Şimdi Ara

SE Xperia Neo V Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi Günler. Bölüm Yanlış yereyse affınıza sığınırım. Yeniyim çünkü. Bende Bitane Xperia neo v var. şuan And. 2.3.4 yüklü ancak Pc'den 4.0'ı yükleyemiyorum (Sony Pc Companion prog. kullanıyorum. birşey mi atlıyorum acaba ayrıntılı yükleme ayrıntısı varm ıdır? yardım ederseniz çok sevinirim. İyi günler.

     SE Xperia Neo V Güncelleme



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetoguz34

    İyi Günler. Bölüm Yanlış yereyse affınıza sığınırım. Yeniyim çünkü. Bende Bitane Xperia neo v var. şuan And. 2.3.4 yüklü ancak Pc'den 4.0'ı yükleyemiyorum (Sony Pc Companion prog. kullanıyorum. birşey mi atlıyorum acaba ayrıntılı yükleme ayrıntısı varm ıdır? yardım ederseniz çok sevinirim. İyi günler.

     SE Xperia Neo V Güncelleme


    bende dün güncelleme yaparken aynı sorunu yaşadım. 4-5 defa tekrarladım yine aynı sorun bu yüzden sony update service programıyla güncelleme yaptım şuan kullanıyorum




  • Sony Update Service ile güncelleme yap. Ayrıca güncelleme yaparken fabrika ayarlarına geri dönerek yükleme yap seçeneği var onu işaretle.
    Güncelleme yapmadan önce kesinlikle telefonun hafıza kartına format at. Yeni sisteme temiz bir hafıza kartı ile başla. Yoksa kasma ve menü geçişlerinde donmalar yaşarsın.
    Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.