Şimdi Ara

sensation xl root icin yardima ihtiyacim var arkadaslarim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba ben ayhan.

    telefon sensation xl. hboot surumum 1.28.0006 dir ama root edemiyorum birkac sitenin yardimiylada denedim ama bu hboot surumu icin bir site bulamadim. samsung cihazimi unlock root programi ile 5 dakikada root etmistim ama htc lerde s.off diye bir olay varmis ama ne anlama geldigini yazan bir yer bulamadim. tercihim yapacagim islemi bilerek yapmak oldugundan dolayida bulasmadim acikcasi. amacim rom atmak vs degildir sadece isime yaramayan uygulamalari kaldirmak ve firewall kullanmak ama onlarda root olmadan olmuyor. yardimlariniz icin simdiden tesekkurler, eksik olmayin.

    saygilarimla...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • arkadasim bende cok dolastim forum forum anlatimlari deniyorum bi yerde hep tikandi islemler.adam akilli bir tane sayfa yok anlatim yapilmis.yapanlar da zaten hep farkli telefon kullananlar o yuzden sorun cikiyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cozep

    arkadasim bende cok dolastim forum forum anlatimlari deniyorum bi yerde hep tikandi islemler.adam akilli bir tane sayfa yok anlatim yapilmis.yapanlar da zaten hep farkli telefon kullananlar o yuzden sorun cikiyo.

    arkadasim ben xda dan ogrendigim bir yontem vasitasiyla cok kolay bir sekilde hallettim.hicte teferruatli bir islem degil arzu edersen anlatayim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben daha s of bile yapamadim telefonu adimlari izliyorum biyerde patlak cikiyo her seferinde.iyi olur aslinda cogu basit ince ayrintilari es geciyor herkezi biliyor zannediyolar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak arkadasim ben htc konusunda yeniyim ama genel anlamda androide hakimim. s off yapip rom mu kuracaksinizki? bence kurcalamayin root edin yeter. unlock etmede yardimci olabilirim elimden geldigince. diger konu cok soru soruldugu icin karisik ve zor cevap aliniyor biraz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam "anlatayım mı?" demeyiniz, anlatınız. :)
  • hocam anlatabilir misiniz?
  • Htc Evo 3D forumunda detaylı anlatım mevcut. Islemler birbirlerine benzer olduğu için belki root yapmada başarılı olabilirsiniz. Bu arada s off'tan uzak durun, anakarta müdehale etmiş olursunuz. En ufak bir yanlışta telefon brick olur ve anakart değişimi gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.