Şimdi Ara

SEAT LEON OTOMATİK YAN AYNALAR KAPANMASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
14.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar seat leonda nasıl ayarlanıyor kontak açılınca yan aynalar açılıyor kontağı kapanınca kapanıyor bu ayar nerden ve nasıl oluyor ben ortadaki konsoldaki tuşla açıp kapatıyorum acaba bunu nasıl otomatik kapanmaya ayarlıyabilirim?



  • Eğer aracınızın anahtarının kpatma düğmesine basılı tutarsanız 3-4 sn kadar olması lazım kapılar kilitlenir,tüm camlar ve yan aynalar otomatik kapanır.Yine aynı şekilde anahtaraın açma düğmesine 3-4 sn basılı tutarsanız aynalar açılır camalrla birlikte.Normal açıp binerseniz kontağı çevirdğiniz anda aynalar açılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yavuzhz

    Eğer aracınızın anahtarının kpatma düğmesine basılı tutarsanız 3-4 sn kadar olması lazım kapılar kilitlenir,tüm camlar ve yan aynalar otomatik kapanır.Yine aynı şekilde anahtaraın açma düğmesine 3-4 sn basılı tutarsanız aynalar açılır camalrla birlikte.Normal açıp binerseniz kontağı çevirdğiniz anda aynalar açılır.




    Çok sağolun bunu öğrendiğim iyi oldu düğmeyle açıp kapatmaya canım sıkılmışdı teşekkürler
  • Çok faydalı bir bilgi 40 yıl düşünsem akılıma gelmezdi aracta aynaları katlama düğmesi aramaktan bir hal olmuştum teşekkurler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.