Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2886. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57.753
Cevap
369
Favori
2.585.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28842885288628872888
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • winrar48 W kullanıcısına yanıt
    Aldım zaten hocam 2014 1.2 tsi 105 HP bir parça değişen 1 parça boya 14 bin tramer var geçen sene haziranda olmuş serviste yapılan işlemden kayıtlı servis kayıtlı zaten, 117 binde .
    İlk izlenimlerim arabanın yakıtımı fena değil gerçekten beğendim özellikle arabınım rijitliği çok iyi virajlara bir bütün girip çıkıyor tedirgin etmiyor insanı şanzıman bir bakıyorsun 5-6 olmuş anlamıyorsun bile performansıda tatminkar Allah kaza bela sorun vermesin 3-4 sene binerim ben buna dedim.
    Sadece önceki sahibi sigara içmiş koku var gideremedim bir türlü çeşitli şeyler denedim sildim yıkattım vs. Çeşitli spreyler var giderir mi acaba.
  • Merhabalar bagajın otomatik açılması için amortisörleri değiştirmek istiyorum yabancı forumlarda da araştırmayla Stabilus Lift O Mat 017468 marka amortisör önermişler aranızda kullanan var mı ve ülkemizde olmadığı için yurtdışından getirmek istiyorum ama pahalıya gelir muadil olarak aynı basınç aynı uzunluk ve kalınlıkta octavia amortisörü buldum bunlardan hangisini tercih etmeliyim sizin tavsiye edeceğiniz ve önerebileceğiniz bir şey var mı
  • alirizagungor A kullanıcısına yanıt
    Belirttiğiniz model bizim için uygun olanı. Yakın zaman önce sahibindende biri satıyordu. Aradım ama bulamadım. Onu ben de alacaktım ama belki bizim araçlar için elektrikli bagaj seti gelir diye bekledim, ama olmadı. Belirttiğiniz modeli bulursanız alın. Yurtdışından getirtmek masraflı olabilir.
  • alirizagungor A kullanıcısına yanıt

    En güzeli araçı değiştirmek olur hocam kim uğraşacak onunla ayrıca çok önemli mi :)

  • lektonstar kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam buldum bir tane 154 euro çok pahalı geldiği için şuan alamayacağım maalesef 🥲

  • kafkas1111 kullanıcısına yanıt

    bu aracı yeni aldım hocam inşallah ileride alabilirim teşekkürler 😬

  • alirizagungor A kullanıcısına yanıt
    11 senelik ve 175000 km lik bir Leon kullanıcısı olarak bence almamanız iyi olmuş. Bu amortisörlerin basınçları çok fazla olduğu için hem kilit mekanizmasını hem de bilhassa gövde ve bagaj kapağı üzerindeki bağlantı noktalarını çok zorluyor. Sonrasında onların montaj yerlerinde gevşemeler başlıyor.

    Ben mesela amortisör imkanını kaputtan yana kullandım :) Motoru çok açan birisiyim çünkü. Sizin de ilginiz varsa şayet düşünün derim.
  • Car Lover C kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler yorumunuz için kaput amortisörlerinde hangi basınç ve uzunluk değerlerini kullandınız 🤓

  • alirizagungor A kullanıcısına yanıt
    AliExpress ten aratırsanız daha uygun olur. Onun parçaları ve bağlantı aparatları ile birlikte bir takım olarak alınması gerekiyor çünkü.
  • Car Lover C kullanıcısına yanıt

    sıfır aldınız sanırım hocam model motor nedir acaba otomatik mi bu zamana kadar sıkıntı yaşadınız mı birde sıkılmadınız mı nasıl bu kadar süre satmadan dayandınız ben 2 seneden sonra hemen satmak geliyor içinden dayanamıyorum.

    Ama bunu biraz kullanacağım sanırım en az 3 sene hoşuma gidiyor çok şükür.

  • Herkese Leon’u ile keyifli bir hafta sonu dilerim.



    SEAT LEON MK3/5F ANA KONU
  • kafkas1111 kullanıcısına yanıt
    2013 Kasım’da üretilmişti. Ben de 2014 Ocak’ta aldım. 1.4 140 lik FR plus paket diye geçenlerden. Manuel vites. Beyaz, 17 jant. O zaman gelenlerden iste :)

    Aldığım günden bu yana tüm bakımlarını yetkili serviste yaptırdım ve işlemlerden genel olarak hep memnun kaldım. Bakımlarda rutin olarak değişen filtreler, bujiler ve yağ dışında zamanla kullanıma bağlı olarak eskiyip de değişenler;

    1 kez triger kayışı ve devirdaim pompası,
    1 kez akü (orijinali ile)
    1 kez balata ve disk takımı
    1 kez alternatör kayışı değişti.

    Bu süreçte araçta 2 parça bozulduğu için değişti;

    Yağmur sensörü
    Far seviye sensörü.

    2019’da Turkiye’den Hollanda’ya üzerimizde portbagajla gittik. Yaklaşık 3500 km. 1 sene kaldıktan sonra yine aynı şekilde döndük. Orada bile yetkili serviste bakımını yaptırdım.

    Bunları sunun için yazdım. Aracımıza hep iyi baktık. Neredeyse tüm Avrupa’yı gezdik. Bizi hiç üzmedi. Seat bizde hep iyi hatıralar biriktirdi. Yakıtı, gidişi çok güzel. Sürüşü rafineye yakın. Manuel vitesleri kemikli ve kullanımı zevkli. Keyif veriyor yani. Allah kaza bela vermedikten sonra da kullanırız diye düşünüyorum.

    Sizin de aracınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.




  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    İyi gezmeler.
  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    Maşallah hocam Allah kaza bela vermesin çok diri duruyor belli iyi bakıldığı resimden de🤩 demekki ne aracın ne motorun kronik bir şeyi yok Alman yapıyor hocam mekanik ve teknoloji çok önde.
    Bende
    clio symbol2005,
    ford fiesta2012,
    Dacia Sandero2017,
    Peugeot 207 2009
    Citroen c4 2013
    Şimdi ki Seat Leon 2014 Aralık üretimi 2015 çıkışlı.
    Gerçekten c4 te mesela arasında 1-2 yaş var ama teknolojisi motoru kendini çok belli ediyor iyi olduğunun bunu dedim alacaksın zamanında sıfır uzun yıllar sorunsuz bineceksin diye düşündüğümü sen yapmışsın🙂
  • kafkas1111 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Araçlarımız güzel, keyifli ve donanımlı araçlar. Sürerken, yolculuk yaparken çok keyif alıyorum. Ben boş paket araç hiç sevmem. Mümkünse en donanımlısı olacak. Motor, şanzıman gayet başarılı.




    SEAT LEON MK3/5F ANA KONU


    SEAT LEON MK3/5F ANA KONU

    SEAT LEON MK3/5F ANA KONU


    SEAT LEON MK3/5F ANA KONU


    SEAT LEON MK3/5F ANA KONU




  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    Hocam hayelet ekran birde CarPlay li ekranı sonradan mı taktırdınız anlayamadım olmaması lazım.
    Ayrıca araç resimleri harika foto shop gibi
  • kafkas1111 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Sadece hayalet gösterge sonradan takıldı. Multimedya fabrikasyon.
    Çektiğim ham fotoğrafların üzerinde biraz oynuyorum evet ama aracın olmayan kusurlarını kapatmaya çalışmıyorum. Çok şükür aracım zaten çok canlı, temiz ve taze 😊
    Amaç, resmi biraz daha kesinleştirmek, canlandırmak ve aracın detaylarını ortaya çıkarmak.
  • lektonstar kullanıcısına yanıt

    Nerde ve ne zaman taktırdınız hayalet göstergeyi carplay lı ekran çok başarılı arabayı direk 2020 model yapmış desen inanırlar.

  • kafkas1111 kullanıcısına yanıt
    Hayalet göstergeyi üç yıl önce taktırdım. Erzurum’da vagcom retro işleri ile uğraşan harika bir ustamız var. Bluegarage 25 olarak instagramda bulabilirsiniz. Multimedyaya sonradan bir işlem yapılmadı. Fabrikasyon Full link açık olarak geldi.
  • lektonstar kullanıcısına yanıt

    başarılı bir çalışma olmuş yükseldim şuan bakalım hocam yaptırabilirim.

    Ayrıca anahtarın pilini değiştirin uyarısı verdi bu duracell kumanda pilleri var uyumlu oluyor mu kendimiz değiştirebiliyor muyuz acaba.

  • 
Sayfa: önceki 28842885288628872888
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.