Şimdi Ara

Sengulsiyahkoc.com Yaşam Koçluğu NLP Uzmanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnsanın kendisini anlama yolculuğu, içsel keşfi için gerekli olan tüm gereksinimlerini karşılayacak bir mecra aramasına sebep olur. Bundandır ki onu ileri seviyeye taşıyacak bilgilere erişmek ister. Hayatına dahil edeceği insanları ve düşünceleri seçerek eler her daim.


    Tüm bunları karşılayacak düzeyde bir kişisel gelişim alanına sahip olan www.sengulsiyahkoc.com adresinde kendinizden bir parça bulacak NLP dil kalıplarını içselleştirecek, rüyalarınızın sembol dilini idrak edecek düzeye geleceksiniz. İnsanların özellikle anlaşılmaya ve onaylanmaya ihtiyacı var. Bir akıl hocası, bir yol gösterici olarak çalışmalar sürdürmekte olan sitemizde özünüze yaklaşacak ve kendinizi gerçek anlamda sevecek düzeye geleceksiniz. Empatik yaklaşım ile bireylerin ihtiyacı olan tüm kişisel bilgiler bir arada toplanmış olup sizin için bir mekan haline getirilmiştir. Bu mekanda istediğiniz kadar soluklanıp, düşünüp idrak seviyenizin açılmasına katkı sağlayacaksınız. Düşünsenize size nerelerde hangi alanlarda destek lazımsa o desteği alacak düzeye geleceksiniz. Sizce de güzel olmaz mıydı? Biz diyoruz ki her birey farklılıkları ile güzel ve özeldir yeter ki kendine sahip çıksın, yeter ki kendisine en kıymet veren kişi yine kendisi olsun. Sizin, en çok da size ihtiyacınız var. Kendinizi geliştirin, akledin ve araştırın.


    Başkalarının akılları belki size iyi gelmeyebilir ancak siz kendinizi anlar ve kendinizi onaylarsanız işte o zaman üst versiyonunuzu tanıma fırsatı bulmuş olursunuz. Farkındalık ile donatılmış bu siteye hepiniz ev sahipliği yapabilir, hayat döngünüze bu vesile ile katkı sağlayabilirsiniz.

    Sengulsiyahkoc.com Yaşam Koçluğu NLP Uzmanı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malcoli -- 12 Haziran 2023; 3:1:54 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.