Şimdi Ara

Sennheiser pmx 100 Sorunu!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, forumdaki yazıları okuyup kendime bir i-river t10 1 gb ve sennheiser kulaklık aldım ve cok memnunum. Metana gidip kulaklıkları denedim ve en cok px100(pmx100)leri begendigim icin kendime bir pmx 100 aldım. pmx 100 pek pratik degil muzik dınlemediginiz zaman nereye koyacagınızı sasırıyorsunuz ama ses kalıtesı bence harika. Herneyse benım sorunum kulaklıgı aldıktan sonra 1-2 hafta sonra sol kulaklıgın cızırtı yapmaya baslaması. Bu her sarkıda olmuyor bazı sarkıların bazı bolumlerınde oluyor ve bazen 5-6 saniye bile devam edebiliyor. Genelde gum gum gelen basslardan kaynaklanmıyor. Gecen gun laptopta ızledıgım bır video icin de kulaklık kullanıyordum ve gene cızırtı geldi.
    Sımdı ne yapmam gerekiyor? Cunku kucukyalıda oturuyorum ve hafta ıcın calısıyorum metana tekrar tekrar gıtmek benım ıcın cok zahmetlı ve zor. Onceden mail atıp degisim yapılıp yapılmayacagını mı sormak lazım?
    Bu arada t10'uma henuz firmware yuklemedim ve sesi sonuna kadar da acmiyorum(acsam da boyle bır seyın olmaması gerektigini dusunuyorum dogru mudur?)







  • Öncelikle hayırlı olsun, kulaklık güzel bir seçim olmuş. Soruna gelecek olursak, T10' u nasıl dinliyorsunuz? EQ ya da SRS TruBass vb. gibi efektler açık mı? Bu efektler yoğun kullanıldığı zaman kulaklıkta kalıcı hasarlar oluşabilir. Bir de River' ların genel özelliği böyle, kulaklık cozurdatmayı seviyorlar (Tecrübe konuşuyor). Bir de hiç bir EQ ya da efekt açık olmadan denerseniz belki sorunun ortadan kalktığını görürsünüz. İlk başta ses inanılmaz donuk gelebilir; fakat sesi renklendirmeye alıştığınız için doğaldır. Böylece sesi doğal hali ile duyacaksınız.
  • belki burn-in yaparsa duzelebilir.
  • Burn-in ile kulaklıkta oluşan cızırtı gibi sesler değişmez. Kulaklığın sürücüsü de hasar almışsa ona da en ufak bir etkisi olmaz.
  • srs acmiyorum bana cok abuk subuk bir ses gibi geliyor. eq ayarlarim ise sirasiyla 0, +2, 0, +2, -1 yani abarti degerler yok. iriver ile gelen kulakliklarda bir sey olmuyor da sennheiserlarda oluyorsa ben neden bu kulakliga 80 milyon saydim onu da anlamis degilim :(
  • Sorunlu üniteye denk gelmiş olabilirsiniz. Metan ile konuşursanız mutlaka ilgileneceklerdir. Metan' a gitmem bayağı zor yazmıştınız; kargo ile de halledebilirsiniz. Tahminimce ya tamir edilir ya da yenisi ile direk değişim olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.