Şimdi Ara

Sennheiser Momentum True Wireless 2 detaylı inceleme. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
6.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Tolga

    Airpods pro mu yoksa bu ürüne devam mı karar veremiyorum  

    Pişmanım.


    https://forum.donanimhaber.com/apple-airpods-tum-modeller-ana-konu--123331926-555#150480584

  • bu ürünü alacaklara tavsiyem airbud mevsuzunda sennheiserden uzak dursunlar ilkinin batarya mevzusu problemliydi bunun da sağ kulaklık bir sabah bir uyanırsınız ses yok. ben aldığıma pişmanıp . bunu ilkinin garanti süresinde batarya sorunu için vermişlerdi. tabii siz bu problemin kronik olduğunu anlayana kadar zaman geçiyor. bu aletinde sağ kulaklığı gitti resmen elimde kaldı. toplasanız 100 saat kullanmamışımdır ikisini de. sennheiser pişmanlıktır aman deyim.

  • kulağıma oturmadığı için satmak istiyorum. 300 TL'lik aparat aldım kulağıma oturması için ama nafile. haliyle hiç kullanamadım.


    aparatıyla beraber 2100 TL'ye satıyorum.




    Ankara içi elden teslim edebilirim.

  • Hayatta bir daha almam kronik white noise sorunu var.
  • GOLDFALCON kullanıcısına yanıt
    Şans işi hocam benim 7.kulaklığım ve 6sında da senin söylediklerini yaşadım bu 7. Kulaklığım saat gibi kusursuz çalışıyor maaşallah. Üretimle alakalı bir durum olmalı.
  • kadir.uluag kullanıcısına yanıt

    Mesaj ciddi mi değil emin değilim ama gerçekten 7. kulaklığa kadar sabredebildiyseniz helal olsun  


    Benim iki kulaklığımda bir anda gitmişti yenisini gönderdiler ama açmadan iade etmiştim. Ses kalitesine diyecek lafım yok iade ettikten sonra aynı paraya Airpods pro aldım, halen zaman zaman Sennheiser MTW 2 aklıma geliyor sesi ne kadar kaliteliydi diye ama problemli olması beni soğutmuştu.

  • benimkini garantisinin bitişinden 3 gün geçmişti yenilediler fakat el sürmeden satışa koyacağım. tövbe bir daha . comfobuds aldım rahat hunharca kullanıyorum....

  • beyler günaydin tünaydin 

    garantiden muadil ürün nasıl isteyebiliriz yasal olarak bir hakkımız var mı bilginiz var mı ? 

    kulaklık kutusu çatladı kendi şiddeti ile :) ve bunu samimiyetle söylüyorum çok şaşırdım açıkcası neyse garanti ürünü kabul etti

    10 gün oldu bugün arayıp dediler ürün stokta yok 4-6 hafta arası sürecek gelmesi biz size para iadesi yapalım ben dedim yok para iadesi istemiyorum sizce bunun bir üst modelini nasıl alırız :D bilgisi olan var mı


    @GOLDFALCON

  • jklozan J kullanıcısına yanıt

    Hocam öncelikle 1.soruna cevap vereyim aynı problemleri tık sesi kesilme gibi problemleri 7.cihaza gelene kadar hep yaşadım ve şu anki cihazımda hiçbir sıkıntı yok.

    2.soruna cevap veriyorum normal değil hocam benim kulaklık maksimum 7-8 saniye içinde bağlanıyor.

    Ne d&r ne mediamarkt ne teknosa hocam direk hifilifetan satın alacaksınız mağdur olmamak için herhangi bir problemde direk bircoma gönderiyorlar.

  • .Tolga . kullanıcısına yanıt

    Bu yüzden Bircom garantili ürün alınır. Het det yok zavanak diye 3 günde çözüm üretip yeni ürünü gönderiyorlar. Bu size kendinizi çok değerli hissettiren bir durum.

  • GOLDFALCON kullanıcısına yanıt

    Hocam anlamadım airbud mevzusu ne demek tamam haklısınız elektronik ürün ve söyledikleriniz yaşanma riski olan şeyler markaya gönderince anında yenisiyle değiştiriyorlar. Siz neler yaşadınız ben anlamadım.

  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt

    Hocam direk üst modelini istiyorum bana indirim yapın az bir farkla alabilirim deyin. Eğer verebiliyorlarsa direk üst modelini verirler. Ya da indirim yaparlar kafanıza yatarsa alırsınız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadir.uluag

    Hocam anlamadım airbud mevzusu ne demek tamam haklısınız elektronik ürün ve söyledikleriniz yaşanma riski olan şeyler markaya gönderince anında yenisiyle değiştiriyorlar. Siz neler yaşadınız ben anlamadım.

    airbud bu tip kulak içi bluetooth kulaklıklar için kullanılan genel ada hocam. ben ilkinde sıkıntı yaşadığımda serinin wireless 2 modelini gönderdiler fakat bunda da bir değişiklik olmadı aynı kronik hatalar devam ediyor.yine yabancı forumları kurcalayınca aynı şikayetleri görüyorsunuz. sonuçta sanırım artık momentum wireless 3 piyasada fakat ben sennhesierin in ear budd kulaklıklarını tavsiye etmem kimseye. pozitif olan tek şey firmanın garanti prosedürü benim bozulan 2. ürünü de yenisiyle değişip gönderdiler garanti bitmişti. üzerinden iki hafta geçmişti fakat pandemi sebebiyle garantiye 1 ay eklemişlerdi o zaman. bu firmanın ürünleri türkiye distrübütörünün garanti kalitesini hak etmiyor. firmanın garanti ve satılan ürüne sahip çıkma kalitesi sennheiserin kulaklıklarında yok.bana gönderdikleri son momentum wireless 2 yi paketini açmadan sattım da kurtuldum.piyasada bulabileceğim bir çok üründen daha fazla para verip daha kısa ömürlü bir ürün almayı ben kendim için doğru bulmuyorum.





  • Beyler en iyi eq ayarı nedir bilen varmı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.