Şimdi Ara

Seasonic vs. Xilence (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Kubilay

    XILENCE XP750 alındı, değerli görüşleriniz için teşekkür ederim :)
    İnceleme gelecek

    Güle güle kullan üstadım. Hayırlı olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: svideoz

    quote:

    Orijinalden alıntı: realthing

    quote:

    Orijinalden alıntı: knnkpln

    quote:

    Orijinalden alıntı: ophion84

    quote:

    Hocam yanlış anlama da o 1 yıldız veren bazı test sitelerini çok merak ettim.Zira zamanında bende xilence markası hakkında pek emin değildim ve bu yüzden internetin altını üstüne getirdim girmediğim site kalmadı xilence incelemeleriyle ilgili eski revizyon casing macrona yaptırdığı güç kaynakları bile en aşağı 5 üzrinden 3 almış o da xp600.Şimdiki güç kaynaklarını andyson yapıyor ve kalitesi oldukça yükselmiş.Sözüm meclisten dışarı dediklerimin aksini ispatlayabilecek güncel bir incelemeden haberiniz varsa lütfen bizle paylaşın arkadaşlar.


    Hocam şu an işteyim akşam eve gidince bakmam lazım ama gördüğümü biliyorum toplu güç kaynağı incelemesinde. Hatta şaşırmıştım kullandığım güç kaynağı acaba çok mu kalitesiz diye ama kaç yıldır çalışıyor kuzenimde şu an dediğim gibi ve çatlama patlama yanma yapmadı en son bildiğim kadarıyla. Ama eminim ki bu markanın da gerçekten düşük kaliteli güç kaynakları mutlaka vardır fakat XQ 800 serisi gibi modüler ve 80+ silver sertifikalı serileri de vardır. Kısacası aslında olay şuna dayanıyor ne kadar para verirsen o kdr üst model bir güç kaynağı alabilirsin. Tabi içindeki malzemeyi ve ne kadar sorunsuz kullanabileceğinizi bilemem bu uğrunda kavga etmeye değecek bir konu değil tercih meselesi kişinin bütçesine bağlı. Şu iyidir bu kötüdür demek her halükarda yanlış olabilir fakat seasonic gibi markaları daha rahat güvenerek alabilirsiniz diye düşünüyorum.

    Orası öyle seasonice lafımız olmadı.İncelemenin sonundaki şu yorumdan yola çıkıp.
    "Xilence 580, fiyat olarak cazip ama üzerinde yazan 580 Watt kapasitesi sağlayamıyor, üstelik ürünün üzerinde hiç bir yerde gerçek kapasitesi de yazmıyor. Ürünün üzerinde Output=500 Watt, Peak=580 Watt gibi bir ifade olsaydı, onu LC Power ve Thermaltake'in yanına katardık, ancak böyle bir şey yok. Üzerinde ufak tefek değişiklikler yapılırsa, daha başarılı olabilecek bir ürün.".Xilence çok çok dandik psu üretir diyenlere lafımız oldu.

    Hala söylüyorum; bir firma ürün etiketine tüketiciyi yanıltıcı bilgi işliyorsa, ne olursa olsun güvenilmezdir. Üzerinde yazdığı değeri veremeyen ürün de dandiktir. Seasonic, corsair, enermax, ocz gibi şirketlerde böyle bir duruma rastlamanız imkansızdır.

    "Sallama" dedim sen alındın ya daha beterini yapıyorsun az bile söylemişim bu kafayla ciddiye alınmayı bekleme ama bizim gibi az çok bilgi sahibi olmayanlar söylediklerini ciddi sanır ah alırsın bilmiyorsan bundan sonra bilmediğin konu hakkında yorum yapma !

    Tamam abi. Sen emrettin ya, bundan sonra hep öyle yaparım. Önce sana sorarım bundan sonra yorum yaparken. Muhtarlıktan ikametgah felan da istiyo musun?




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.