Şimdi Ara

selam arkadaşlar wowa yeni başlıycam bikaç sorum var :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese meraba
    ben belli bi süredir private serverlarda oynuyodum oyunu güzelmi değilmi bi bakmak için

    güzelmiş beğendim

    benim sorum şu:

    1- woltk uyumlu bir account alırsam eğer orjinal oyunu satın almama gerek kalırmı yoksa şu anda bilgisayarımda yüklü olan oyundan giriş yapabilirmiyim?

    2-alırsam karakteri büyük ihtimal transfer edicem ama serverlar hakkında bilgim yok
    -genelde raid yapabilecek adam kolay bulunabilen
    -bg'larda aptal saptal davranacak insanları barındırmayan
    -doğru düzgün konuşan adamlar olan
    bi server tavsiye ederseniz sevinirim

    (bide sarışın mavi güzlü olsun )

    şimdiden teşekkürler yavrularım







  • woltk uyumlu hesap alırsan orjinal cdleri almana gerek kalmaz. private serverlarda oynadıgına göre senin bilgisayarında woltk yüklüdür ztn. direk oynarsın sorun olmaz

    2. soruna gelince o dediklerinin hepsini içeren bir server yok malesef. her serverda BG lerde aptal saptal davranan insanlar ve dogru düzgün konusmayan insanlar var. ancak horde olcam ve türklerde bol olsun diosan dunemaul u tavsiye ederim. raid bulmada sıkıntı cekmezsin.
  • saol celades dunemauluda tavsiye etmişlerdi zaten önceden
    türk olması güzel olur horde düşünüyorum zaten ally'ın yaş ortalaması horde'a göre şimdiye kadar öyle gördüm
    dil konusunda sıkıntım yok ama şyöle bişeyde var
    silkroad online da oynadım daha önce etrafta cocuklar aptal aptal konusup rzil ediyolardı türkleri
    gerçi bedavaydı bunda böyle bişey olacağını sanmıyorum ama tabi paranın kimde olacağını bilemezsin


    ha bu arada satmak isteyen varsa e-mail adresini bana PM atabilir
  • Kaliteli oyuncu arıyorsan bir RP serverında başla.Ben öyle yaptım şu anda çok rahatım, serverdaki insanlar çok düzeyli oyuncular, ayrıca raid ve bg için adam sıkıntısı çok fazla olmuyor farklı serverlardan da geliyor zaten oyuncular.Moonglade'i tavsiye ederim aşırı derecede bir kalabalıkta yok, bayağı akıcı.
  • RP'ler daha düzgün oluyo genelde ama bildiğim kadarıyla contested olan yerlerde horde ally çatışması olmuyor sanırm o bakımdan rahat olablir
    ayrıca başka serverlardan geldiklerinide bilmiyordum ilginç bi uygulama:)
    quote:

    Orijinalden alıntı: reBishop

    Kaliteli oyuncu arıyorsan bir RP serverında başla.Ben öyle yaptım şu anda çok rahatım, serverdaki insanlar çok düzeyli oyuncular, ayrıca raid ve bg için adam sıkıntısı çok fazla olmuyor farklı serverlardan da geliyor zaten oyuncular.Moonglade'i tavsiye ederim aşırı derecede bir kalabalıkta yok, bayağı akıcı.
  • Eğer başka birinden satın alıcak isen oyunun bütün CD- Key' lerini iste. Bu ana wow, TBC ve Wotlk için de geçerli. Zaten Blizzard hacklenme konularında sizden ilk CD-Key i istiyor bilirsiniz. CD-Key' lere sahip olmadan hiçbirşeyi kanıtlayamazsınız. Oyunda hack yediğinizde hiçbir şekilde kayıplarınızı geri getiremezsiniz. Aynı zamanda hacklenme türüne göre account' unuz tamamen kapanabilir de.

    Ayrıca Normal serverlerde oynarsan PVP seçeneğin açık olmadığı sürece sana Contested olsun ya da Alliance isen Alliance ya da Horde şehirlerinde olsan da rakip insanlar sana saldıramaz. Görevlerini/farmlarını da rahatca yapabilirsin. Eğer Alliance isen Frostmane' in Alliance kısmında Pug Raid kurulumları oldukça başarılı. Guild' in olmasa dahi rahatlıkla uygun gear' a sahip isen Raidlere katılabilirsin ( Achiviement' lara sahip olduğun sürece ). Fakat Frostmane PVP serveridir.




  • İkinci paragrafta anlatmak istediğimi tekrar yazayım; Alliance isen Alliance şehirlerinde, Horde isen Horde şehirlerinde PVP' n kapalı olduğu sürece rakip insanlar sana birşey yapamaz. Ek olarak rakip insanların ana şehirlerinin bulunduğu şehirlere girersen PVP' n otomatik olarak açılır bunuda unutmamak lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hastironot

    Eğer başka birinden satın alıcak isen oyunun bütün CD- Key' lerini iste. Bu ana wow, TBC ve Wotlk için de geçerli. Zaten Blizzard hacklenme konularında sizden ilk CD-Key i istiyor bilirsiniz. CD-Key' lere sahip olmadan hiçbirşeyi kanıtlayamazsınız. Oyunda hack yediğinizde hiçbir şekilde kayıplarınızı geri getiremezsiniz. Aynı zamanda hacklenme türüne göre account' unuz tamamen kapanabilir de.



    bu işime yarayacak gerçekten çok teşekkürler

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hastironot

    Ayrıca Normal serverlerde oynarsan PVP seçeneğin açık olmadığı sürece sana Contested olsun ya da Alliance isen Alliance ya da Horde şehirlerinde olsan da rakip insanlar sana saldıramaz. Görevlerini/farmlarını da rahatca yapabilirsin. Eğer Alliance isen Frostmane' in Alliance kısmında Pug Raid kurulumları oldukça başarılı. Guild' in olmasa dahi rahatlıkla uygun gear' a sahip isen Raidlere katılabilirsin ( Achiviement' lara sahip olduğun sürece ). Fakat Frostmane PVP serveridir.



    onu duymuştum önceden şimdi sen söyleyince hatırladım ama nasıl kapatıldığını bilmiyorum
    ama bi pvp serverında oynaıpta onu kapatmakda
    ayıp olur yani




  • Valla hiçde ayıp olmaz neden ayıp olsun :) Şu anda zaten Ana şehirlerinde ve Race şehirlerinde PVP açık ise otomatik olarak 5 dk. içinde kapanıyor ( tabi bu süre zarfı içinde herhangi bir horde/alliance ye saldırmazsan/saldırmazsa. PVP' yi de ekranın sol üst köşesinde ki karakterinin simgesine sağ tıklayarak PVP seçeneğini açıp/kapatabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.