Şimdi Ara

SENNHEISER CX 400 II PRECISION 2 KULAK İÇİ KULAKLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu kulaklık için bi sipariş verdim ama daha gelmeden içime kurt düştü sahtemi diye.
    satıcıyla sorduğumda ise 'ürünlerim yurt dışından gelmiştir, ilave maliyetler fiyata yansımamıştır.' diye cevap aldım. Sizlerde bir bakarsanız kargo daha gitmeden sahteyse eğer iade etmek istiyorum
    buda linki http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-sennheiser-cx-400-ii-precision-2-kulak-ici-3-taksit-96941774/detay/

    İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler







  • O kulaklığı daha 1 hafta önce Almanya dan(Sennheiser alman markası) arkadaşım eurodan çevirirsek 100 liraya aldı. Türkiye de 200 küsür lira. Ben 100 liraya gittigidiyordan almıştım geçen yıl ve sahteydi. Gerisini anladın sen. 34 liraya orjinal imkansız. Adam Çin den 10 liraya sahtesini alıp satıyor işte. Düşün Sennheiser fabrikasında 100 lira ve Türkiye de 200 küsür lirayken 34 liraya orjinal olması ne kadar mantıklı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 31 Ağustos 2012; 18:50:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki madem yedik böyle bi nane ürün iadesinde ne önerirsiniz direk açmadan göndersem satıcı nasıl anladın dermi yok açıp deneyip göndersem açılmış ürünü almam dermi yani deme hakkı var mı
  • Kesinlikle sahte. Piyasada bu tarz çok kulaklık var. Daha 1 hafta önce 50 liraya beats tour gördüm :) Ucuza alırken yurtdışı fiyatlarıyla karşılaştırmak gerekiyor. Türkiye zaten pahalı, referans alınmaz. Bahsettigin model de zaten Türkiye'de yok sanırım. Hiç rastlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam nasıl dalga geçiyordur yine buldum bir keriz diye :S Sizin yine 34 lira ben 100 lira vermiştim. Sahibindende geri iade için birşeyler yazıyordur. Gittigidiyorda yazıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar kulaklık geldi ve resimde gördüğünüz samsung marka normal kulaklıkların bassları daha iyi böyle birşey olabilirmi?
    satıcıya ürünü iade ediyorum sırf tiz sesler veriyor artı kulagımı ağrıttı beş dakkada

     SENNHEISER CX 400 II PRECISION 2 KULAK İÇİ KULAKLIK
  • Ahah benim sahtenin aynısı herhalde. Hakkaten o tizler neydi öyle yahu. Allah' a şükür kurtuldum ondan. Hatta kendisini 5 parçaya ayırdım duruyo kanepemde :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahte :) ama sahte olmasaydı güzel bir kulaklık olurdu herhalde :)
  • evet ben bu kulaklığı satıcıya geri kargoladım ve bimeks ten cx 300-ii precision aldım. 170TL. ama gelin görün ki pişman oldum. aslında hiç bi sorunu olmayan yine kulakiçi samsung mikrofonlu ve tek tuşlu kulaklıgımdan farkı yok gibi? geri iade de edemiyorum galiba. nasıl bir şey anlamadım acaba şu burn in olayı falan farketcekmi çok bekliyim biraz daha diyorum ama olmadı biraz fiyat kırıp satıcam duyurulur!
  • arkadaşlar ekşi sözlükten bir yazar benim durumumda olanları gayet güzelce anlatmış okumak isterseniz alıntı yapayım

    nasıl bu kadar övüldüğünü anlamadığım, aşırı derece kötü bir kulaklık. alırsanız paranıza, ama daha da kötüsü kulağınıza yazık olur.

    sürekli olarak müzik dinleyen, dinlemekle kalmayıp eleştirip notlandıran, progressive rock'tan metal'e, klasik müzikten, türk halk-sanat müziklerine, and dağlarından himalayalara, yani anlayacağınız, dünya üzerinde yapılmış olan tüm iyi müzikleri dinlemeye çalışan bir müzisyenim.

    çiftini 22 liraya aldığım bir kulaklık kullanıyordum. "iyi bir kulakiçi kulaklık alayım da dinlerken daha zevk alayım, ayrıntıları daha net duyayım" dedim. sözlükte, forumlarda her yerde sennheiser'in bu modelini çok övüyorlardı. baya bi araştırdım ve ikna oldum. bimeks'ten siparişimi verdim. 135 liraya aldım.

    ama sözlükte ve forumlarda bu kulaklığa övgüler yağdıran yazarların, psikolojik baskıların getirdiği yanılgılar içerisinde olan, veya müzikten, sesten anlamayan insanlar olduğunu bilseydim, veya tahmin etseydim, almazdım. ama herkes süper diyor kardeşim. iyi olmadığını söyleyen bir kişi çıkmıyor. en kötü yorum "fena değil, çok da harika değil" filan..

    kulaklığı büyük bir heyecanla kulağıma takıp dinlediğimde yaşadığım hayal kırıklığını anlatmam mümkün değil. alışmadığım için mi acaba dedim ve sabrettim. 1 gün boyunca farklı farklı türlerde müzikler dinledim. binbir türlü ekolayzır ayarı denedim. mp3 player'ım çok kaliteli olmasına rağmen, bir de bilgisayara taktım ve orda kullandığım programlardaki ekolayzırlarla oynadım, ama sesi anca biraz düzeltebildim. ki ben bu kulaklığı sadece mp3 player'ımla kullanacağım için bu bir işe yaramayacak. ve evet; dinlerken içimden bütün bu kulaklığı övenlere ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok. açıkça söylüyorum.

    şimdi böyle kuru lafla olmaz. ne sorunları var kulaklığın söyleyeyim;

    - midleri ve tizleri rahatsız edecek derecede fazla, ama özellikle midleri. bass adına herhangi bir şey duymak çok zor. dediğim gibi ekolayzır filan hak getire..
    - söylenildiği gibi oturaklı-gerçeğe yakın ve dengeli bir ses verdiği yok. orta frekanslardan atlılar koşuyor kulağınıza.
    - seste hiçbir canlılık yok, ve son derece yapay bir ses geliyor.
    - 11 liralık kulaklığım 135 liraya aldığım bu kulaklıktan çok daha dolu, gerçekçi ve dengeli ses veriyor.
    - yalıtım benim için önemli değildi çok, ancak yalıtımının da çok süper olduğunu söyleyemem.

    birkaç artısı var:

    - evet, çok hassas ve her ayrıntıyı duymak mümkün. tabi o iğrenç midleri kafanızın içinde atabilirseniz..
    - klasik müzikte oldukça başarılı.

    ama kulaklık genel olarak çok kalitesiz ses veriyor. dinlenecek gibi değil o midler.. hala nasıl bu kadar övülen bu kulaklığın bu kadar kötü çıkmasına şaşırıyorum. hani acaba sahte ürün mü diyecem ama bimeks'ten aldım ve kontrol de ettim açtıktan sonra, mümkün değil yani öyle bir şey olması.

    sonuç olarak kulaklığı iade ettim. iyi ki bimeks'ten almışım, 7 gün içinde iade kabul ediyorlar sorgusuz sualsiz. kutusunu da açamamıştım bıçakla yırtmıştım, kabul etmeyebilirlerdi gayet ama sağolsunlar kabul etmişler.

    bir tecrübe oldu. denemeden, öyle milletin yazdığına (daha doğrusu salladığına) güvenerek bu tür alışverişler yapmamak lazımmış. sizin de aklınızda bulunsun.

    sonuna kadar katılıyorum ve iade ettiğini belirtmiş bende bu akşam iade etmeyi düşünüyorum




  • Dediğim gibi. cx400-ii almanyada 100 lira. Türkiye de 200 ü geçiyor. Gereksiz yere para veriyor milet cx serisine. Forumda 130 liraya audio technica cks90 var. cx serisinin 680 ve öncekilerinin hepsinden daha iyi bir kulaklık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 3 Eylül 2012; 9:54:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

    O kulaklığı daha 1 hafta önce Almanya dan(Sennheiser alman markası) arkadaşım eurodan çevirirsek 100 liraya aldı. Türkiye de 200 küsür lira. Ben 100 liraya gittigidiyordan almıştım geçen yıl ve sahteydi. Gerisini anladın sen. 34 liraya orjinal imkansız. Adam Çin den 10 liraya sahtesini alıp satıyor işte. Düşün Sennheiser fabrikasında 100 lira ve Türkiye de 200 küsür lirayken 34 liraya orjinal olması ne kadar mantıklı?

    +1

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: backir28

    Arkadaşlar bu kulaklık için bi sipariş verdim ama daha gelmeden içime kurt düştü sahtemi diye.
    satıcıyla sorduğumda ise 'ürünlerim yurt dışından gelmiştir, ilave maliyetler fiyata yansımamıştır.' diye cevap aldım. Sizlerde bir bakarsanız kargo daha gitmeden sahteyse eğer iade etmek istiyorum
    buda linki http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-sennheiser-cx-400-ii-precision-2-kulak-ici-3-taksit-96941774/detay/

    İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

    aynısı işte ben de aldım %100 sahte




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.