Şimdi Ara

seagate 1.5tb hdd sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar,

    ST31500341AS harddiskim ve CC1H Firmware sürümüne sahip. arşivleme amaçlı kullandığım bu harddisk gecikmeli yazma hatası verdi ve pc de görünmedi. daha sonra başka bir bilgisayarda çalışdı. tekrar kendi bilgisayarına takdığımda biosdan görünüyor fakat yönetten yabancı diski al dediğimde hata veriyor. bundan sonra diğer pc lerdede aynı hatayı verdi. sistem olay görünteleyicide hata ,ldm, olay kısmındada 2 yazıyor. bir umut Firmware güncellemeye çalıştım olmuyor, zaten not kısmında cc sürümlerinde gerek yok, olmaz diyor.

    neler yapabilirim arşivim kurtulurmu? şimdiden teşekkürler.



  • Bence harddisklerin veri güvenliği konusunda firmaların çok çalışması gerekiyor çünkü bakıyorumda herkes bir zamanlar haddisk'lerinin bozulmasından dolayı veri kaybı yaşamış.Firmalar daha hatasız ve sorunsuz harddiskler üretmeli ve bu yaşanan sorunların azda olsa önüne geçmeli.. Zaten 2 defa 200gb'lık ve bir defada 250gb'lık harddiskim bozuldu ama bu bozulmaların sorumlu benim firmalar değil xD xD
  • arkadaşlar bendehttp://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.010.1276.0063 şu linkteki harddiski almayı düşünüyorum. popcornhour A-110 ntm cihazıma takacağım. ve depolama olarak kullanacağım.genellikle 1080p ve azda olsa 720p. benim sorum ; uzun bi süredir hdd'ler konusunu takip etmedim.markasına güveniyorum ama bu boyutta bi hdd'nin benim bilmediğim bi handikap'ı varmı ? bilgi verirseniz çok sevinirim..
  • şimdi biraz gözden geçirince seagate yüksek kapasite son serilerde aniden çökme yaşanabiliyormuş ..bunuda göz önünde bulundurmak lazım. hele depolama için çok sakat.
  • yar derdime bir çareee.....
  • Geçmiş olsun.

    Yapacak birşey yok. Aynısı benim başımada geldi.

    Garantili ise gönder servise vede paranı geri al kesinlikle. Seagate özellikle 1.5tb lıklarda birçok kişin başını yaktı.
    Almamakla protesto edebilirsin.
  • zaten seagate hdd leri sildim hayatımdan birdaha almamda, tahminim formatlayınca düzelecek harddisk ama benim amacım formatlamadan arşivi kurtarabilmek. birde vistalı bilgisayarda denemeyi düşünüyorum. inş kurtulur ne diyelim...
  • Denemekte fayda var tabiki ama formatla harddiski kurtarabileceğini zannetmiyorum.
    Çünkü belli bir süre sonra harddisk bilgisayar tarafından hiç görünmüyor. Bendeki bir süre sesli çalıştı sonra kafa atmaya başladı vede tamamen gitti.
    En iyisi gönder garantiye al paranı kurtul.
    Yoksa aynı şeyleri tekrar tekrar yaşarsın....




    quote:

    Orjinalden alıntı: yakamozkafe

    zaten seagate hdd leri sildim hayatımdan birdaha almamda, tahminim formatlayınca düzelecek harddisk ama benim amacım formatlamadan arşivi kurtarabilmek. birde vistalı bilgisayarda denemeyi düşünüyorum. inş kurtulur ne diyelim...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.