Şimdi Ara

Scions Of Fate ( YULGANG) Her zaman Burada..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar...BaşLıktada Dediğim Gibi.. '' HER ZAMAN BURADA ''

    Uzun zamandır (3 yıl) takip ettiğim konular üzerine artık kendim yeni bir konu açmayı uygun buldum..Neden derseniz ? Şu anki tüm SOF türk forumları açmış arkadaşlar devamını getirememiş olduğunu gördüm ve açtıkları konuların kaynağı 2005 e göe uyarlanmış bulunuyor..Açtıkları konulara ve yazılara bakıyorumda şu anki Scions of Fate için tamamiyle yanlış yazılar ve konular çünkü hiç güncellenmemiş vaziyetteler şu anda..

    Uzun süredir o konularda ve o forumlarda sesimi duyurmak için uğraştım çünkü çoğu arkadaş bu kişilerin arkasından oyunu bırakmışlar , tekrar başlamaya korkmuşlar , yada kimse olmadığını sanıp nede olsa oyunda türkler yok yalnız kalırım diye düşünmüş durumdalar ve dahası...Ama bu düşüncelerin tamamen yanlış olduğunu belirtmek için buradayım..3 yıldan fazladır sizlere ulaşmaya çalışıyorum beni tanıyan veya bilen arkadaşlar scions of fate forumlarında yaptığım yorumlardan hatırlayacaklardır..Lütfen biraz forumlara dolaşıp 3 yıldan fazladır yaptığım yorumlara ve yardım etmeye çalışmama dikkat ederseniz bana hak vericeksiniz inanın..

    Arkadaşlar Şunu söylemek istiyorum ki 3 yıldan fazladır buradayım oyun içindeyim ve olmayada devam edicem eger ki oynamak isteyen arkadaşlar varsa her türlü yardım edeceğimden emin olabilirler.. Bu konunun güncel kalacağından emin olabilirsiniz..Akşama tekrar yeni güncel haberlerle yazıma devam edicem sizlerden gelen taleplere göre şu andan itibaren yeni scions of fate gurubunu oluşturmaya başlıcam..Ve şunuda belirtmek isterim ki katılanlar olsada olmasada biz oyunu zaten oynuyoruz oynamayada devam edicez tek amacımız SOF ta türkleri çoğaltmaktır..AKŞAM YENİ SS LER RESİMLER VE HABERLERLE SİZLERDEN GELEN GÖRÜŞLERİ DEĞERLENDİREREK BURADA OLUCAM.. ;)







  • ]Evet arkadaşLar Dediğim gibi akşam burada olucam dedim ve buradayım ;) Şimdi sizlerle bir kaç SS paylaşıcam..! En azından yeni sof görüntülerinden ve dünyasından paylaşımlar bulunmuş olsun..!

     Scions Of Fate ( YULGANG) Her zaman Burada..!

    BEN VE POYRAZ ;)

     Scions Of Fate ( YULGANG) Her zaman Burada..!

    SÜPER '' GM '' SAHALARA İNDİ :)

     Scions Of Fate ( YULGANG) Her zaman Burada..!

    SÜPER '' GM '' SAHALARDA :)

     Scions Of Fate ( YULGANG) Her zaman Burada..!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tr_iLker_Tr -- 20 Ekim 2013; 23:48:31 >




  • Akşama Doğru Tekrar Burada Olucam arkadaşlar ;)
  • ArkadaşLar şu anda elimizde 2 tane fazladan charımız bulunmakta...Samimiyetiyle oyunu bilipte bırakmış olan ve gerçekten oynamak isteyen arkadaşLarLa görüşülüp verilicektir...! Tüm arkadaşLarın BiLgiLerine... ;)
  • böyle fazla renkli pastel renkleri kullanan ve anime karakterleri kullanan mmo lardan nefret ediyorum neden bilmiyorum.

    İlk herkes gibi bende ragnarok ile başladım bu türe ama sevemedim bir türlü sonrasında çıkanları da en fazla 10 dakika oynayabildim.
  • Tabi ki hocam zevkten zevke fark var elbette kimisi hiç sevmez yani bu tür oyunları ama beni çok çekiyor bu oyun nedense ve çok seviyorum olurda tekrar dönmek istersen lütfen bana söyle hocam seni aramızda görmek sevindirir bizi :)
  • Yarın yepyeni resimlerle Buradayım ;)
  • benim bi kez oynamışlığım vardı 21 lvl archer ve 23 lvl swordsman kasmıştım sonra niye bıraktım billmiorum şimdi başlamak istesemde lvl kasmak sıkıcı olur :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mekka

    benim bi kez oynamışlığım vardı 21 lvl archer ve 23 lvl swordsman kasmıştım sonra niye bıraktım billmiorum şimdi başlamak istesemde lvl kasmak sıkıcı olur :D

    Kasmanıza gerek yok hocam hazır karakter var gerçekten oynamak istiyorsanız dediğim gibi verebilirim ;)
  • valla şahsen denemek isterim oyun hoşuma da gitmişti hatta sanırım oyunda pvp ya da savaş vardı dimi? gerçi hiç gidemedim de :D videolardan görmüüştüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mekka

    valla şahsen denemek isterim oyun hoşuma da gitmişti hatta sanırım oyunda pvp ya da savaş vardı dimi? gerçi hiç gidemedim de :D videolardan görmüüştüm

    O zaman müsait olduğunuzda skype ta konuşalım isterseniz özelden şimdi yazıcam dönüş yaparsanız sevinirim hocam ;)
  • Evet arkadaşlar yepyeni resimler ve haberlerle tekrar burdayım :) işte yeni kurulan '' AyYıLdız '' House ( quild) ve resimlerimiz :)

     Scions Of Fate ( YULGANG) Her zaman Burada..!

    '' SÜPER GM '' yine sahalara indi :) ŞekiL :D

     Scions Of Fate ( YULGANG) Her zaman Burada..!

    '' AyYıLdız '' lılar House görevinde BOSS avında :D

     Scions Of Fate ( YULGANG) Her zaman Burada..!

    Görev bitti nede oLsa işte Yeni '' AyYıLdız '' :D :D :D

     Scions Of Fate ( YULGANG) Her zaman Burada..!


    BU OYUNU SEVİYORUM




  • Tekrar ben arkadaşlar ;) Bu gece yepyeni resimler eklicem ve yeni house lvl 5 questinden resimler koyucam yeni '' AyYiLdiz '' karşınızda oLucak ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.