Şimdi Ara

Sehpa görünümünde ev sineması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hurriyet.com.tr

    Sony’nin, yeni ev sinema sistemi BRAVIA Home Theatre RHT-G800, eşsiz bir surround ses deneyimini şık bir TV sehpası görünümünde yaşatıyor! Surround elektronik aksamını ve hoparlörleri içine gizleyen yapısıyla adeta “görünmez” bir ev sinema sistemi haline dönüşen RHT-G800, kullanım kolaylığı ve şık tasarımıyla da tüm dikkatleri üzerine topluyor.


    Sony geliştirdiği yeni BRAVIA Home Theatre RHT-G800 modeli ile gerçek bir sinema deneyimi yaşatıyor. Sahip olduğu S-Force PRO Front Surround sistemi ile çevresel ses sisteminde bir devrim yaratan RHT-G800, BRAVIA serisi de dahil 46inç/117cm ekran boyutuna kadar olan düz panel ekranlarla kullanılabiliyor.



    Sistem ayrıca, bir düz panel TV satın alan ancak gerek çok miktarda donanım istemesi, gerekse kurulum ve kullanımının karmaşık olması ve hatta beş hoparlör ve bir subwoofer’ı beslemek için oda içinde birçok kablonun çekilmesi gerekliliğinden dolayı şimdiye dek bir çevresel ses sistemi almayı düşünmeyen kullanıcıları da hedefliyor.



    RHT-G800, genelde bu tarz sistemlerle gelen kaçınılmaz dağınıklığa son veriyor. Temiz, gümüş ve siyah hatlarıyla son derece şık bir tasarıma sahip olan model, eşsiz bir ev sinema sistemini içinde barındırırken geleneksel raflardan daha fazla yer kaplamıyor. RHT-G800, çevresel elektronik aksamını ve hoparlörleri içine gizleyen yapısıyla kutulardan, kabinlerden ve kablolardan uzak durmayı tercih edenler için tam bir görünmez ev sinema sistemi haline geliyor.



    Barındırdığı üst düzey teknolojiyi kolay kullanım ile birleştiren RHT-G800, DVD, Blu-ray oynatıcı ve uydu/kablo yayın kutusu gibi diğer aygıtlarla uyumlu olarak çalışabiliyor.



    RHT-G800 sahip olduğu S-Force PRO Front Surround sistemiyle daha inandırıcı bir mesafe ve hacim duygusu üreterek gerçek çevresel sesi arka hoparlörlere gerek kalmadan sunuyor. S-Force PRO Front Surround’un eşsiz teknolojisi duvardan gelen yansımaları temel almadığı için odanın boyutundan ve şeklinden bağımsız olarak çalışıyor. Bu sayede yüksek kaliteli çevresel ses sunumu sağlanıyor



    Yaşanılan alanlarda çevrenizi rahatsız etmeden bas seslerin keyfini yaşayabilmeniz için özel titreşim engelleyen kabin duvarları ile tasarlanan RHT-G800, tam ölçekli sinematik deneyim sunan iki güçlü subwoofer’ı ile bas seslerin daha zengin ve güçlü bir şekilde sunulmasını ve dışarıya minimum düzeyde titreşim çıkmasını sağlıyor.



    RHT-G800, BRAVIA Theatre Sync sistemi uyumlu Sony ürünleri ile sorunsuz şekilde çalışarak tek bir uzaktan kumanda üzerinden daha da kolay bir kullanım sunuyor. Örneğin bir düğmeye basılarak tüm sistem (TV, DVD oynatıcı ve G800) açılıyor ve bir DVD film oynatmaya başlıyor. Bir başka dokunuş ise sistemi tekrar bekleme moduna sokuyor. BRAVIA RHT-G800, tüm özellikleriyle beraber eşsiz bir çevresel ses deneyimi yaşatan mükemmel bir partner olarak dikkatleri çekiyor.







  • Sizce almaya değermi kaliteli bir sey mi?
  • 2007'den bu yana 1,5 yil gecmis tek bir yorum olmamis forumda...

    sen hesap et artik deger mi ;)

    cK
  • ben sony nin hiç bir ürününü almıyorum artık çünki hak ettiğini düşünmüyorum fiyatlarını
  • almaya değer birşey olmadığı aleni şekilde ortada zaten ama neye göre değmez burda önemli olan kısım burası olmalı çünkü ses olarak fazla beklentisi olmayan salonunda şık bir görüntü karizma bir duruş isteyen biri için alınabilecek bir ürün ancak ses kalitesine kullanacağı sistemin performansına ve yaşatacağı sinema keyfine önem veren birisi için beş para etmez bir sistem bence... ne istediğini iyi bilmek lazım
  • konu ses sistemleri zaten mobilya değil görünüşü isterse uzay mekiği olsun sesi o paraya değmedikten sonra kabinlerinin kalitesi ise orda tamam ama görünüm beş para etmez
  • fiyatına göre değerlendirmek lazım
    görünümü güzel
    sony'nin sesi de çok kötü değildir o da bir yere kadar yeter
  • alet gercekten güzele benziyor bunu kullanan kimse yok mu acaba yada sesini duyan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.