Şimdi Ara

Sennheiser kulaklıklar artık başka bir şirket tarafından üretilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sennheiser kulaklıklar artık başka bir şirket tarafından üretilecek



    İşitme cihazları ve protezlerinin tasarımı ve üretimi ile tanınan İsviçreli Sonova şirketi, Sennheiser'ın tüketici elektroniği bölümünü satın aldı. Bu, Sonova'nın ses pazarına girdiği ve Alman markanın kulaklık tüketici portföyünü devraldığı anlamına geliyor.



    Ayrıca Bkz.iPhone 13 seri üretime giriyor



    Sennheiser, bu yılın Şubat ayı ortasında tüketici işi için bir alıcı aradığını duyurmuştu. Bu kararın nedeni, şirketin başa çıkamadığı güçlü rekabet baskısı. Sennheiser'ın tüketici ürünleri satışları 2019'da rekor seviyelere ulaşsa da, şirket rekabete karşı kâr marjlarında para kaybediyordu. Bölünmesine mümkün olan her şekilde yardım etme girişimleri başarısız oldu, şirket 650 kişiyi işten çıkardı ve bir alıcı arayışını açıkladı.



    Sennheiser kulaklıklar artık başka bir şirket tarafından üretilecek



    Daha iyi bir ortak hayal edemezdik



    Sennheiser yönetimi yaptığı açıklamada, Sonova'nın "yalnızca ses ve üstün ürün kalitesi tutkusunu değil, aynı zamanda çok benzer kurumsal değerleri" paylaşması nedeniyle daha iyi bir ortak hayal edemeyeceklerini belirtti.



    Anlaşma 200 milyon avro değerinde, yine de düzenleme onayı gerektiriyor ve bu yılın ikinci yarısında tamamlanacak. Daha sonrasında ise Sonova, Sennheiser markası altında ürün satmaya başlayacak.




    Kaynak:https://en-uk.sennheiser.com/newsroom/message-from-andreas-and-daniel-sennheiser-3oqd4i







  • Koskoca Sennheiser kulaklik bolumunun gittigi paraya bak. 3-5 sivilceli ergenin kurdugu kici kirik oyun firmalari bile milyar dolarlara satiliyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WB -- 9 Mayıs 2021; 19:57:21 >
  • sennheiser'in ses kalitesini hiçbir marka veremez. üst modellerinde şarkı dinlemiyorsunuz adeta şarkının içine giriyorsunuz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende tam kablosuz turuewriles 3 ü bekliyordum ne olacak şimdi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oha satılan firmada alan firmada dehşet iyiler. Harika bi haber bu sennheiser severler için. Süper bir şirkete gitmiş umarım cihazlar daha da pahalanmaz bu kalite de.
  • 200 milyon avro nedir yav. Sanırsın şarküteri alıyorlar.
  • firmanın sahip olduğu phonak markasının kulaklıkları vardı hala üretiyorlar mı bilmiyorum ama

  • mustafa_550 kullanıcısına yanıt
    Phonak benim bildiğim işitme cihazı üretiyor.

  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    https://www.ebay.com/itm/224320003320?hash=item343a839cf8:g:Y6oAAOSw8UxgBPpO

    pfe 111 modeli meşhurdu bi ara

  • Bu tarz satışlar genelde kağıt üstünde olur ve ne fabrika ne personel yer değiştirir, satıldığı firma da kartonpiyerci değil yine ses uzmanı, sanmıyorum ki kalitesinde düşüş olsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sadece bireysel değil,profesyonel ürünleri de var.ses konusunda her zaman çıtayı belirleyen markadır.3 tane kulalıklığını eskittim.çizgisini bozmasa iyi olur.


    harman kardon da bu konuda çok iyiyken piyasada zorlanmaya başlamıştı ve sonunda samsung satın aldı.şimdi tüm samsung ürünleriyle beraber ürün satar hale geldi.hatta belki samsung home theater'ları da üretiyordur.

  • WB kullanıcısına yanıt
    Bu alman firmalarının satış stratejisi fm yi andırıyoru.

    15 lik adama 120 fiyat çekip başkalarına 8-9 a satmıyorlar mı ifrit oluyorum

  • mustafa_550 kullanıcısına yanıt
    Evet kulaklıkları mevcut.

  • 200 milyon çok ucuz değilmi bedavaya vermiş nerdeyse Sennheiser iyi güzeldi ama başka firmaların 500 liraya paylaştığı kalitenin aynısını 1-2 bin liraya veriyordu gerektiğinden en az 3 kat pahalıydı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zdniz

    200 milyon çok ucuz değilmi bedavaya vermiş nerdeyse Sennheiser iyi güzeldi ama başka firmaların 500 liraya paylaştığı kalitenin aynısını 1-2 bin liraya veriyordu gerektiğinden en az 3 kat pahalıydı

    O yüzden battı zaten Çinliler çok daha uyguna benzer kaliteyi yakalayınca Almanların nicelik değil nitelik olayı yalan oldu ...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcebi001 kullanıcısına yanıt

    çinliler ses konusundada cidden uçtular gittiler. dap, dac, iem, customiem bir şekilde muadillerinden daha uygun fiyata muadilleri kadar kalıte sununca ortalığı dağıttılar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.