Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.493
Cevap
199
Favori
1.210.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: John WICK

    Sa beyler ben elma sirkesi+soğan suyu karışımı, sarımsak yağı, çörek otu ve prozinc şampuanla 15 gün kullanıp kurtulmuştum.Öyle sandım daha doğrusu en azından 5 ay falan çok rahatladım sıfır kaşıntı sıfır pullanma. Geçenlerde hafiften gene çıkmaya başladı. Şundan kesin eminim artık stress direk bir etken çünkü bazı sıkıntılar çektim bu tekrar hortladı kafamda. Eminim hepimizin ortak noktası strestir burda.
    Prozinc'in hangi şampuanını kullandınız? Malum çok çeşidi var. Yazarsanız memnun olurum.
  • head shoulders clinical strength kullanın bakın keyfinize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyly13 T kullanıcısına yanıt
    Acaba havalardanmj bu aralar bendede hortladi saçların canını okudu :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • John WICK kullanıcısına yanıt
    Hocam bütün arkadaşlara sesleniyorum yaptığımız herşey geçici çözüm strees demissiniz stres artık hayatın bir parçası insan herzaman mutlu olamıyor hayat bu inişler yokuslar oluyor herzaman diyorum bu hastalığı içerden atamazsak dışarıdan ne kullanırsan kullan hep geçici çözüm olacaktır sampuanlwr kremler sabunlar belli bir zamandan sonra bağışıklık kazanıp tekrar olacaktır ben yaklaşık 14 seneden beri çekiyorum şükür diyorum diyorumki dermanli bı hastalık ölümcül deil hayatımıza engel deil sıkıntı oluyormu oluyor ama bunada şükür benim saçlar gitti ektirdim onlarda gitti anladimki bu hastalık deil saçı bıyık bile döküyor yağlanma artı pullqnmanin dokemiycegi saç derisi yoktur ama şunu biliyorum sirke bir numaralı düşmanı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepinize merhaba selamun aleyküm. ben bu illetle 2 sene önce tanıştım. önce burun kenarlarında hafif hafif kızarıklık vs. daha sonra sakallı deride bıyıklarda kızarıklık ve kepeklenme şeklinde devam etti. ben bu illetten nasıl kurtulduğumu yazacağım keşke tüm herkesi bi yere toplasam da anlatsam para falan istemem bi hayır duası Allah razı olsun yeterli.

    Arkadaşlar doktora da gittim aptal saptal ilaçlar verip başlarından savıyolar kortizollü vs sakın kullanmayın. Sadece biraz sarı coresatin işe yaradı sonrada mantar alışıyor ona da zaten.

    Evet gelelim nasıl kurtulduğuma. Arkadaşlar unutmayın bu hastalık Allahtan gelen birşey tabi ki stres vs tetikler de derdi veren Allah dermanınıda yaratmış.

    Biraz forumu okudum da tabi herkes yardım amaçlı tonlarca kür ilaç vs yazılmış. Hiçbirine gerek yok.

    Çözüm: Deniz tuzu.

    Bulun alın ve sıcak su ile bakın burası önemli sıcak su ile karıştırıp uygulayın. Uygulamadan sonra da yüzünüzü yıkamayın. biraz yanacaktır. Ben 4-5 kere yaptım ve yaklaşık 8 aydır hiçbir şey yok Allaha hamdolsun. Deneyin.

    Bir Allah razı olsun demeniz yeterlidir.




  • warmengel kullanıcısına yanıt
    Deniz tuzunu nereden satın aldın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Renegade Havoc

    Deniz tuzunu nereden satın aldın?
    ben internetten 1 kg şeklinde aldım. Aslında ingilizceniz vs varmı bilmiyorumda yabancı forumlarda pembe deniz tuzları var himalayan salt diye geçer onların mineral oranı daha zengin daha faydalı olduğunu söylemişler.
  • 1,5 yıl önce saç derimde kabuklanma ile kendini gösterdi. İnsan içine çıkamaz durumdaydım. Hemen doktora gittim. Seboreik dermatit dedi. Ketoral şampuan ve eczacının özel karışımı şeklinde bir ilaç verdi. Ketoral şampuan bir işe yaramadı. İlaç ise saç derimdeki kabuklanmayı yumuşattı sadece. Yani tırnağım ile kazımak yerine ilaç yumuşattı. Tekrar çıkmasını engellemedi. Doktordan umudu kesmiştim açıkcası. Oturdum internetden deli gibi araştırdım. İnsanların yorumlarını okudum. Bir çok kişi farklı şampuanlarla çözümü bulmuş. Bu şampuanların içinden vichy dercos yeşil kapaklı şampuanı seçtim. İnternetden sipariş verdim. Ve her sabah bununla saçımı yıkadım. İlk bir hafta hiç bir etki göstermedi. 2.hafta itibariyle bir mucizeye tanık oldum. Kafamda bir tane bile kabuklanma, kepek göremedim. 1,5 yıldır her sabah vichy dercos ile saçlarımı yıkıyorum. 1,5 yıldır kafamda zerresi yok. Gelecekte ne olur bilmiyorum ama uzun zamandır vichy sayesinde kafamdaki sorundan tamamen kurtuldum. Herkesde etki etmez belki ama denemeyenler denesin derim. Bende mucize gibi işe yaradı.

    Burun kenarlarımda kızarıklık, ve kaşlarımın arasında kepeklenme de vardı. Açıkcası kafamdaki sorundan ötürü bunları önemsemiyordum. Kaşlarımda ki ve burun kenarlarımda ki sorunu da basit sıradan bir nemlendirici ile çözdüm. Sürdüğüm sürece sorun yaşamıyorum.

    Ama malesef 1 hafta önce vücudumda çıkmaya başladı. Sırtım, omuzlarım ve göğüsümün ortasında kızarıklıklar. Kırmızı noktalar. Kolumun bazı bölgelerinde kabuklanmalar var şu an. Doktora gideceğim ama pek umudum yok.
    Daha önce hiç vücudumda yoktu birden o da oldu. Vücudunda bu sorunu yaşayan arkadaşların önerilerine acil ihtiyacım var. Göğüs ortası, omuz, sırt ve kol için neler önerirsiniz, yardıma ihtiyacım var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NorveçliMühendis

    Bu hastalıktan anladığım kadarıyla kurtuluş yok. Ama hafifletme ve kısa dönemlide olsa kontrolü elinde bulundurma var.

    Arkadaşlar şöyle bir şey dikkatimi çekti sizde de öyle mi bilmiyorum. Bazı günler iş nedeniyle il dışına çıkıyorum. Ve geldiğimde sb artıyor. Bunun nedenini suya bağlıyorum.Bu durumu yaşayan var mı acaba ?

    Sanki buna suda bir etken gibi duruyor.

    Yiyecek konusunda şeker , abur cubur uzak duralım arkadaşlar. Bu aralar kefir ve probiyotik depoluyorum bol bol .

    Krem artık fazla kullanmıyorum. Artık vücud buna karşı hep aynı kremi sürekli kullanınca bir faydasını yaratmıyor .

    Birde aloe vera bitkisini alıp sürmeyi düşünüyorum. Ve çay ağacı yağını. Umarım faydalı olur.
    hocam bir sorun var sanırım forumda, soruna özelden cevap veremedim buradan yazayım.

    yazdığın şey olur. yüz için de kullanabilirsin. benim kulak, burun, çene, kaşlar her yeri temizledi. hatta cilt sağlığı için devamlı kullanmayı düşünüyorum. ben rasgele almıştım bilemiyorum markalarını.




  • warmengel kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NorveçliMühendis

    Teşekkür ederim cevabınız için.
    Hocam sen bilirsin bu hastalık insanı yaşlanmış gibi gösteriyormu yüzüme bakınca öyle hissediyorım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NorveçliMühendis

    Teşekkür ederim cevabınız için.
    rica ederim. deneyip sonuçları yazarmısınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: warmengel

    rica ederim. deneyip sonuçları yazarmısınız.

    Alıntıları Göster
    Tamam hocam yazacağım .

    https://www.holistichealthactivation.com/testimonials.html

    böyle bir site buldum arkadaşlar . Sizce bu adam bunu nasıl yapıyor ?

    İngilizcesi olan arkadaşlar bakabilir mi ?
    https://www.youtube.com/watch?v=BJNpWu2l2M8

    Kanal'da bu :https://www.youtube.com/user/40dayactivation/videos




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NorveçliMühendis

    Tamam hocam yazacağım .

    https://www.holistichealthactivation.com/testimonials.html

    böyle bir site buldum arkadaşlar . Sizce bu adam bunu nasıl yapıyor ?

    İngilizcesi olan arkadaşlar bakabilir mi ?
    https://www.youtube.com/watch?v=BJNpWu2l2M8

    Kanal'da bu :https://www.youtube.com/user/40dayactivation/videos

    Alıntıları Göster
    muhtemelen beslenme programı gönderecek. Bu hastalık çoğunlukla bağırsak ile alakalı. yani bağırsak florası bozuk olduğu için mantar kan dolaşımına katılıyor. vücutta bunu atabilmek için yüz ve saçlı deriden çıkartmaya çalışıyor. benim bir arkadaşımda çok katı bir diyet ile kurtuldu hala da diyetine sadık.

    videoda kortizollü kremlerin çıkmaz sokağa götürmesi ile alakalı. yani bu kremler deriyi inceltiyor ve daha sıkıntı bir pozisyona götürüyor durumu. zaten mantar kimyasala da zamanla alışıyor.




  • warmengel kullanıcısına yanıt
    Deniz tuzunu suyla hangi oranda karıştırmıştınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cetany -- 10 Mayıs 2018; 19:44:24 >
  • NorveçliMühendis kullanıcısına yanıt
    Ark lar bu adamın videolarının neredeyse hepsini izledim bugün tavsiyeniz üzerine.

    Adam vegan bir hayat seçmiş sadece taze sebze meyve suyu ,fasulye,pilav ,yulaf ve meyvelerele hayatını geçiriyor. Bilmeyenler için Süt ürünleri Yok yumurta Yok hiçbir Et yok.

    Öncelikle tavsiyesi hızlı başlangıç için Bildiğimiz ORUÇ sadece su içilebilen şekli. Yapabıldıgınız şekilde en az 1gun kendisi 3gün yapıyor hiçbirşey yemeden sadece su ile detoks yapmak.

    Bu bitincede çorba veya sebze meyve suyu gibi uiyeceklere dönüş yapmak. Arada sabahları aç karnına tuzlu su içiyor 1lt yenyakın.

    Hayatınızdan Et ,hertürlü yağ ,süt ürünleri ve kahveyi çıkarın diyor hepsi yasak.

    Anlayacağınız aslında bu sadece sd için değil tamamen bir bir beslenme şekli değişkliği, Hiç kolay Değil.

    Tabiki veganları yaşadığı bazı sorunlardan bahsetmiyor protein sıkıntısı ve erektil disfonksiyon sorunları gibi.herşey mükemmel değil anlayacağınız.

    Benim önerim burdan birşey kaparak hayatınıxa uyarlayabilirsiniz haklı yanları var. Aslında normalde yapmamız gereken bir değişiklik . Diyor ki dünyadaki en iri hayvanlardan biri fildir ve sadece meyve sebzeyle besleniyor ve uzun yaşıyor diyor haklı:)

    Ben şöyle yapacağım su diyetini bir deneyeceğim 1günle başlayarak sonra günde 3lt e yakın su ile devam edeceğim. Bir süre yumurta süt ürünleri ve etten uzak duracagım bakalım.

    Dediğine göre tamamen bir toksifikasyon 6ayı bulurmuş hemen sonuç bekleneyin hatta alevlenmeler olacaktır çünkü kan damarlarınızdaki toksinler deriden atılacak diyor.

    Bu arada duştan çıkınca şu anda çok populer olan hindistan cevizi yağıyla tüm vücudunu nemlendiriyor yüzü ve saçı dahil. Başka hiçbir krem kullanmıyor yüzüne.

    Kalın sağlıcakla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: warmengel

    Arkadaşlar hepinize merhaba selamun aleyküm. ben bu illetle 2 sene önce tanıştım. önce burun kenarlarında hafif hafif kızarıklık vs. daha sonra sakallı deride bıyıklarda kızarıklık ve kepeklenme şeklinde devam etti. ben bu illetten nasıl kurtulduğumu yazacağım keşke tüm herkesi bi yere toplasam da anlatsam para falan istemem bi hayır duası Allah razı olsun yeterli.

    Arkadaşlar doktora da gittim aptal saptal ilaçlar verip başlarından savıyolar kortizollü vs sakın kullanmayın. Sadece biraz sarı coresatin işe yaradı sonrada mantar alışıyor ona da zaten.

    Evet gelelim nasıl kurtulduğuma. Arkadaşlar unutmayın bu hastalık Allahtan gelen birşey tabi ki stres vs tetikler de derdi veren Allah dermanınıda yaratmış.

    Biraz forumu okudum da tabi herkes yardım amaçlı tonlarca kür ilaç vs yazılmış. Hiçbirine gerek yok.

    Çözüm: Deniz tuzu.

    Bulun alın ve sıcak su ile bakın burası önemli sıcak su ile karıştırıp uygulayın. Uygulamadan sonra da yüzünüzü yıkamayın. biraz yanacaktır. Ben 4-5 kere yaptım ve yaklaşık 8 aydır hiçbir şey yok Allaha hamdolsun. Deneyin.

    Bir Allah razı olsun demeniz yeterlidir.
    Bu konuda daha önce yazmıştım.
    Denize gittiğim zamanlarda ve sonrasındaki dönemlerde kaybolur seboreik diye. Yazı dört gözle bekliyordum. Deniz tuzu hiç denemedim, deneyeyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • warmengel kullanıcısına yanıt
    bugun dedığını yaptım denız tuzunu . yuzum yandı iyice kıpkırmızı oldu.şimdi de düğündeyim utanç verici vebalıymışım gibi bakıyorlar.umarım faydası olur ileryen gunlerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efe80

    bugun dedığını yaptım denız tuzunu . yuzum yandı iyice kıpkırmızı oldu.şimdi de düğündeyim utanç verici vebalıymışım gibi bakıyorlar.umarım faydası olur ileryen gunlerde
    benimde yüzüm yandı yaramadı sanki. organik hindistan cevizi yağını öneriyorlar onu deneyeceğim bide.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efe80 E kullanıcısına yanıt
    Ya ark lar kızmayın bana ama yanlış yapıyorsunuz.

    Yüz gibi ince bir deriye böyle tuzmuş elma sirkesiymiş sürülmezzzzz

    Uüzünüzü yakan şeyden ne hayır göreceksiniz?

    Eger kullandığınız birsey yada yediğiniz sizi kaşındırıyor ve ya yakıyorsa bırakın anknda hatta silin yüzünüzü.

    Daha fazla kızartmaktan başka birsey yapmaz tuz ve asidik şeyler aynı zamanda alkollü ürünlerde.

    En hafif nemlendiriciyi kullacaksını. Bu hastalıktanda böyle şeylerde kurtulmayı unutun bu hastalık içeriden çözülecek ama şimdi değil benim görüşüm tıp ilerledikçe belki 10yıl sonra ama şimdi değil biz görürmüyüz Allah bilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.