Şimdi Ara

SEAT DİJİTAL KLİMA KONUSUNDA ANKARADA GÜVENİLİR YER TAVSİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2004 Seat İbiza aracım var. İlk sahibiyim. Dijital (Klimatronik) klimasını kullanırken özellikle ilk çalıştırmada torpidonun altından son bir aydır belirgin tıkırtılar gelmeye başladı. Birde klima kapalı olsa bile en son bırakılan sıcaklıkta içeriye yaklaşık 1. seviyede hava üflemeye devam ediyor. Bana bu bir arıza başlangıcı gibi geliyor. Resmi servislerde açıp bir bakalım, motorları değiştirelim, 1000 tl hallederiz gibi cevaplar geldi. Yani bir sonuca ulaşamadım. Önümüz yaz ve klimanın işe yarayacağı zaman arıza vermesini istemiyorum. Ankara'da bu işten gerçekten anlayan (Volkswagen grubu) bir yer bilen varsa acil cevaplarını bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler.



  • sanırım bilen yok burada.. kolay gelsin
  • Arkadaşım SEAT Profesörü Ramazan Usta'yı ara, yeri Adana'da ve gerekirse de Adana'ya gelirsin bir klima tamiratı için diye düşünüyorum. Telefon 0-532-7965708
  • Ben ramazan ustaya (Adana) yaklaşık 1.5 ay önce aracımın (SEAT Cordoba Signum) arızası için gittim. daha öncesinde 3 farklı ustaya aracı göstermeme (hatta kontak anahtarını yenisi ile değiştirmeyi önerenler oldu) ve arızaların yapılmış olmasına rağmen aynı arızalar kısa sürede tekrar oluşunca Adana SEAT servisinden bildiğim Ramazan ustaya gittim. Arızanın kontak termiği tespiti üzerine onarımını yaptı o günden beri aracım orjinal bir şekilde sorunsuz olarak kullanıyorum. Burdan kendisine bir kez daha teşekkür eder ve herkese mutlaka tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.