Şimdi Ara

Seat toledo Signo hakkında tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 2001 Seat Toledo signo model araç beğendim ancak komple boyalı, boya kazadan değil, araca baktırdım motoru v.s iyi durumda,kilometresi 110.000 de, aracın içerisi de bakımlı, kaskosu yok,Lpg si yok,artı bir donanım eklenmemiş (teyp v.s) araç kaza yapmamış, satıcı fiyat olarak son 17.250 TL istiyor- bu fiyata tavsiye eder misiniz. acil cevap ve öneri bekliyorum.

    NOT:aynı öneriyi 2.el ilanda da belirttim gerekirse silinsin



  • Merhaba arkadaşım bahadirr34,

    2001 model SEAT Toledo Belçika üretimidir. Şasi kodu VSSZZZ1MZ1B****** eklindedir ve "B" kodu da aracın Brüksel'de VW Bora ile beraber aynı fabrikada ve aynı üretim bandında imal edildiğini gösterir.

    110.000 km'de motor 2. defa trigger kayışı, 3. defa lastik ve 2. defa akü yenilemesi gerektiğine işaret eder. AKL sağlam bir motordur. SEAT Toledo'ların garantiden sonra bakımları sanayide ve tamirhanelerde yapıldığı için biraz pahalı parçası muadili ya da kopyası ile değiştirilmektedir. Aracın çalışmayan bir yeri yoksa sorun değildir. Genelde Klima ekranı erken bozulur ama klima çalışmaya devam eder.

    Boyalı olması sorun değil. LPG takmadan binmeniz masraflı olabilir. Kaliteli bir LPG sistemi uygulatmanızı tavsiye ederim. Aracın ağır bakımları yapılmamışsa bunu sizin yapmanız gerekir. Özellikle teker bilyaları ve ön yürür aksam, fren balataları vb. sizi bekliyor demektir.

    İspanya'da üretilen (kodu "R") SEAT Toledo'lardan daha kalitelidir. Koltukları kadifedir, ekranda RDS bilgileri çıkar ve aynalar kapanır ama Cruise Control ve Yağmur Sensörü yoktur. Cruise Control ise takılabilmektedir.

    Benim 2000 model SEAT Toledo aracımda NOKIA 8810 için telefon yuvası (orjinal) ve ayrıca orjinal 6'lı CD Changer de vardı. Çok güzel bir araçtı.

    17.250 TL iyi fiyat. 16.500 TL'ye kadar çıkın, çok inat ediyorsa 250 TL daha verin, satıcı 17.250 TL isteyen 16.500 TL'ye çoktan evet demeli, yoksa başka araçlara bakın ama SEAT Toledo'nun temizi ve az kilometre yapmış olanı her zaman iyi para eder. VW Golf ve VW Bora'dan geri de kalmaz.

    NOT: 11 yıllık bir otomobilin komple boyalı olması sorun değildir.

    Selamlar,

    Taner Göde




  • öncelikle verdiğiniz detaylı bilgi için çok teşekkür ederim,işin aslı satıcı tanıdık çıktı ancak boya konusında kendiside net bişey bilmiyormuş bayandan aldığını ve çizik sebebiyle boyandığını söyledi, fiyatı en son 17000 yaptı ancak bana çevremden arkadaşlarım almamamı söyleyince soğudum,sizin verdiğiniz bilgiler ile vermeyeceğini bildiğim halde 15.500 son fiyat cekeceğim yoksa sağlık olsun çünkü ihtiyactan borç ile alacaktım, lpg yok+agır bakım yapılmamış+sigorta yapılmamış. vazgeçer gibiyim ama hayırlısı.tekrar tesekkürler
  • fiyat oldukça uygun ama boya satış için sıkıntı yaratabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.