Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (1016. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.372
Cevap
33
Favori
802.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10141015101610171018
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Sonbahar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heavyrocker

    Sonbahar?

    Her ihtimal olabilir ama sıralamaya göre giriyorlar. 10 ülkeye gireceklerini Nisan'da açıkladılar ama daha 4. sıradaki ülkeye gireceklerini dün açıkladılar. Türkiye 8. sırada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    O zaman beklemekten vaz geçtim. Biraz zor gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün itibari ile lg g2 32 gb satın aldım elveda saygıdeğer xperia neo kullanıcıları

    aslında telefon iyidi ama güncellenen programlara karşı yenik düştü . çeşitli custom romlar denedim fayda etmedi. sizlere bir tavsiyede bulunayım gider ayak telefondaki google play servislerini silin ancak bu şekilde rahat kullanabilirsiniz tek fark youtube uygulaması çalışmaz birde web üzerinden google play dan uygulamayı yükle deyip de uzaktan uygulama yükleyemezsiniz ancak telefon rahat bir nefes aldığını görüceksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 8 Ağustos 2014; 21:34:08 >
  • Kapitalizmin en büyük gerekçesi o zaten. Neo nun başına gelenler her telefonun başına gelecek yoksa nasıl satsınlar? G2 çok beğendiğim bir telefon bu arada güle güle kullanın.
  • frt-_-ctn kullanıcısına yanıt
    sağolun darısı herkesin başına inş . iyi kötü 3 yıl geçirdik piksel yanığı , soyulan tuşlar, kasa gıcırdaması, sesin boğuk gitmesi gibi kronik sorunları olsada ilk akıllı telefonumdu acıkcası biraz da üzüldüm boyutları falan iyidi . artık kılıfsız kullanıyormdum taş gibiydi hiç bişi olmuyordu .

    bakalım g2 ile neler yaşıcaz :D

    yorumunuza katılıyorum ancak bizim telefonlar en başında 512 ram diye kullanılabilir 370 mb olarak tasarlanmasından ve dahili hafızadan kaybettiler. dediğiniz gibi planlanmış bir üretim taktiği . sony ericssondan ayrıldıktan sonra söz vermişti falan güncelleme vereceğim noldu bir tane bile güncelleme almadı cihazlar.en sonda sonyeicsson bi ics kazığı attı. zaten sony ericssondan ayrıldıktan sonra gözümde bitti kazulet gibi takos görünümlü cihazlar yaptılar. ekran kalitesi de bariz düştü kamera da . z2 iyi bir şey gelseydi kesin alacaktım ancak oda olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 8 Ağustos 2014; 22:36:55 >




  • Ben de geri sayımdayım da bakalım, hangisine kaçacağım.
  • @heavyrocker, bu sene kesin gelecekler, sözünü tutmazlarsa irtibar kaybederler.

    @mertbenzerli, hayırlı olsun, ne kadara aldınız?
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    sağolun 32 gb 1100 tl ye geldi. tabi bunun yanında avantajix maxipuan n11 puan hariç :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertbenzerli

    sağolun 32 gb 1100 tl ye geldi. tabi bunun yanında avantajix maxipuan n11 puan hariç :)

    İyi fiyata almışsınız.
  • http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/TRUST-19280-Urban-Revolt-Lace-Kulaki%C3%A7i-Kulakl%C4%B1k-Mavi,103452,504956,902237.html?langId=-14

    Arkadaşlar xperia neo için bu kulaklıktan almak istiyorum. Xperia neo telefona uyum sağlar mı? Kullanan var mı? Ses, malzeme kalitesi nasıldır? Telefon görüşmelerinde ve müzikte sorun çıkartır mı acaba? Bir kaç ay önce aldığım, bizim kulaklığın aynısı sandığım kulaklık sahteymiş. Orijinalini bulamamıştım. Çabuk bozuldu maalesef. Yeniden riske girmek istemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 13 Ağustos 2014; 1:41:23 >




  • Arkadaşlar elinde telefonun kasa takımı olan var mı? Artık tutulacak yeri kalmadı telefonun. Yurtdışından getirtmeye kalksam en az bir ay sürer. Gittigidiyor 50tl daha ucuz yer var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halen çalışıyor benim Neo ama ben bir Xperia z kullanıcısı olarak artık Neoyu 2.tel yaptım bir buçuk yıldır sim kart dahi takmadım ama iş görüyor hala bazen can sıkıntısı açıyorum.ama artık satacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala kullanıyorum. Zamanında 1.000 tl para sayıp şimdi 250 tl ye satmak hiç içime sinmiyor. Telefon piyasası çok hızlı gelişiyor şimdi aldığın Android bir telefon 2 sene sonra çöp muamelesi görüyor. 2 sene önce kasmayan uygulamalar şimdi kasılmaktan açılmıyor bile çoğu uygulamanın 2012 sürüm apk larını kullanıyorum. Bu şekilde idare edebildiğim kadar kullanmayı planlıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neo mu ne o la?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 mi? 250 ye alacak adam var mı gerçekten? Ben alalı 3 sene oldu. 2. senesi dolmadan satmaya kalktım. 250 bile vermediler. Ben de vatan %30 indiriminde 860 a filan almıştım. O kadar para verip, sonra komik rakama vereceğime, ben de kalsın yedekli kullanırım dedim. Şu an hala kullanıyorum fakat yakın zamanda z1 compact düşünüyorum bunun yerine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 30 Ekim 2014; 13:19:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heavyrocker

    250 mi? 250 ye alacak adam var mı gerçekten? Ben alalı 3 sene oldu. 2. senesi dolmadan satmaya kalktım. 250 bile vermediler. Ben de vatan %30 indiriminde 860 a filan almıştım. O kadar para verip, sonra komik rakama vereceğime, ben de kalsın yedekli kullanırım dedim. Şu an hala kullanıyorum fakat yakın zamanda z1 compact düşünüyorum bunun yerine.

    Ben de 540 liraya almıştım 2 yıl önce Darty den . 4 gün önce Xperia Z3C aldım şimdi ikinci telefon olarak duruyor. Garantiye verdim ama telefonda sıkıntılar vardı.




  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    Hatırlıyorum kronik sorunları. Ben de garantiye gönderdim 4 defa. Tüketici mahkemesine verdim en son fakat cevap gelmedi. Tek sorundan 4 defa gitmesi lazımmış. 3 defa ekrandan gönderdim, ekran yanığından. 3. gönderdiğimde değiştirmişlerdi. Ben 3 defa zannediyordum fakat değişen bir şey olmadı.
  • Dediğimiz gibi 250 tl veren de olmaz bu saatten sonra. Bir zamanlar neydi bu konu şimdi tozlandı. Tek avuntum kamerasının iş görmesi. :-D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dayanın son neo bükücüler :)
  • 
Sayfa: önceki 10141015101610171018
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.