Şimdi Ara

Senheisser px 100 ii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 150 tl civarında kulak üstü bir kulaklık almayı düşünüyorum aklımda px 100 ii vardı fakat. Sesi çok dışarıya veriyormuş. Otobüste vs dinleyemedikten sonra bir anlamı olmıyacaktı bu kulaklığı almanın.

    150 tl civarı para vermeyi düşünüyorum. Ses kalitesi ve ses yalıtımı açısından tatminkar bir kulaklık arıyorum.

    Önerileriniz benim için çok önemli dostlar .Ne alsam ilk önce bu foruma danışıyorum ve gayetde memnun kalıyorum aldığım üründen . O yüzden yeri gelmişken teşekkür etmek isterim



  • Arkadaşlar deneyimlerinizi bekliyorum :) yakın zamanda alıcam varsa bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..
  • panpalar bi cevap ataydınız iyidi. Şuan aklımda akg 430 oluştu biraz daha pahalı ama ossun.

    Birde insnan kulağının 20-20k arası duyulduğu bir ortalama var. Yani gidip 5-50k arası bir kulaklık niye çıkartırlar mantığı nedir bilmiyorum ? Bu değerler her insanda aynımıdır ? yada bu geliştirilebilir bir şeymidir . Ben klasik gitar ile uğraşıyorum 3 yıldır . Kulak ile gitarı akord etmek gibi aktiviteler bu aralığı geliştirirmi bilmiyorum varmı bi bilginiz :)

    Mesala bir kası kullana kullana gelişir acaba buda öyle bir şeymi diye merak ettim. Kulakta ki örs üzengi vs çekiçlerini kontrol eden kaslarların gelişimi söz konusu olabilir belki.
  • ortak bu demo için kullanılmış fln diyor :) birde arkası açık yani dışarıya ses vermeyen bir şey arıyorum genelde kütüphadene takılıyorum öğrenciyik =)

    ama fiyatı iyimiş ya akg 430'u 69$ 'a buldum amozandan çaksam mı ki diye düşündüm 1 tane ama sanırım turkiyeye yollamıyorlarmş elektronik alet :S
  • bide panpa bunlar dev gibi :) metroda otobüste fln da giyecem studyo için düşünmüyorum. müzik dinlemek için düşünüyorum dışarıda yani. bu arada cevap için saol
  • Senheisser pcx 150 buldum 95 lira demo amaçlı kullanılmış 2 yıl garanti diyor. metan. bu demo amaçlı kullanmak sanırım teşhir ürünü olarak kullanılmış demek değilmi ? Sanırım 2. elden daha berbat bir durumda olması muhtemel ? hiç alan varmı demo amaçlı kullanılan bir ürün?
  • Evet panpa teşhir ürünü ama metan garantili sorun olmaz

    onun dısın da px 200 e bakabilirsin ama bass olarak hd 485 ve px100 kadar basslı değil sadece kapalı ve izolasyonlu bir kulaklık
  • bende arıorm böle bişey ya
  • eyw ya ama dediğim gibi kutuphane agırlık kullanacağım için izalosyon onemli yoksa açamadığım bassın bana bi faydası dokunmayacak. akg 430 ile px 200 aşa yukarı aynı fiyatda . Hangisini tercih edeyim ? genelde px 200 için px 100 ile karşılaştırmışlar ve daha kotu ses kalitesi oldugunu solemişler. Akg k430 ile pek bir şey bulamadım. Bilen kullanan varsa bi yorum yapsa çok makbule geçer ya.
  • panpalar senheisser px 200 II alıorm sanırsam :S varmı aman kardeş dur neettin diyecek olan. ya şimdi desin yada ebediyete kadar sussun
  • Panpa şimdi gördüm yazdıgınıı v moda crossfadea bak;

    http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=2263.0

    http://forum.donanimhaber.com/m_38231896/tm.htm

    çok övülen bir kulaklık..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozmotr

    panpalar senheisser px 200 II alıorm sanırsam :S varmı aman kardeş dur neettin diyecek olan. ya şimdi desin yada ebediyete kadar sussun

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-metandan-sennheiser-px-200-ii-white-paket-hasarli-garanti-42570056/detay
    Son 2 adet kalmş kardeşim ben aldım birini ve inanılmaz bi ses veriyor ayrıca paket kesinlikle yırtık falan değil renk solmaları falan var sadece beyaz şık bir taşıma kılıfı çıkıyor bezden gayet başarılı paltomun cebine sığıyor artı kulaklarımı hiç acıtmıyor padleri..




  • Panpa siyah olsa hiç düşünmeden alıcam şu px200'ude beyaz ne biliyim ben onu dışarıda fln kullanamam. Takıntılı insanım birazcık .

    Alıp ayakkabı boyasıyla siyahamı boyasah

    @fosther. hacı o kulaklıklar çok büyük yav. Ben şirin ufak ses kalitesi iyi bişey arıyorum ama kulak üstü olacak çünkü benim kulaklar çok ağrı yapıyor kulak içine fln. px 200 px 100 pxc 150 tarzı yada k430 tarzı şeyler arıyorum. Önerin için saol.

    Bu arada panpa o px200 , 147 ' den 167 tl olmuş sanki :D yoksa benmi yanlış hatırlıyorum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozmotr

    Panpa siyah olsa hiç düşünmeden alıcam şu px200'ude beyaz ne biliyim ben onu dışarıda fln kullanamam. Takıntılı insanım birazcık .

    Alıp ayakkabı boyasıyla siyahamı boyasah

    @fosther. hacı o kulaklıklar çok büyük yav. Ben şirin ufak ses kalitesi iyi bişey arıyorum ama kulak üstü olacak çünkü benim kulaklar çok ağrı yapıyor kulak içine fln. px 200 px 100 pxc 150 tarzı yada k430 tarzı şeyler arıyorum. Önerin için saol.

    Bu arada panpa o px200 , 147 ' den 167 tl olmuş sanki :D yoksa benmi yanlış hatırlıyorum :)

    bence beyaz çok daha güzel arkadaşlar daha çok beğendi..167 idi hep ben takipteyim devamlı :)




  • Abi ne bileyim zevk meselesi ben beyaz 'ı daha çok kızlar için düşünüyorum :)
  • Yine sen bilirsin ama vereceğin 167 tl yi haketmiyor diyim sana bütün yorumlar bu görüşte

    v moda büyük değil bence yinede sen bilirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fosther

    Yine sen bilirsin ama vereceğin 167 tl yi haketmiyor diyim sana bütün yorumlar bu görüşte

    v moda büyük değil bence yinede sen bilirsin


    hangi yorumlar bu görüşte? ben çok memnunum beğenmeyenleri anlayamıorm çok başarılı bence inanmayın her yoruma
  • Px200 II 167 lira etmez bana göre de. Px100 almıştım zamanında mymemoryden 50 liraya, ne bileyim aralarında o kadar parayı hak edecek fark yoktur heralde(cx300-cx300 II'de olduğu gibi)

    Bir de px100, px200'den daha iyi diyenler vardı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hitmachine16

    Px200 II 167 lira etmez bana göre de. Px100 almıştım zamanında mymemoryden 50 liraya, ne bileyim aralarında o kadar parayı hak edecek fark yoktur heralde(cx300-cx300 II'de olduğu gibi)

    Bir de px100, px200'den daha iyi diyenler vardı.


    valla ben ikisinide denedim px 200 daha güzel ses verdi bnce...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.