Şimdi Ara

Seboreik Dermatit Rahatsızlığım İçin Önerebileceğiniz En Etkili Dermokozmetik Krem.?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar bu konudaki deneyimli arkadaşlar, veya cilt uzmanı arkadaşlar sizce; Seboreik dermatit egzama hastalığı için (kuru olan cildim için) piyasadaki en iyi yatıştırıcı dermokozmetik krem hangisidir sizce arkadaşlar? Lr aloe vera ürünleri mi, Bioderm ürünleri mi, Ducray ürünleri mi, pirdolin mi, blue cap mi, la roche posay ds bepanthen sensiderm vs veya bunların harici mi? Bu illeti en iyi şekilde nasıl kontrol altına alabilirim yüz bölgemde? Saç için çözümü kesin olmasada; vicyh yeşil kapaklı dercos şampuanda ve head shouldears clinical straight şampuanda buldum mesela beni bu konuda rica etsem, yönlendirebilir misiniz sizlere zahmet arkadaşlar?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • vucudun yağlı mı?
  • Bende de aynı rahatsızlık var. Özellikle saç derisinde oluyordu kaşıntı, kepek ve dökülme. Dermatoloğa da gittim ama verdiği ilaçlar pek fayda etmedi açıkcası. Bende internette görüp Head&Shoulders şampuanı denedim. Çok uzun zamandır kullanıyorum ve saç derimdeki sıkıntılar neredeyse tamamen geçiyor eğer sürekli kullanırsam o yüzden değiştirmiyorum şampuanı. Aynı zamanda yüzümde de kızarıklık ve pul pul dökülme oluyor(özellikle kış mevsiminde) onun içinde dermatoloğun verdiği Hipokort krem kullanıyorum, eczaneden reçetesiz alınabiliyor.

    Ama yine de dermatoloğa görünmenizi tavsiye ederim zira doktorların önerdiği tedavi ya da rahatsızlığın kaynakları kişiden kişiye farklı olabiliyor.

  • Harken kullanıcısına yanıt

    Merhaba, Hangi serisini kullanıyorsunuz Head&Shoulders in?

  • Seboreit dermatit bağırsaklar yüzünden oluyor. Bağırsak problemini çözmediğini sürece önümüzdeki "kısacık" 50 60 yıllık yaşam sürenizce bu hastalığı kremlerle üstünü örtmeye çalışıp didinceksiniz. Ama tatlı bi haberim daha var bu sorun kremlerin etken maddesine karşı bağışıklık kazanıyor ve sürekli değiştirerek cildinizi kimyasallarla nakış nakış işliyorsunuz. Güzel değil mi sizce de tıp dünyasının şahane tedavisi?

  • - Çay kaşığıyla karbonatı suyla karıştırıp için. Probiyotik takviyesi alın.
    - Ilık suyla duş alın.
    - Yüzünüzü Neutrogena sivilce karşıtı jel(turuncu olan) ile yıkayıp kurumasına izin vermeden yine aynı markanın besleyici bakım kremini bol bol sürün.
    - Günde en az 2 litre su için.
    - Sigara, alkol, aşırı baharatlı şeylerden uzak durun.
    - Arada hindistan cevizi yağını hem yiyin hem de yüzüne iyice yedirin.
  • Engin gezici'nin internet sitesindeki gümüş suyuna göz atmanızı öneririm

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bendede hem kıllıyım hemde yağlı cildim var, asitli içecekler , şekerli şeyler yeyince aşırı kaşıntı ve sivilce fışkırıyor, vücudum devamlı kaşınıyor.
    Sigara, şekerli yiyecekler, ekmek yeyince , asitli tüm içecekler ( Soda) dahil kaşıntı ve sivilce yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.