Şimdi Ara

SEG 48SNB8500 TV Ekranda Beyaz Lekeler Oluşma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 2 yıl önce aldığım ve garantisinin dolmasına 1 ay kalan SEG 48SNB8500 led tv'min ekranında son zamanlarda özellikle beyaz, sarı, aık kahverengi gibi fonlarda kendini belli eden beyaz renkli leke görünümünde alanlar oluşmaya başladı. birkaç tanesi lekeli alanlar gibi, birkaç tanesi de bildiğimiz ölü pixel gibi beyaz nokta şeklinde. Resim de ekliyorum ama fotoğrafta çok belirgin olmuyor, gözle daha net görünüyor.

    Tv'de hiçbir hdmi bağlantılı cihaz, usb bağlantısı kullanan cihaz vs bırakmadım, yine devam ediyor, ilk geldiğinde yoktu, sonradan oluşan bir sorun.

    Sormak istediğim, sadece açık renklerde oluştuğundan ölü pixel olarak mı ışık sızması olarak mı değerlendirmeliyiz, servis buna işlem yapar mı, eğer hata gibi görüp işlem yapmayacaklarsa boş yere televizyonu servise gönderip vakit kaybetmek ve sağını solunu çizdirmek istemiyorum :) Benzer sorunu yaşayan ve deneyimlerini aktarmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.


    SEG 48SNB8500 TV Ekranda Beyaz Lekeler Oluşma Sorunu







  • Servis bugün geldi ışık sızması olarak tespit yaptı, panel değişimi için başvuru yapıldı, dönüş yapacaklar netleşince yazarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam son durum nedir.?Aynı sorun bende de var ama benimkinin garantisi doldu.
  • Merhaba tekrardan, benim televizyonu garantiden değiştirdiler, garantinin dolmasına 1 ay varken halletmem şans oldu, onun yerine yeni tip panele sahip finlux verdiler, daha iyi oldu, panel değişimi yerine komple sıfır cihaz ve +1 yıl garanti verdiler. vestel grubunu da buradan tebrik ediyorum.
  • ugur_86 U kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun benimki grntiden sonra oluştu maleseff

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.