Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^ (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
15
Favori
197.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihalptekin

    sonyericsson un orijinal sitesinde bile işlem gücü olarak tamamen aynı oldukları yazılıyken bence neo ile neo v nin oyun çalıştırmada farklılık gösterecekleri durumu imkansız... belki bi yazılım güncellemesi öncesi çalışmayan bir oyun vardır. neo neo v den o oyunu çalıştıran yamayı bi ka çgün önce indirmeye sunmuştur... başka bi ihtimal yok..

    Teşekkür ederim Oyun açsından fark yoksa neo V almak farz oldu vatan indirim yapsada gidip alsam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aytax

    arkadaşlar bu telefonu önerir misiniz ? Uygulama oyun v.s yeterince var mı ? Bende Samsung Wave var android için alacağım.

    şu telefonlarla arasında gidip geliyorum. Üçünden birini alacam ne dersiniz ?

    -Samsung İ9011 Galaxy S Plus
    -LG E730 Optimus Sol
    - Sony Ericson Neo V



    lg'yi tavsiye etmem, donanım olarak neo v ile hemen hemen aynılar ancak güncelleme desteği konusunda lg çok çok geride. (örn. optimus black daha gingerbread almadı, neo v ise nisanda ics alacak) Ancak sgs plus neo v'den donanım olarak (gerek işlemci, gerek dahili hafıza) daha üstündür. Eğer donanım sizin için önemliyse sgs plus alın derim. Ancak donanımın yanında tasarıma da önem veriyorsanız hiç düşünmeyin neo v alın




  • Arkadaşlar neo v kullanan ve class 4-6-10 hafıza kartlarına sahip olan arkadaşlar 720p ve 1080 p video oynatırken takılma sorunu yaşayıp yaşamadıklarını yazabilirler mi?

    Her class için cevap alabilirsek karşılaştırma yapma seçeneğimiz olur, ben de almayı düşünüyorum da 16gb. Ama hangi class alayım ona karar veremedim. Class 4 ile 10 arasındaki fiyat farkına değer mi yani??
  • Arkadaşım 1080p sadece kartla ilgili bi olay degil. Su anda alinacakaa eger 10 alinir baska dda biseyy alinmaz.

    Ayrica 720p video cekerken 10 disindaki kartlaRin takildigini soyledi arkadaslar .o yuzeen 10 al gitsin
  • al diyosun da bütçe kısıtlı şu ara arada da fiyat farkı var malum :)

    Aslında sorduğum soru basit, class 4 hafıza kartı ile experia neo'da 720p dizileri takılmadan oynatabilen var mı???
  • Counter Strike 1.6 Portable:

    Android için port edilmiş bir oyundur.


    Tıkla İndir.(APK)




  • TheZion güzel paylaşımlar olmuş, devamını beklerim zira bilinçsiz bir kitlenin hala şunu mu alsam bunu mu tarzı saçma sorularından konuyu takip etmek güçleşiyor.

    Fener programının bir değişiği vardı ama bunun widget ı hoşuma gitti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amphixus

    al diyosun da bütçe kısıtlı şu ara arada da fiyat farkı var malum :)

    Aslında sorduğum soru basit, class 4 hafıza kartı ile experia neo'da 720p dizileri takılmadan oynatabilen var mı???

    HB ye bakıyorum class 4 56 tl
    team 16 gb class 10 75 tl

    arada 20 tl fark var, taksitle alsan 12 ye bölsen 1 küsür tl fark var. yok 20 tlik fark yine de cok gelıyosa bu telefonu da hafıza kartını kullanma, cunku bu tur butceler ıcın bu aletler luks olur o zaman.

    class 4 e 720p dosya kayderederken takılma oluyor bu arada arkadaşların dedıgıne gore. class 4 720 oynatsa da alınmaz yanı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: playmaker10

    quote:

    Orijinalden alıntı: aytax

    arkadaşlar bu telefonu önerir misiniz ? Uygulama oyun v.s yeterince var mı ? Bende Samsung Wave var android için alacağım.

    şu telefonlarla arasında gidip geliyorum. Üçünden birini alacam ne dersiniz ?

    -Samsung İ9011 Galaxy S Plus
    -LG E730 Optimus Sol
    - Sony Ericson Neo V



    lg'yi tavsiye etmem, donanım olarak neo v ile hemen hemen aynılar ancak güncelleme desteği konusunda lg çok çok geride. (örn. optimus black daha gingerbread almadı, neo v ise nisanda ics alacak) Ancak sgs plus neo v'den donanım olarak (gerek işlemci, gerek dahili hafıza) daha üstündür. Eğer donanım sizin için önemliyse sgs plus alın derim. Ancak donanımın yanında tasarıma da önem veriyorsanız hiç düşünmeyin neo v alın

    Galaxy S Plus alacaktım fakat Andorid 4.0 güncellemesi Galaxy S Plus'a gelmeyecekmiş. Bu haber olmadı... Teşekkürler bilgiler için




  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdülcanbaz

    quote:

    Orijinalden alıntı: hot_sauce



    Benim ikinci android cihazım. Galaxy p1000di. 16gb dahili hafıza vardı ki her programı oraya kurmuyordu yine. Rootlamadım. Biraz daha meşakkatliydi çünkü hem de androidin mantığını kapmadan ellemeyeyim demiştim. Sonrasında acil nakit ihtiyacı nedeniyle sattım. xbox` dan ps`na, Iphone`na kadar farklı isimlerde (JB vb) cihazlara müdahaleler hep var malumunuz. Hatta teknoloji ilerlerken, üreticiler kısıtlamaları artırdıkça bu paralellikte artıyor yine bu müdahaleler. Neo V ye gelirsek, bir kere rootlamak bir çok diğer android e göre çok kolay. (Son update yapılmadıysa. Ki muhtemelen sistem komple değişmediğinden benzer bir root tekniği yine çıkar.). Aynı şekilde unroot da. Diğer yandan dahiliden çalıştırmaya gelince onları yine bazı programlarla link atarak sd ye taşıyabiliyorsunuz. (Root gerektiriyor tabi ki.) Cihazınızdaki fontları da değiştirebiliyorsunuz isterseniz. İşin legalliğine gelirsek nihayetinde açık kaynak kodlu bir işletim sisteminde kullanıcıya root yetkisi için firmalarca cıs denmesi bana oldukça saçma geliyor zaten.




    @ikonx Root, Xp`yi W7`ye çevirmek gibi bir şey değil hocam. Xp-W7 ilişkisini, gingerbread i ileride çıkacak ICS ye yükseltmek buna benzetilebilir. Root u bir ihtimal w7 deki "run as administrator" a benzetebiliriz. Son root tekniğiyle "o kadar" zaman harcatan bir iş değil. 10 dakika bile sürmedi toplamda.

    valla hocam 2011 de cıkan bır telefonun hele de iphone/samsung dan pazar payı gayesinde olan bir serinin telefonu 100mb internal hafızayla kullanıcıya sunmak, saçmalığın danıskası. ne dersen de .

    hem JB ya da root ya da vs. yapıp elınde brick cihazla kalan cok sayıda kullanıcı mevcut. bu herkes ıcın bır rısk. en ıyı kullanıcı bıle bu rıskın altında.
    ha ben rootlamayı da tartışmıyor, 16gb ınternal hafızası olan cıhazını da rootlarsın istersen. bu bir secim, yaparsın veya yapmazsın.

    ama 2011 de cıkmıs telefon kullanıcsını ınternal hafızada yer acmak ıcın roota mahkum bırakıyosa bu nereden bakarsan aciziyet.

    ben biglisayarımdan markete gırıyorum 10 tane uygulama yukleyecegım 25 mb falan bunlar, 5 tane yukluyosun diyor hop hafıza doldu. sonra bir daha SD karta taşı ugras dur. boyle bır serıde bu ezıyetı cekmeyı haketmıyor kullanıcı demek ıstedıgım bu.

    ha bı de SDye tasınamayan/tasınmaması gereken programlar var. sonucta bunlar da o 100mb yi bigun dolduracak. ama başta dedıgım gıbı SE bu telefonla bırlıkte 2 gb hafıza kartı yollayacagına 4 gb hadı onu da gectım 2 gb ınternal koysaydı, NEO ya da 4gb ınternal + 4gb hafıza kartı koysaydı bız burada bunları tartısmıyor olurduk.




  • Led Flaş / El Feneri Widgetı

    Tıkla , İndir!
    Yüklenişi:
    1)APK İnstaller'dan yükleyin
    2)Masaüstüne widget olarak ekleyin.

    Resimler:


    NOT:Üstteki On/Off Widgetıdır.






    Android Weather:

    Hem widget , Hem uygulama !



    Tıkla İndir!


    İki mesajı birleştirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheZion -- 21 Ocak 2012; 22:49:04 >




  • Neo nun 2 versiyonun da iphone ile bir pazar gayesi olamaz. Arc serisi değil nihayetinde neo. Yukarıda dahili hafıza ile ilgili (Android manasında) yazdıklarımı yanlış anlamışsınız sanırım. RAM, ROM ve storage farklı şeyler biliyorsunuz. Ona değinmeye çalışmıştım. 16gb internal olan bir android deki problemden bahsettim. Bazı uygulamalar yine problem yaratıyordu depolanacağı yer bakımından. O nedenle yanında 2 değil 32gb da gönderse SE bu modelle durum aynı olacaktı. Samsung`da benzer segmentte problem yaşayan cihazlar bolca mevcut. Zaten yukarıda yazdım dikkatli ve adım adım yaptıktan sonra diye. Hem 100 mb değil zaten storage cihazda. 320 mb. Ama şu noktada katılıyorum en azından işlemci olarak olmasa da depolama açısından galaxy w ile aynı olsaydı (1.7 GB storage, 512 MB RAM, 2 GB ROM). Galaxy w neden almadım, daha iyisini sunmuyordu android manasında sahip olduğu donanımla. Hem batarya süresi neo v de çok daha iyi. Eğer 4 lük bir storage olsaydı zaten fiyatı bu segmentte vereceğim bir cihazın fiyatından oldukça yüksek olacaktı ki örnekleri mevcut. (Herkesi şaşırtmış durumda zaten) Ama root vs ile uğraşmayacak olsaydım asla android tabanlı bir cihaz da almazdım mesela. Ya da almadan önce zaten storage ın düşük olduğunun farkındaydım. Nihayetinde ne kadar ekmek o kadar köfte.

    Yukarıdakiler genel bilgi mahiyetindedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 23 Ocak 2012; 0:15:37 >




  • GoLauncher EX:Neo V'de ekran normalde Ana Sayfa'da yana yatmamaktadır.Ancak bu uygulamayla yatıyor , widgetların boyutunu değiştirebiliyor , tema yükleyebiliyor ve menünüzü(simgeleri) değiştirebiliyorsunuz.Market'tede 50 küsür teması var.



    TIKLA İNDİR




  • Ekolayzırı ve bas-tiz ayarı olan ücretsiz müzik çalar var mı? Bir önceki sayfadaki player pro güzel ama ücretli. Bir de sistem dosyalarına da şarkı muamelesi yapıyor:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darel-x -- 21 Ocak 2012; 20:08:22 >
  • on off widgeti nedir anlamadım
  • Led Flaş ı açıp kapamak için , hemen düzeltiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheZion

    Led Flaş ı açıp kapamak için , hemen düzeltiyorum.

    ok O zaman güzel bir widget eline sağlık...
  • @TheZion Paylasimlar Icin Teşekkürler, Devamını Bekliyoruzz ;))
  • Önemli değil hocam , zaten konu canlansın ve yeni alanlar ve bilmeyenlerde bunlardan yararlansın diye uğraşıyorum.

    EDİT:

    Fruit Ninja Puss in Boots (Çizmeli kedi filminin oyunu)









    TIKLA İNDİR !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheZion -- 21 Ocak 2012; 23:56:18 >




  • yahu beyler ben hala şu ana ekrandaki 5adet olan sekme sayısını değiştirmeyi bilmiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.