Şimdi Ara

Sennheiser Momentum In Ear

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.sennheiser.com.tr/urun/134/momentum-in-ear-iphone kullanan var mı arkadaşlar? Önerir misiniz? Yabancı pop dinliyorum



  • Cidden ben de merak ettim kullanan varsa bilgilendirebilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wratch

    http://www.sennheiser.com.tr/urun/134/momentum-in-ear-iphone kullanan var mı arkadaşlar? Önerir misiniz? Yabancı pop dinliyorum


    Dün aldım açıkçası pek beğenmedim sesler çok temiz fakat ses yüksekliği ve bass olarak cx 300 ün bile gerisinde.başka kulaklık bilmediğim için diğerleriyle kıyaslayamıyorum..Almak isteyene uygun fiyatla satabilirim 329 tl ye dün metan dan aldım 280 tl ye satabilirim @Wratch @changessDün aldım açıkçası pek beğenmedim sesler çok temiz fakat ses yüksekliği ve bass olarak cx 300 ün bile gerisinde.başka kulaklık bilmediğim için diğerleriyle kıyaslayamıyorum..Almak isteyene uygun fiyatla satabilirim 329 tl ye dün metan dan aldım 280 tl ye satabilirim @Wratch @changess




  • V tipi bası ve tizi biraz önde bir kulaklık olduğu söyleniyor.
    Dinlediğiniz müzik türlerine göre tercih edilebilir.
    Metan fiyatı uygun. Yurtdışı fiyatı da 100 dolar civarı bunun.
    CX 300'lerden üstün olduğu söyleniyor. Denemek lazım tabi kesin yargı için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rcpyksl R kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bende salı günü aldım metandan. Ancak ses kısık. Pek yüksek dinleyen biri değilim ancak ses kısık olması bazı olayları ters etkilemiş sanki. Bass filan pek iyi değil.Burn in den sonra ne değişecek bakalım merak ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wratch

    aynen hocam bende salı günü aldım metandan. Ancak ses kısık. Pek yüksek dinleyen biri değilim ancak ses kısık olması bazı olayları ters etkilemiş sanki. Bass filan pek iyi değil.Burn in den sonra ne değişecek bakalım merak ediyorum.

    İzolasyonda bir sıkıntı oldu mu? Basslar ve ses seviyesinin bununla da alakası var.
    Ses kısıklığı araya amfi koyularak yada çıkışı daha güçlü müzikçalar bağlanarak çözülebilir.
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    İzolasyonu bence iyi. Yüksek ses dinlemediğim için gerek yok amfiye filan da.Apple earpods kullanıyordum önceden , bassları daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Şu anlık tam birşey diyemeyeceğim 1-2 hafta sonra tam olarak kesinleşir sonuç.Kısa süreli incelemelerle tam olarak anlaşılacağını düşünmüyorum. Bu arada tekno müzikleri güzel çalıyor.
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Ben bu kulaklığı kullanıyorum dediğiniz gibi kullandığınız cihaza göre değişiyor. Mesela hanımın note 2 sinde kulaklık çok kötü performans sergiliyor ama gel gelelim benim meizu mx4 proda kulaklık canavarlaşıyor. Hatta şöyle bir olay var; Benim aldığım kişi Note 4 kullanıyordu satın almaya gittiğimde kulaklığını benim telefonda dinledi neredeyse satmayacaktı eleman. Hatta yurt dışı incelemelerinde 400 - 500 dolarlık kulaklıklara kafa tutan bir kulak içi diyorlar. Kısacası ben çok memnunum satmaya karar veren arkadaşlar kulaklığa biraz sabır etsin ve kulaklığı kendinden amp ve dac lı cihazlarda dinlesin.
  • yuhaser Y kullanıcısına yanıt
    hocam benim ki ipad/ipod/iphone sürümü kulaklığın. İphone 6s plus kullanıyorum. Bugun iphone 6 ve 5 ile deniyeyim bakalım ne sonuç vericek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wratch -- 17 Kasım 2015; 18:00:54 >
  • Wratch kullanıcısına yanıt
    Değişen bir şey olmayacak ki. Sebebi iphone larda dac ve amp yok. Telefonda amaç müzik ise kesinlikle Meizu, Xiaomi, Vivo, Letv gibi markalardan birine sahip olmalısın. Birde kulaklığın ios veya android olmasının performansında değişiklik göstermesinde etkisi yok. Sadece kontrol tuş fonksiyonları ile alakalı değişikliklerdir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayıstan beri kullandığım ve dün kaybettiğim kulaklık :(

    HTC ONE M9 ile süper performans sergilediğini belirtmek isterim tabi cihazda boomsound+dolby teknolojisi olduğunu eklemekete yarar var. Genellikle son seste dinlerim ve bir spotify premium kullanıcısı olarak ta ayarlarım en yüksek kalitededir.

    Bu bilgilerin ışığında en yüksek seste bile kulağı yormayan, bassları ve tissleri üzengi kemiğinizin tüm kıvrımlarında hissedebileceğiniz, hangi tür müzik olursa olsun, performansını her koşulda gösteren kulaklıktır ve kesinlikle tavsiyedir.

    Dünden beri arıyorum ama bulamıyorum ceketimin iç cebinden düşmüş lanet olası şey. Yenisini de alamıyorum çünkü sennheiser TR de android için olananının stokları tükenmiş 3 haftadan önce gelmez diyorlar.

    Bir delilik yapıp sennheiser IE 800 alasım var. Arkdaşım aldı daha yeni burn - in yaparken 1-2 şarkı takılmıştım gerçek bir profesyonel işi.

    Eğer ki işten eve toplu taşıma ile giderken, spor yaparken, bisiklet sürerken, sahil kenarında, akşam yatmadan önce yatakta, birkaç şarkı, bir 2 video gibi kullanım alışkanlıklarınız varsa momentum in air tam sizlik.

    Ancak müzikle uğraşıyorsanız, işiniz müzikse, yada ses manyağı sesin kalitesine önem veren, film izlerken görüntü kadar seste önemli ayrıntı olarak gören, bir gamer olarak oyunda sesin önemini kavramış, (özellikle cs vb.) birisiyseniz, kıyın paraya IE 800 yazılın.

    Eğer benim kulaklık bulunursa ki inşallah çıkar (umudum yok) o zaman dewam ederim. ama bulamazsam o zaman in-air model için gerçekten 3 hafta beklemem gerekecekse, IE 800 e yazılıcam gibi.

    Ama şunu söyleyeyim, 400 TL lik bir kulaklığı, dandik bir cihaza bağlayıp, iyi değil diyen zihniyet, benim verdiğim veriler gibi nerde paylaştığını ve neye göre kötü dediğini açıklarsa sevinirim.




  • rcpyksl R kullanıcısına yanıt
    pm den iletişime geçersen alırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.