Şimdi Ara

seat cordoba 2008 ışık açık ikaz sesi ve anahtar ile camları kapama sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Seat Cordoba 1.4 TDI Style 80 aracım var.
    Araçla ilgili iki sorunum var
    1)Aracı stop edip, şoför kapısını açınca ,eğer far açık kalmış veya sinyal kolu çalışır vaziyette bırakılmış ise sesli ikaz veriyordu ama şimdi çalışmıyor.Ayrıca diğer kapıları açınca ışık yanmasına rağmen ,şöför kapısını açınca ışık yanmıyor.
    2) Aracın dışında iken ,camları açmak istediğimde ,anahtarı kilide takıp, açma yönünde basılı tutunca camların açılması lazım fakat bu özellikte çalışmıyor.

    İnternetten biraz araştırmam sonucu,1.sorunun sebebinin kapı swichinin bozuk olmasından kaynaklandığı bilgisine ulaştım.2.sorunun sebebi ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım.
    Sonrasında bulunduğum ildeki sanayiye uğradım oradaki ustada aynı şeyi söyledi.Ya kapı kilidinin komple değişecek yada swich değişecek dedi.Kapı anahtarı değişirse iki sorun da çözülür dedi.Ustaya ,anahtarı değiştirme taraftarı olmadığımı çünkü yan sanayi ürün kullanmak istememediğimi belittim.O da bana sadece swichi değiştirsek, ikinci sorun yani camların anahtarla açılıp kapanması sorunu ,çözlmeyebilir dedi.

    Arkadaşlar, 2.sorunum swichi değiştirmekle çözülemez mi? Başka hangi sebepten olabilir ki ? (Bu arada şunu da belirtmek isterim,camlar ,düğmeden aşağı veya yukarıya kalkmasında herhangi bir sorun yoktur.)

    Yoksa anahtarı komple mi değiştireyim ? Aracın orijinal kapı kilidinin markası nedir acaba,internetten uygun fiyatsa belki alırdım.Sanayi Ustası bana , sadece kapı sökmek 50tl dir diyor,swich değişimi için de 20tl alsa 70 tl eder.
    Yan sanayi kapı kilitlerini sordum. 150tl dediler.
    Anatarı değiştirirsem ya ikinci sorunum çözülmez ise o zamanda bayağı bir zarara uğrarım.
    Yardımlarınızı belkiyorum arkadaşlar.







  • gönderim yetim kaldı.
  • binbang B kullanıcısına yanıt
    Kilit sorunu ne oldu yapıldı mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilitleyin, sonra tekrar kilitler şekilde bi müddet bekleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.