Şimdi Ara

seat leon fr

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba,ben seat leon fr versiyonunu almayı düşünüyorum da.bu arabayı kullanan yada deneyen var mı?araba 2.0 170 beygir tdi...performansı nasıl?ayrıca fiyatı 62.000 tl.birkaç donanımla birlikte 65.000 tl civarı oluyor.bu fiyata değer mi?yoksa bu fiyata başka arabalara bakılmalı sizce?fr donanım oldukça iyi gibi gözüküyor,ne dersiniz?



  • ben olsam o fiyata 2. el 3 20 d bakarım.
  • İçinin malzeme kalitesi Golf gibi değil tabi, ama otomobili otomobil yapan kısımları (motor, vites kutusu, şasi) Golf GTD'den farklı değil, hatta aynı. Kullanışlığım yok henüz, ama yabancı forumlarda (http://www.seatcupra.net güzeldir) kullanıp da kötüleyene rastlamadım. VW'nin en modern fabrikasında üretiliyor. Dizel bir araç düşünecek olsam ilk tercihlerimden birisi olurdu. Benzinli de olabilir derseniz, 211 beygir Golf GTI motoruna sahip 6 vitesli DSG'li benzinli bir FR de çok şahane bir seçim olur ama onu getirirler mi bilmem. Bir de Cupra var. O hepsinden daha güzel olur ama size göre de öyle mi olur bilemem. Parayı kozmetiğe veya markaya değil gerçekten iyi bir otomobile harcamak isteyenler için Seat iyi bir seçim bence.
    Ankara'dan almayı düşünüyorsanız Ata Otomotiv tarafından sinirinizin bozulmasına mahal vermeyin ve İstanbul'dan telefonla güzel güzel alın. FR için sanırım 4 ay kadar beklersiniz yalnız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilsever -- 8 Mart 2011; 0:12:47 >




  • ben 2.0 tdi 140 hp olanını kullanıyorum. bahsettiğiniz model yeni tip common rail sistemli motor. daha sessiz ve daha güçlü. biraz pahalı evet ama çok zevk ile kullanıcaksınız şüpheniz olmasın.
  • Selamlar, ben aracımı sattım araç arıyorum. Sattığım araç da 1.9 dizel idi. Az önce 1.6 turbo benzinli bir aracı test ettim, aynı tadı bulamadım. 2.0 tdi oalrak bu araç çok güzel ancak sanırım sipariş üzerine geliyormuş. Hiç inceleme-görme fırsatım olmadı. Leon un 2013 de kasa değiştireceğini duydum, ben de eski (2004-2009) bir seat kullanıcısı olarak ikinci elde biraz zorlanacağımı düşünüyorum. Artıları yeni teknolojik motor, eksileri ise bilinmezlik (en azından benim için)
  •  seat leon fr


    Tasarımı çok güzel ama biraz daha bekle. yeni motor seçenekleri eklenmiş. Daha ufak bir motorla maliyeti düşürebilirsin

    http://www.karsihaber.com/2012-seat-leon-frnin-motor-secenekleri-artti-151141h.htm

    http://www.karsihaber.com/2012-seat-leon-fr-resimleri-5157g.htm




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.