Şimdi Ara

Seneye hazırlanıyorum öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mf öğrencisiyim anadolu lisesi mezunu oluyorum bu sene, sınavlarım istediğim gibi geçmedi 80bin ygs 1 lyslerden de pek umutlu değilim bu sene girmemeyi düşünüyorum ancak duyduğum kadarıyla geometri sistemi değişmiş zorlaşmış dediler geometrim iyi değildir hiç üstüne gitmedim gideceğim ama değişen sistemle zorlaşıyor dediler bilemedim size sorayım dedim. Bunun yanı sıra asıl ciddi sorum şu geçen dönemden yıldız teknik kazanıp, istanbul teknik istediği için sınava tekrar giren arkadaşlarım var çok rahat hazırlanıyorsun falan diyorlar onlara baktığımda zaten onlar bir şeyler başarmış biraz daha soru çözmeye ihtiyaç duyuyorlar peki ben 80 binlerden itü, ytü seviyelerine gelebilir miyim ? Bu biraz bana bağlı tabi ama fikirlerinizi merak ediyorum ve son olarak tecrübeli öğrencilerden önerebileceği şeyler teşekkürler.



  • Güncel
  • kendi kişisel tecrübem yok fakat ablam girmişti mezun olduktan sonra tekrardan. lise 4'e göre gayet rahat çalışılıyor. bi kere okul sınavlar derdi yok. dershaneye gidiyorsun( dershaneye gittiğini varsayıyorum,mf için dershane gerekli bence) geliyorsun bütün gün senin. insan çalışma saatlerini kendisi ayarlayınca daha verimli oluyor. ben şuna inanıyorum, evde kalıp adam akıllı çalışanlar ilk seneye oranla puanlarını çok daha yükseltebilirler. başarılar.
  • ytü itü dediğin ilk 10-5 k arası Bence zorlarsan yaparsan ama ilk önce buna kendin inanman lazım.Kimsenin dediğine kulak asma çalış kendi fikrin doğrultusunda.Unutma fikirler kurşun geçirmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.