Şimdi Ara

Sennheiser HD 25 almak istiyorum.doğrumu yapıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Sennheiser HD 25 almak istiyorum.doğrumu yapıyorum.


    - Çok hafif yapısı ile uzun süreli kullanımlarda bile rahatsızlık vermez
    - Çok yüksek 'maksimum ses basınç seviyesi'
    - Üniversal uyumluluk için 70 nominal empedans
    - Çıkarılabilir, çekme vs gibi dış etmenlere dayanıklı metal kaplı kablo
    - Neodymium ferrous mıknatıs sistemi ve hafif aluminyum/ bakır voice

    Nominal empedans: 70 Ohm
    Yük Oranlaması: 0.2 W
    Temas Basıncı: ca. 2.5 N
    Kablosuz ağırlık: ca. 140 g
    Jak: 3,5/6,3 mm stereo
    Transducer prensibi: dynamic, closed
    Kulak Kapsülü: supraaural
    Kablo Uzunluğu: 1,5 m
    Sound pressure level (SPL): 120 dB(SPL)
    THD, total harmonic distortion: < 0,3 %
    Frekans Aralığı (headphones): 16.....22000 Hz


    arkadaşlar bende Sennheiser PC 150 model kulaklığı vardı. kalitesinden çok memnundum ama gücü beni kesmedi. o yüzden kardeşime verdim. şimdi bu kulaklık gözüme çarptı pc 150 ye göre fiyat farkı çok gerçekten 100 ytl nerde 540 ytl nerde. ama işte herzaman evde megayı açamıyoruz. bazende öyle uygunsuz zamanda vuruyoki beynime müzik o anda ben megaya oda bana bakıyo. pc 150 yi taktığımdada tatmin olmuyorum. (yanlış anlaşılmasın :) ) bu aletin 120 db ses şiddetide dikkatimi çekti. şimdi o para ona verilirmi demeyinde bu aletle beynimi uyuşturabilirmiyim onu söyleyin. ses kartı imzada. bide kulakiçi den ziyade kulak dışı almak istiyorum. kulakiçi tavsiye etmeyin lütfen. bide ses konusunda profosyonel değilim. o kadar ince ayrıntıyı algılayamam. madem ses bozulmadan ses şiddeti istiyosun o zaman misal 250 ytl ye şu var. bunu alabilirsin diyebileceğiniz bi kulaklık varmı.

    Sennheiser HD 25

    http://www.elmasepeti.com/store/urungoster.php?id=5693

    buda fahiş fiyatlı site.

    http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=3455&IID=69536



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydemir52 -- 1 Mart 2007; 10:28:16 >







  • ben bunun yerine daha ekonomik iki model tavsiye edebilirim

    birincisihttp://www.metan.com/kulak-hig-hd555.htm bu bu modeli aynı zamanda dahili surround reflector'ı sayesinde film izlerkende kullanabilirsin aynı zamanda düşük omajlı olduğu için vasat üstü bir mp3 player'la kullanmakta zorlanmazsın

    ikincisihttp://www.pazaraktif.com/product.php?pID=212487 bu modelde yine daha makul fiyatı yanında kapalı yapısından yüksek ses izolasyonu sağlar




  • çok teşekkürler. ilk dediğiniz model daha iyi. peki bu HD 555 te 112 db var. bendeki pc150 ise 114 db. ses şiddeti yaklaşık aynı olacak ama ses kalitesi daha farklı daha net olacak doğrumu.
  • resımde ki Sennheiser HD 25 müthş bişey eger paran varsa al studyoda denemiştim gayet iyi.
    beynını bence uyusturabılır ama netlık benım cok hoşuma gitmişti .

    ama o kadr yuksek se zarar lı be yazık.
  • kcekmen in dediği gibi hd 555 almaya karar verdim. metan dan sipariş verdim. 184 ytl. hd 25 daha iyi olabilir ama sonra düşündüm amatör biri için o paraya yazık olur. gerçi hd 555 in de ses şiddeti fazla değilmiş ama ses kalitesi iyiymiş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: maydemir52

    kcekmen in dediği gibi hd 555 almaya karar verdim. metan dan sipariş verdim. 184 ytl. hd 25 daha iyi olabilir ama sonra düşündüm amatör biri için o paraya yazık olur. gerçi hd 555 in de ses şiddeti fazla değilmiş ama ses kalitesi iyiymiş.



    metan hala 1. kullanıcıya satış yapıyomu?bi ara bırakmıştı
  • evet yapıyo. metan@metan.com e-mail satış. buradan sipariş verebiliyosun. gerçekten çok ilgililer. 4-5 defa soru sordum ayrı ayrı. hepsinede 10-15 dk içinde cevap yazdılar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: maydemir52

    evet yapıyo. metan@metan.com e-mail satış. buradan sipariş verebiliyosun. gerçekten çok ilgililer. 4-5 defa soru sordum ayrı ayrı. hepsinede 10-15 dk içinde cevap yazdılar.

    aldım o zaman :)))))))))))))))
    bi soru daha .kredi kartına taksit yapıyolarmı.hd 55i kaça aldın.bu arada hayırlı olsun .memnunmusun bari
  • fiyatı kdv dahil 98 euro. hd 595 ise kdv dahil 178 euro. kredi kartını bilemiyorumda hd 555 i maalesef alamadım. cuma günü para yollucaktım ama eft saatini geçtiğinden pazartesi yollarım dedim. ellerindede 1 tane kalmış. dedim bana ayırın onu. tamam dedi konuştuğum kişi. ama cumartesi günü başka bi satış elemanı haberi olmadan satmış başkasına. o yüzden 1-2 hafta içinde gelecekmiş o zaman bilgilendirecekler. gerçi çok özür dilediler ama şans yokki bizde. neyse sağlık olsun beklicez biraz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: maydemir52

    fiyatı kdv dahil 98 euro. hd 595 ise kdv dahil 178 euro. kredi kartını bilemiyorumda hd 555 i maalesef alamadım. cuma günü para yollucaktım ama eft saatini geçtiğinden pazartesi yollarım dedim. ellerindede 1 tane kalmış. dedim bana ayırın onu. tamam dedi konuştuğum kişi. ama cumartesi günü başka bi satış elemanı haberi olmadan satmış başkasına. o yüzden 1-2 hafta içinde gelecekmiş o zaman bilgilendirecekler. gerçi çok özür dilediler ama şans yokki bizde. neyse sağlık olsun beklicez biraz.



    1-2 haftada gelebilecek ise bende alabilirim.kulaklığı uzmanlarına danışayım.fiyatı ise gayet makul.zaten yurtdışı fiyatlarıda buna yakın




  • beni haberdar edecekler geldiğinde. o zaman sana bildiririm. fiyatı ise gerçekten uygun. metan ın özelliğide bu sanırım yurtdışı fiyatlarına yakın fiyatlarda satıyo. mesela hd 595 e 178 euro dediler. 340 ytl yapar. hipernex te aynısı 510 ytl.
  • HD 25-1 çok iyidir, ama aşırı pahalı bu ülkede. Ben geçen sene 200 $'a getirmiştim Amazon'dan ki şimdi 150 $'a falan bulunabiliyor.

    HD 25 iyidir de, ciddi bir kablo sorunu var cihazın. Beraberinde kendisine hiç yakışmayan bir çelik kablo ile geliyor. Bu hem ses kalitesini olumsuz yönde etkiliyor, hem de kablo sağa sola sürttükçe kulağınıza o sürtünme sesini yansıtıyor. Bu kulaklığa, amfiden ziyade çok daha fazla etki eden faktör kablo değişimi. OFC (bakır) bir kablo almak gerekiyor. Ben en ekonomik ve etkili olarak Almanya'dan HD 25-13'ün kablosunu getirttim, çok daha iyi oldu. Fakat HD 25-13'ün kablosu da 6.3 mm olduğu için ona bir de 6.3>3.5 mm adaptör gerekti, gittim bu sefer gene Amerika Radioshack'ten altın kaplama adaptör getirttim :)

    Sonuçta, dünyanın en kaliteli, en berrak baslarını veren, genel anlamda da en yüksek ses seviyesine sahip kulaklıklarından biri. Fakat "hakkını vermek" için çok sağlam bir sisteminiz olmalı. Ben Audigy 2 ZS'ile bilgisayarda kullanıyorum, açıkçası hakkını veremiyorum, ve kullandığım diğer bazı kulaklıklardan öyle inanılmaz bir farkı yok. Hele hele 500-600 YTL'lik bir izlenim kesinlikle bırakmıyor ama dediğim gibi, uygun sistemde kullanılmalı. Pocket Amp 2 Version 2 getirttim Kanada'dan, o da yetmedi :) Ayrıca yukarda da yazdığım kablo uğraşları var.




  • arkadaşlar.o fiyat aralığında hd580 var.fiyatı baya uygun .eğer klasik müzik tarzını dinliyorsanız uygun diyolar.hd55 yerine buda tercih edileb,ilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.