Şimdi Ara

Sehri Alem Role Play Game

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Sehri Alem Role Play Game


    Sunucu Adı: Sehr-i Alem Role Play Game
    Version: Version 3.0
    Map: İstanbul
    Sunucu Durumu : Açık
    Sunucu Adresi: 94.102.15.18:7777
    Web Adresi: www.sehrialem.deyiz.biz [.com Uzantılı Domainimize Yakın Zamanda Geçecegiz ]

    Açıklama

    Büyük bir özenle hazırlanan Sehr-i Alem Role Play Game Sizlere Yeni İp Adresi İle Hizmet Vermeye Başlamıştır. Eskisinden çok farklı daha güçlü ve daha aktif olan Sehr-i Alem Sunucuları Sizlere Daha Kaliteli Rol Yapmanız İçin Geniş Bir İmkan Sağlıyor.

    Peki Neden Sehr-i Alem RPG ?
    Sorunun Cevabını Sunucumuza Girenler Az Çok Bilecektir. Bizim Yanımızda (Gözümüzde) Herkes Eşittir. Yönetim kararı Tek Bir Kişi Tarafından Degil Tüm Yönetici Arkadaşlarımız Tarafından Düşünülerek Tek Bir Karara Varana Dek Tartışılır , Ve Bir Sonucu Varılır.

    Sunucumuz Hakkında Kötü Eleştiriler Elbetteki Olacaktır Ve Biz Bunlara Her Zaman Açığız , Eleştirilerinizin Kötü olması Aslında Beni , Bizi Memmun Ediyor Ve Söylediğiniz Hataları , Yalnışlıkları Anında Düzeltiyoruz... Tabi Eleştirininde Bir Adabı Var , Lütfen Bu Adap Çerçevesinde Eleştirilerinizi Yapınız...

    Oluşum Süreci Ve Bilgiler

    Sehr-i Alem Role Play Game Los Santosta Oluşturulmuş İstanbul'da Geçiyor. Kendi bilgi haznemizle Sizlere Sanal Bir İstanbul İnşa Etmeye Çalıştık. Gördüğümüz Hatalar Elbetteki Oluyor ve Biz Bu Hataları Düzeltmek İçin Anında Müdahale Ediyoruz. Her Gün Kendimizi Yeniliyoruz , Sizlerin Karşısına Yeniliklerle Çıkıyoruz...

    Gerekli Factionlarımız Açılmıştır Fakat , İlerleyen Zamanlarda Onaylanan Factionlarımızı Açacagız.

    İstanbul Emniyet Müdürlügü
    İstanbul Devlet Hastanesi
    İstanbul Milli İstikbarat Teşkilatı
    İstanbul Adalet Sarayı
    İstanbul Belediye Başkanlığı
    İstanbul Bankası
    Fox TV
    Trt TV
    Güvenlik Şirketi
    Reklam Şirketi
    Pavyon
    Sahil Bar
    Türkü Bar
    Karaer Ailesi
    Kılıç Kardeşler Çetesi
    Gazete Şirketi

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü

    Şehrin Güvenliğini Sağlamak Adına Kurulmuş Olan Bir Oluşumdur. Geceleri ve gündüzleri Devriyeye çıkılır , Polisler Kendi Aralarında Devriye Raporu Verirler. Polislere Kendi Aralarında Verilmiş Telsiz Numaraları Varıdır. Konuşmalarında bu telsiz numaralarını belirtmek zorundadırlar. Başvuru için Gerekli Şartlar , Lise Mezunu Olmaktır. Lise Mezunları Sadece Polis Memuru Olarak Kalırlar. Üniversite Mezunu Olarak Başvuranlar İse , Yardımcı Komserlerlige Kadar Terfi Edebilirler. Başvurular Resmi Siteden Yapılmaktadır. Kabul Edilenler 1 Haftalık Test Sürecinden geçirilir. Herhangi bir hatalarında Kesinlikle Affedilmeksizin İşten Çıkarılır.

    İstanbul Devlet Hastanesi

    Şehirdeki Hastaların ilk olarak geldiği yerdir. Hastalar Gerekli Tedavilerini , Tetkitlerini Hastanemizde Yaptırabilirler. Hastanemiz Tek Katlıdır ve 4 Odadan Oluşmaktadır. Ameliyathane ; Muaynehane ; Morg ; Yoğun Bakım Ünitesi. Başvuru Yapmak İçin Diplomanızın Bir Adet Fotokopisi ile Hastanemizin Web Sitesi Üzerinden yada , Danışma Bölümünden Gerekli Bilgileri Alarak Başvurunuzu Yapabilirsiniz. Başvuru sonucunda Uygun Özellik Taşıyan Kişiler Telefonla Aranıp Mülakata Çagırılacaktır. Mülatı geçenler En Yakın Sağlık Kuruluşunda Göreve Başlayacaklardır.

    İstanbul Milli İstikbarat Teşkilatı

    Şehiri Yakından Takip Eden Bir Oluşumdur. Geleceği Görebilmek , Yönetebilmek , Şehri Bir dengede tutabilmek için Sürekli Çalışma Halindedir. Olmuş Yada Olabilecek Herhangi Bir olay Hakkında Ham Bilgi , Tasnif , Kıymetlendirme , Yorum , Yayım , Aşamalrından Geçilerek Değerlendirilir , Bir Diğer İfadeyle İşlenir.

    İstanbul Adalet Sarayı

    Suçun çok ağır oldugu zamanlarda devreye giren bir sistemdir. Normal suçlarda devreye bile sokulmaz. Gereken İşlem Emniyet Genel Müdürlügü Tarafından Yapılır.

    İstanbul Belediye Başkanlığı

    Belediye Factionu Her 1 Yılda Bir Yenilenmektedir. 1 Yılda bir Rol İle Oyun İçi Seçim Yaplır. Asıl Seçim Forumdan Anket olarak Hazırlanır. Bu Factionun başına Gelecek Liderde Bir Çok Özellik Olmalıdır.

    İstanbul Bankası

    Paranızı En Güvende Tutacagınız Yerdir. Paranızın Güvende Olmasını İstiyorsanız En Yakın ATM'ye Yada , İstanbul Bankasına Ugrayarak Paranızı Yatırabilirsiniz. Para Yatırmak İçin Komutlar /parayatir /paracek /transfer /atmparayatir /atmparacek ' dir . /hesabim yazarak mevcut hesabınıza ulaşabilirsiniz.

    Fox TV & Trt TV

    Şehrin Haber , İzdivaç Programlarını Yöneten Kuruluştur. Şehirdeki Olan Olayları Direk Oyuncuların Önüne Serer. Kişiler buna Göre Rollerini Yapar. Eğer sizin Elinizdede Güzel , Kaliteli Bir Haber Varsa En Yakın Fox Haber Binasına Bildirin. Ayrıca Telefonlada Ulaşabilirsiniz.

    Güvenlik Şirketi

    Çeşitli Bankalar ve Şirketlere Özel Olarak Yetiştirilmiş Olan Güvenlik Elemanlarının Teminini Sağlar.

    Reklam Şirketi

    Bireysel Yada Kurumsal Reklamlarınızı Daha Çok Kitleye Ulaştırmanız İçin Reklam Binasına gidebilirsiniz.

    Pavyon

    Şehrin Dış Kısmında en ücra köşede kurulmuş , Genellikle Saat 21.00 Dan sonra aktif olan bir oluşumdur.

    Sahil Bar

    Eğlenmek , Kafa Dağıtmak Konferans vermek için Sahil Barı Tercih Edebilirsiniz. Eğlence Amacı İle Kurulmuş Oluşumlar Arasındadır.

    Türkü Bar

    Gece Saat 22.00 Dan Sonra Aktif Olan Bir Oluşumdur. Yapabilecekleriniz Türkü Barda Kola , Çay , Alkollü İçecek İçmektir. Ayrıca Gizli Olarak Sigara İçmekte Serbesttir. ( Polis Baskınları Hariç ) Kahkaha

    Karaer Ailesi

    Şehirde Otopark ve Silah İşlerine Bakan Tek Kuruluştur. Otopark Ücretleri Oldukça Pahalıdır. Aracını Park Eden Bir kişi Parasını Vermeden Giderse Aracı Geldiginde Koydugu Gibi Olmayabilir. Kahkaha Ayrıca Şehirdeki Araç Alım , Satım İşleriylede Karaer Ailesi İlgilenmektedir.

    Kılıç Kardeşler Çetesi

    Kısaca Onları Şöyle Tanımlayabiliriz;
    Kılıçların Vereceği Karar Daima Kanlı Olur...

    Gazete Şirketi

    Verdiginiz Adrese Günlük Gazeteniz Ulaştırılır. Gazete almak için Adres Vermediyseniz Gazeteleri Marketlerden Temin Edebilirsiniz. Şehirdeki Haberler Gazetelerde Kayıt Altında Tutulmaktadır. /gazeteoku Komutu ile Satıcıdan Yada Marketten Aldıgınız Gazetenizi Okuyabilirsiniz.


    Yönetici Listesi

    Lider Yöneticiler

    İsa KARAKAYA ~ Anıl_Karaer

    Development Ekibi

    Hasan Basri KARAKAYA ( Pawno , World Builder , Web Grafiker)

    İleri Düzey Yöneticiler

    Emre Dişçeken ~ Raci_Gökçayır

    Üst Düzey Yöneticiler

    Uğur Özenmiş ~ Numan_Tatar

    Alt Düzey Yöneticiler

    Alper Uzun~ Erkan_Soysal ( Rol Öğretmeni ) [/CENTER]

    Berk Kılınç~ Cevat_Menderes ( Rol Düzenleyici)

    Sistemler

    Kalıcı Modifiye Sistemi
    Tamirhaneye Giderek İstediginiz Yedek , Ek Parçayı Taktırarak Aracınızda Kullanabilirsiniz.

    Ehliyet
    Ehliyet İçin Öncelikle Sağlık Belgesi Ve Temiz Raporu almak Zorundasınız. Bu Belgelerin Temininden Sonra Sürücü Kursundan Ehliyetinizi Alabilirsiniz.

    Benzin
    Araçların Benzinleri Petrol Ofisine Giderek Doldurabilirsiniz. Paranızın Oldugu Kadar Benzin Alırsınız Örnek ; /benzin [Miktar]

    Telsiz
    Elektronikçiden Telsizinizi Alabilirsiniz. Eğer Almadıysanız Bulundugunuz Şirket Size Telsizi Temin Edecektir.

    Telefon
    Elektronikçiden Telefonunuzu Alabilirsiniz. Telefonu Aldık Sonra Marketten HAT tınızıda almalısınız. Ücretlendirme Fatura Hesabı İle Yapılmaktadır. Eğer Faturanızı Ödemesseniz Her Haftaki Faizi ile Ödemek Zorunda Kalacaksınız.

    İçecek Sistemi
    Alkollü yada Alkosüz İçecekleri İçmeniz İçin Yeni Komutlar Eklendi
    /bira
    /kola
    /sigara

    Kezap Dökme Sistemi

    Çeşitli Factionlarda Bulunan kişilerin kullanabildigi komuttur. Kezap Dökülen Kişinin Ekranı Mavileşir ve Hiç Birşey Göremez. Görebilmesi İçin Hastaneye Gidip Göz Ameliyatı olması Gerekmektedir. Tabiki Bununla Beraber Zorluklarda Onu Bekliyordur Her Girdigi Yerde Gözlüklü oldugunu belirtmek zorunda kalacaktır Gülümeseme

    Elbise Sistemi

    En Yakın LCW Waikiki Mağazasına Giderek Kendinize Yakışan Kıyafetleri Alabilirsiniz.

    Far Sistemi

    Araca Bindiginizde '2' Tuşuna Basarak Farlarınızı Yakabilirsiniz. 'Q' ve 'E' Tuşları ile Sinyal Verebilirsiniz.



    Resim Galerisi

    Düzenlenecektir*


    Son Sözümüz

    Bu Şehrin Işıkları Hayatınızı Aydınlatacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eng.Root -- 23 Mayıs 2010; 12:45:37 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.