Şimdi Ara

SELÇUK HUKUKUN DURUMU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Toplam 32 öğretim elemanı açığa alınmış ama kalitesi nedeniyle bu açığı kısa sürede doldurur Selçuk. Zorluğa da çok takilmayin. Kısmı can getirmeyi düşünüyorlardı buyuk ihtimalle bu yıl gelecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu'nun eğitim kalitesine kötü diyen arkadaşlar olmuş. Ben hem Anadolu'dan, hem de Selçuk'tan kişilerle konuştum. Hatta bir seferinde kardeşlerden biri Anadolu hukuk'ta, diğeri Selçuk Hukuk'ta idi. İki üniversitenin de eğitimine kötü diyeni duymadım. İlk defa burada Anadolu hukuk'un eğitimine kötü denildiğini duydum. Ben en başta Anadolu'yu yazmayacaktım bile listeye ancak Anadolu'nun hocaları hakkında araştırma yaptığımda, hocalarının neredeyse tamamı hakkında çok iyi şeyler yazıldığını gördüm.

    Selçuk'un eğitimini de bir şey denilemez. Ancak 5 buçuk sene(ortalama mezuniyet süresi imiş) okuyacak olmanın mantığını anlamış değilim. Selçuk'la alakalı en büyük sorun bu. Kaldı ki, burası bir hukuk fakültesi, teknik fakülte değil. Eğitimin yanı sıra yeteneğe ve düzenli çalışmaya da ihtiyaç var. Anadolu'ya karşı tek avantajı, sınavları yıllık sistem olduğundan, öğrenciler yıl sonunda tüm ders yılını baştan aşağı tekrar ediyorlar. Anadolu'da ise sınavlar dönemlik ve öğrenciler 2. dönemin sonuna geldiğinde 1.dönemden bazı şeyleri unutabiliyorlar. Öğrendiğim üzere avukatlık stajı sonrasında bu açıklar kolayca kapanıyormuş.

    Kısacası, bu iki fakülteye de çamur atanlara inanmayın. Anadolu'yu isterseniz Anadolu'ya, Selçuk'u isterseniz Selçuk'a gidin. Aralarında uçurum yok. Selçuk'ta hocalar derine nüfuz edip bilgileri aktarmıyorlar. Önemli olan çalışmak. Çalışanı Allah utandırmaz. Umarım herkes istediği ve hak ettiği yeri rahatlıkla kazanır.




  • bana deu hukuk gelirken selçuk yazdım,malum geçen sene baya değişti marmarayı istiyordum olmadı selçuğun anadoludan felan kaliteli oldugunu düşünüyorum.Medipol felan boşver,işi ticarete dökmüşler reklam yapıp duruyorlar.Hukukta en iyi fakülteler istanbul,ankara,marmara,gazi,deu,selçuk vs. vs. dir uludağ felan bakma sen :) ben selçuk hukuktayım 2. sınıfa geçtim .Hocaların dediği gibi selçuk hukuk ankarada olsa 7-8 binle kapar diye aynen öyle sırf şehirden kaybediyor.Ben çok gezicem ortamdan ortama koşucam dersen gelme :) anadolu üniversitesi seni bekler sonra mezun olunca anlarsın ;)
    sıralamay görede okul değerlendirmeyin çoğu kişi şehir seçiyor.Anadolu,selçuk ve deu arasında ki yukarılarındakinde bile arkadaşın dediği gibi arada uçurum yok .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E8DFB424 -- 29 Temmuz 2016; 19:23:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.