne kadar çaba gösterdiysek, aynı çabayı eksiksiz göstereceğimizi, X serisi için 4 ayda 33 tane versiyon çıkartarak zaten kanıtladık diye düşünmekteyim...

    Kolay gelsin

    Saygılar & Selamlar


    Alıntıdır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.