Şimdi Ara

SEAT IBIZA SPORTOURER (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
29.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şuan bayilerde araç yok. martta gelecek diyorlar (martın ortası mı sonumu onlarda bilmiyor). bu arada 1.2 tdı düşünüyoruz ama forumlarda motor sesi çok fazla diyorlar bu konu hakkında bilgisi olan var mı?traktör almak da istemiyorum:))
    bide klima dijital olsa ah ulan ah..

     SEAT IBIZA SPORTOURER
  • 1.2 motor yüksek performanslı kullanılmak istendiğinde çok gürültülü olur.Yani çok fazla performans odaklı kullanmayacaksanız sesin sorun olacağını düşünmüyorum.
    şöyle ki seat'ın eski 1.4 dizel motorlarıda üç silindirli idi.Aracın dışına ses gelsede içindeki yalıtımdan ötürü fazla ses olacağını düşünmüyorum.
    Bayiye uğrayan arkdaşlar son fiyatlar hakkında bilgi verirse güzel olur...
  • rölantide tırlaması var 1.2 tdi'ın ama içeriye ses gelmiyor izolasyonu iyi anca kapıyı açtığınızda duyuyorsunuz dışarıdakilerin duyacağı ses önemliyse tavsiye edilmez ama dediğim gibi içerideki ses izolasyonu iyi
  • Dışarıdakiler ses duymayacak diye motordan vaz geçemem.İçeriye sesin gelmemesi önemli olan.
    Şöyle ki bir yakınımda 2007 model Volvo S40 dizel vardı.Aracın motorunun performans ve kalitesinden hemem hemen herkes hemfikirdir.Ama o da ne içeriye öyle bir ses geliyor ki?Sanki motor kucağımda çalışıyor.
    Yani yalıtım çok önemli...
  • normal ibizanın arka koltuk kısmı daha geniş st ye göre hem de daha basık normal ibiza daha ferah bu arabadan
  • bencede 1.2 motor da performans yerine ekonomik oluşu öne çıktığı için tercih edilir. bundan dolayı ön plana çıkıyo.tabii arabanın görüntüsüde hoş..
  • Bugün itibarıyla Adana Kavi'den Seat İbiza ST 1.4 85 hp (beyaz) almış bulunmaktayım. Plaka+sigorta+kasko dahil 32.500... Yakıt tüketimi ve performans konularında edineceğim izlenimleri zamanla burada paylaşacağım arkadaşlar. İyi forumlar, sağlıcakla kalın...
  • Hayırlı olsun calmy_01. Allah kaza bela göstermesin. Style donanım değil mi?
  • Amin, çok teşekkür ederim pckopat_6. Evet arabam style donanım. Bugün araçla iş yerime gidip geldim (20km) , malum şehir içinde max hız belli olduğundan performansı tam olarak ölçemiyorum (hafta sonunu bekliyorum otobanda test edicem inş.) ama kalkış olsun, vites geçişleri olsun gerçekten beni tatmin etti. Deri sportif direksiyon + vites , koltuklar, geniş görüş mesafesi, 6 hoparlör + kaliteli ses sürüş keyfimi arttırdı diyebilirim. Ayrıca hoşuma giden bir özelliği de göstergelerde beyaz ışık kullanılmış olması, çok şık duruyor :) Merak eden arkadaşlar için şunu da belirtmeliyim; çok marka gezdim, hemen hemen her yerden fiyat aldım. Standart özellikleri, motor seçenekleri, donanım seçenekleri vs vs derken başım dönmüştü. İnanın Seat en son uğradığım marka oldu ve arabayı alıp çıktım:) 4 kişilik bir aile olduğumuz ve her yaz uzun yol yaptığımızdan dolayı aracın içinin geniş ve ferah, bagaj hacminin de fazla olması + classic stationwagon dan daha sportif hatlara sahip olması beni cezbeden noktalardandır arkadaşlar. Tabii ki herkesin aracından beklentisi farklıdır ama bugün gördüm ki sürüş kalitesi noktasında da iyi bir seçim yapmışım. Darısı yakıt tüketimine diyorum artık :) Şimdilik benden bu kadar, umarım aracı almayı düşünen arkadaşlara az da olsa fikir verebilmişimdir. Esen kalın...




  • calmy_01

    Hayırlı olsun.Yakıt tüketimini bizimle paylaşırsınız artık.

    Ayrıca ilk 5000km de motor yağı değiştirenlerdenmisiniz..
  • hayırlı olsun calmy_01.

    arkadaşım 1.2 tdı motor mevcutmu.bi bilgin var mı.
  • hayırlısı olsun.türkiyedeki tek ibiza st 1.2 tsi dsg kullanıcısı olarak :)) ben aracımdan çok ama çok memnunum.ayrıca style donanımın görüntüsü oldukça şık.
  • sanada hayırlı olsun carierer . istanbulda nerelerde var.2 veya 3 yere sordum ama arac yok diyorlar. yardımcı olabilecek arkadaş var mı.
    arac alan arkadaşlar mumkunse resim ve yorumlarınızıda bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyas akkaya -- 5 Mart 2011; 16:22:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: calmy_01

    Bugün itibarıyla Adana Kavi'den Seat İbiza ST 1.4 85 hp (beyaz) almış bulunmaktayım. Plaka+sigorta+kasko dahil 32.500... Yakıt tüketimi ve performans konularında edineceğim izlenimleri zamanla burada paylaşacağım arkadaşlar. İyi forumlar, sağlıcakla kalın...


    hayırlı olsun. ne kadar indiler fiyatta?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfzxcv -- 7 Mart 2011; 22:14:56 >
  • 1.6 lt TDI CR 90Hp liste fiyatı 37000Tl. Seatlarda indirimler nasıl bilginiz varmı? 0-500, 500-1000, 1000-2000???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carierer

    hayırlısı olsun.türkiyedeki tek ibiza st 1.2 tsi dsg kullanıcısı olarak :)) ben aracımdan çok ama çok memnunum.ayrıca style donanımın görüntüsü oldukça şık.

    yakıt tüketiminizi bekliyoruz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semihus

    1.6 lt TDI CR 90Hp liste fiyatı 37000Tl. Seatlarda indirimler nasıl bilginiz varmı? 0-500, 500-1000, 1000-2000???


    pazarlık kabiliyetinize göre değişiyor ben kampanya varken indirimli fiyatlardan pek inmemişlerdi ama trafik tescil, plaka, servis hizmetleri varsa boya koruma, motor koruma vs tırtıklayabilirsiniz. şansınızı sonuna kadar zorlayın bir arkadaşım vw den yılbaşı öncesi fiyatlarıyla üzerine indirimle aldı ama doğru adamları tanımanız lazımbunun için satış elemanı bunu yapamaz.
  • yakıt tüketimi karışık 6.5 lt . tl bazında 26 kr yakıyor yanlış hesaplamadıysam 6.5 lt ye tekabul ediyor. ş.dışı ortalaması 140 kmdir.yalnız şu var araç ne kadar az yakarsa yaksın 5.5 lt yakıyor çoğu zaman, benzin lt bazında pahalı olduğundan en azı bu oluyor işte.saygılar
  • Bende bu 1.2 tdi olan aracı çok merak ediyorum...bugün 207 sw inceledim haftaya da seatı incelerim..
  • bende kullanıyorum memnunum

     SEAT IBIZA SPORTOURER
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.